Автор |
Съобщение |
Riddick
Пристрастен
|
Миналия сезон с/у Литекс и локо спечелихме по 4 т. ,а те от нас по 1 и пак бяха доста пред нас.Грешна стъпка,боли но това е едва 1 кръг.Да си биеме малките отбори и там и тук ,а в дербитата каквото сабя покаже.В последно време страдаме от подарени точки на слабите отбори
|
Пон Авг 11, 2008 1:33 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
каква сабия ще показва в дербитата наще мухльофци точно там грам не играят  тия все едно ги бяха събрали по спешност от дискотеките преди мача  ама какво да се прави ...ВЕНЦИ....
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Авг 11, 2008 2:13 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Венци, махай се! Омръзна на всички!
Този човек вече 12 години се гаври с един от най-успелите клубове в Българската футболна история. Загуби с 6 гола разлика от "Ботев" Пловдив, ЦСКА, Локо София, множество издънки на собствен терен срещу непретенциозни отбори.
Това не е моята Славия, онази, която мачкаше и на която не бе позволено много пъти по онова време да стане шампион поради едни други причини.
Славия не беше ставала шампион 45 години, но редовно играеше в Европа и печелеше купи, имаше хъс и играчи със сърце.
Сегашното положение е трагично, плащаме цена от 5 лева за домакински мач и 10 срещу софийските отбори и какво получаваме в замяна?
Порутен стадион, неработещо табло, заглъхнала уредба за озвучаване и 3 гола, едни и същи лъжи всеки сезон, обещания за Европа и отново нищо, търговското дружество Славия може и да е на печалба, но тази печалба затрива отбор с велики традиции и успехи.
Славия е реликва, нека държавата се намеси и ни спаси от този човек, той е престъпник и мястото му е в затвора, показателен е факта, че дори собствената му дъщеря се отрече от него.
Венци, излъга ни за ремонта на стадиона, излъга за всичко, като нямаш възможност да ръководиш клуб с традиции и история, какъвто сме ние, направи услуга на всички и изчезни безвъзвратно!
Болката на феновете е огромна, безсилието да промениш каквото и да било в тази ненормална футболна обстановка смазва!
ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!
Петър Минков (Бате Петьо)
|
Пон Авг 11, 2008 2:16 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
не знам тази статия дали сте я видяли но искам да я постна тука в форума http://www.sportal.bg/news.php?id=125229
Извинявам се за 2 неща 1во:ако някой вече я е постнал не съм я видял :/ и 2ро: незнаех къде да я сложа за това реших в тази тема макар че не е за тука ..
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Авг 11, 2008 11:29 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
White Avalanche написа: не знам тази статия дали сте я видяли но искам да я постна тука в форума http://www.sportal.bg/news.php?id=125229 Извинявам се за 2 неща 1во:ако някой вече я е постнал не съм я видял :/ и 2ро: незнаех къде да я сложа за това реших в тази тема макар че не е за тука ..
Точно на мача с литекс миналата година по телевизията и на мен ми направи впечатление.Зелиния екип на Господинов е Пума.Даже спорихме тогава с едни приятели те казаха че може ,а аз твърдях че когато един футболист има договор той е само за бутонките.Екипите са договорени за клуба.
|
Вто Авг 12, 2008 7:57 am |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Не се впрягаите момчета Венци ще уреди 5-6 място и пак ще си остане президент.....Имам предчуствие че ще бием чорбата и говедата тази година...Белиииииии олееееее...
|
Съб Авг 16, 2008 11:14 am |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1492 Местоположение: sofiq
|
И като ги бием ще сме морални евроучастници. 
_________________ N 1
|
Съб Авг 16, 2008 11:35 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
Сега въпреки загубата може да мръднем с едно място нагоре. Стига "Литекс" да разбие и "Миньор" поне с 3:0.
|
Нед Авг 17, 2008 2:50 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
почнахме да се изкачваме  15-и сме
|
Нед Авг 17, 2008 10:44 pm |
|