Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 8:49 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
 "Вихрен" - "Славия" 

Ще се отърве ли Стефанов от мачовете за купата?
Да 34%  34%  [ 15 ]
Не 66%  66%  [ 29 ]
Общо гласове : 44

"Вихрен" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дано няма deja vu от миналия сезон , когато пак бихме Черноморец с добра игра , а после дойдоха криводолците ... Все пак си мисля , че ще бием , но никак няма да е лесно :)

Нед Ное 22, 2009 8:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
победа и пак победа,ние пеем само за победа..... :twisted:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Нед Ное 22, 2009 8:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Това е шанс за Европа, а сега вече се явява и единствения влак, който може да хванем за там, друг е въпроса, че с нищо не заслужаваме да играем европейски мачове следващия сезон. Истината е, че не сме готови още, и като гледам няма и да бъдем скоро. Няма да правя трагедии от едно отпадане, ние по традиция напускаме турнира след загуба от някоя селско отборче, или Литекс ни пресичат пътя. За съжаление и първенството е загубена кауза, и в оставащото време до края му, по-добре да градим нов отбор ( разбира се, трябва нов треньор ), за кой ли път вече. Дебелия да умира.

Нед Ное 22, 2009 8:53 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ВИХРЕН /Санд/ - СЛАВИЯ /Сф/ АН.АНГЕЛОВ МАРТ. ВЕНЕВ АЛ. ДАМЯНОВ Сф
4-ти СТ. АПОСТОЛОВ Бл

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Ное 23, 2009 5:46 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
4-ти СТ. АПОСТОЛОВ Бл

Ей това копеленце ли?С двете дузпи за чорбарчетата миналата година?Дано не е пак главен герой!

Пон Ное 23, 2009 7:06 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Paranoid написа:
``Fanatic`1913`` написа:
4-ти СТ. АПОСТОЛОВ Бл

Ей това копеленце ли?С двете дузпи за чорбарчетата миналата година?Дано не е пак главен герой!

ако ще и 3 да даде !!това не са чорбата,а вихрен до там ли я докарахме да гледаме кой ще свири. Мачкаме тея ПОМАЦИ ! :twisted: :twisted:

Пон Ное 23, 2009 8:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Шенсой: Ще се радвам да отстраним Славия

Треньорът на Вихрен Наджи Шеной обяви, че Вихрен ще играе единствено за победа срещу Славия за Купата на България. Двубоят е утре от 13.30 ч. на градския стадион в Сандански.

"Въпреки, че мачовете за Купата на България са на втори план за нас, не означава, че сме се предали. Ще играем за победа и ще се радвам, ако отстраним Славия и продължим напред в турнира", заяви Шенсой.

Специалистът обаче не скри, че ще бъде по-щастлив, ако Вихрен спечели шест точки в оставащите два мача до края на полусезона в Западната "Б" група срещу Пирин (ГД) и Етър (Вт), тъй като целта пред отбора е да се завърне в елита.

Шенсой сподели, че за изминалата седмица откакто е на работа в Сандански, е успял да се запознае с качествата на всички играчи. Единствено контузии в отбора продължават да лекуват Иво Харизанов и Спас Байрактаров.

Вто Ное 24, 2009 1:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Само не разбрах защо забиха Галин Богданов на пейката.Дано го пусне срещу Вихрен.

Вто Ное 24, 2009 2:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия без защита в Сандански
Ралица Караджова / 24 ноември 2009 14:35 gong.bg

Отборът на Славия ще густува утре на Вихрен Сандански в двубой от турнира за купата на България. Пред спортно техническото ръководство изникнаха нови проблеми в комплектоването на отбраната, тъй като днес стана ясно, че единият от центалните бранители Мартин Кавдански е наказан заради натрупани жълти картони.

Така след контузиите на титулярният капитан Йордан Петков и Стоян Йорданов, а и наказанието на Кавдански в титулярният състав ще се завърне младият Галин Богданов. От групата опадт още френският бранител Стив Ренет, който се оплаква от вирустно заболяване и Роберт Петров заради преумора. На тяхно място наставника на „белите” Велислав Вуцов качи на рейса младоците Кирил Огнянов и Атанас Дреновички, които играят за дублиращия отбор.

„Белите” потеглиха на обяд за Мелник, където ще са на лагер преди утрешния сблъсак с втородивизиония Вихрен Сандански.

:? :? :?

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Ное 24, 2009 2:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща