СРЕЩАТА С ВЕНЦИ СТЕФАНОВ - ОСЪЩЕСТВИМА!!
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Вътре съм. Брой ме.
|
Вто Апр 22, 2008 7:00 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
 Re: СРЕЩАТА С ВЕНЦИ СТЕФАНОВ - ОСЪЩЕСТВИМА!!
jordas написа: Току що ми се обадиха.....точните хора за които споменах и ми казаха, че среща с Венцислав Стефанов ще има, помолиха ме да пусна Тема в която всички, които желаят да присъстват на нея да го заявят и да се види каква бройка ще сме!!Аз съм първият в списъка, който изявява желание да се срещне и да разговаря с г-н Венцислав Стефанов. Умолявам сериозните потребители като Саракт, Атм, Параноид, WhitePower, Николай_И, Коко_СЛ и всички други не толкова сериозни  към които и аз се числя да направят всичко възможно да присъстват.....не е лесно такава среща да се инициира и няма да направим добро впечатление ако сме 3-ма човека........ето шанс на всеки да си каже болката за състоянието на Славия и да сподели какво мисли за управлението на Венцислав Стефанов!!
Абе Жоре нас със слависта ненили броиш към сериозните  И аз съм там 100% откога чакам такава среща 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Вто Апр 22, 2008 7:44 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 .............
Vse si mislja 4e bat vi Venci chte vi varje teneki,samo mi e 4udno kakvo chte izmisli za opravdanie
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Апр 22, 2008 7:47 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Мисля, че е редно да направим предварителна среща между нас преди срещата с ВС, за да излъчим един или двама говорители, които добре да формулират нашите упреци, съвети, препоръки(нищо, че ще е за n-ти път), а не да стане какафония и да говорим един през друг. Такава среща може да се състои деня преди срещата с Венци.
|
Вто Апр 22, 2008 7:56 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 OK
OK dobra ideja na Itso Petrov!
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Апр 22, 2008 8:42 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
itso е прав,много съм "за" такава среща,но трябва да има 3-4 изявени говорители,които да представят въпросите,ако в процеса на разговор се появява въпрос той да бъде задаван с вдигане на ръка или да бъде казван на опълномощените хора и те да го зададат.Все си мисля обаче,че такава среща може и да не се осъществи 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Апр 22, 2008 9:42 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Участвам.
|
Вто Апр 22, 2008 10:46 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Мисля да дойда.
Вто Апр 22, 2008 11:33 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Ако не съм на работа идвам!
|
Сря Апр 23, 2008 2:13 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
wattie ela i si zadai vuprosite i vijdaniqta interesno mi e na taq sreshta vsichki koito mnogo govorqt i znaqt za protesti i gluposti i kudeto samo opqvat kak trqbva da ima sreshta s rukovodstvoto dali shte doidat i kak shte se durjat i shte kajat li tova koeto mislqt...
izvinqvam se za latinicata
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Апр 23, 2008 9:36 pm |
|
 |
|