Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Дано няма deja vu от миналия сезон , когато пак бихме Черноморец с добра игра , а после дойдоха криводолците ... Все пак си мисля , че ще бием , но никак няма да е лесно 
|
Нед Ное 22, 2009 8:01 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
победа и пак победа,ние пеем само за победа..... 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Ное 22, 2009 8:41 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Това е шанс за Европа, а сега вече се явява и единствения влак, който може да хванем за там, друг е въпроса, че с нищо не заслужаваме да играем европейски мачове следващия сезон. Истината е, че не сме готови още, и като гледам няма и да бъдем скоро. Няма да правя трагедии от едно отпадане, ние по традиция напускаме турнира след загуба от някоя селско отборче, или Литекс ни пресичат пътя. За съжаление и първенството е загубена кауза, и в оставащото време до края му, по-добре да градим нов отбор ( разбира се, трябва нов треньор ), за кой ли път вече. Дебелия да умира.
Нед Ное 22, 2009 8:53 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
ВИХРЕН /Санд/ - СЛАВИЯ /Сф/ АН.АНГЕЛОВ МАРТ. ВЕНЕВ АЛ. ДАМЯНОВ Сф
4-ти СТ. АПОСТОЛОВ Бл

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Ное 23, 2009 5:46 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
``Fanatic`1913`` написа: ВИХРЕН /Санд/ - СЛАВИЯ /Сф/ АН.АНГЕЛОВ МАРТ. ВЕНЕВ АЛ. ДАМЯНОВ Сф 4-ти СТ. АПОСТОЛОВ Бл
Ей това копеленце ли?С двете дузпи за чорбарчетата миналата година?Дано не е пак главен герой!
_________________ La Vecchia scuola
|
Пон Ное 23, 2009 7:06 pm |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
Paranoid написа: ``Fanatic`1913`` написа: ВИХРЕН /Санд/ - СЛАВИЯ /Сф/ АН.АНГЕЛОВ МАРТ. ВЕНЕВ АЛ. ДАМЯНОВ Сф 4-ти СТ. АПОСТОЛОВ Бл Ей това копеленце ли?С двете дузпи за чорбарчетата миналата година?Дано не е пак главен герой!
ако ще и 3 да даде !!това не са чорбата,а вихрен до там ли я докарахме да гледаме кой ще свири. Мачкаме тея ПОМАЦИ ! 
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Пон Ное 23, 2009 8:25 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Шенсой: Ще се радвам да отстраним Славия
Треньорът на Вихрен Наджи Шеной обяви, че Вихрен ще играе единствено за победа срещу Славия за Купата на България. Двубоят е утре от 13.30 ч. на градския стадион в Сандански.
"Въпреки, че мачовете за Купата на България са на втори план за нас, не означава, че сме се предали. Ще играем за победа и ще се радвам, ако отстраним Славия и продължим напред в турнира", заяви Шенсой.
Специалистът обаче не скри, че ще бъде по-щастлив, ако Вихрен спечели шест точки в оставащите два мача до края на полусезона в Западната "Б" група срещу Пирин (ГД) и Етър (Вт), тъй като целта пред отбора е да се завърне в елита.
Шенсой сподели, че за изминалата седмица откакто е на работа в Сандански, е успял да се запознае с качествата на всички играчи. Единствено контузии в отбора продължават да лекуват Иво Харизанов и Спас Байрактаров.
|
Вто Ное 24, 2009 1:55 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Само не разбрах защо забиха Галин Богданов на пейката.Дано го пусне срещу Вихрен.
|
Вто Ное 24, 2009 2:24 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Славия без защита в Сандански
Ралица Караджова / 24 ноември 2009 14:35 gong.bg
Отборът на Славия ще густува утре на Вихрен Сандански в двубой от турнира за купата на България. Пред спортно техническото ръководство изникнаха нови проблеми в комплектоването на отбраната, тъй като днес стана ясно, че единият от центалните бранители Мартин Кавдански е наказан заради натрупани жълти картони.
Така след контузиите на титулярният капитан Йордан Петков и Стоян Йорданов, а и наказанието на Кавдански в титулярният състав ще се завърне младият Галин Богданов. От групата опадт още френският бранител Стив Ренет, който се оплаква от вирустно заболяване и Роберт Петров заради преумора. На тяхно място наставника на „белите” Велислав Вуцов качи на рейса младоците Кирил Огнянов и Атанас Дреновички, които играят за дублиращия отбор.
„Белите” потеглиха на обяд за Мелник, където ще са на лагер преди утрешния сблъсак с втородивизиония Вихрен Сандански.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Ное 24, 2009 2:55 pm |
|
 |
|