Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 10:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 В отговор на декларацията на "Пирин" защо Пеев изб 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Декларацията на тези фенове на Пирин ( не ме интересува кои точно са - дали Пирин СС, Македонска слава или Македонска наденица :lol: ) е откровено заяждане с нашия клуб и смятам , че отговорът е адекватен :) Аз лично подкрепям декларацията и мисля, че за почти всичко в нея ще се съгласим повечето , естествено 100 % единомислие сред всички нас едва ли е възможно , нали :wink: Пирин винаги са ме кефели заради школата си и духа си , но място за сравнение между нас и тях просто няма ; не си спомням да са писали декларации като дадоха Делев и Галчев на чорбата :evil:

Пон Яну 04, 2010 12:06 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не знам кой я е писал тази декларация, но го подкрепям относно съдържанието и.....иначе Стефан и Blackwind са прави, че когато се пише нещо подобно и е с адресат до медиите.....редно е да се посочи автора (авторите), при положение, че не изразяваш мнението на всички фенове просто отдолу трябва да стои твойто име ....!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Яну 04, 2010 12:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Не знам кой я е писал тази декларация, но го подкрепям относно съдържанието и.....иначе Стефан и Blackwind са прави, че когато се пише нещо подобно и е с адресат до медиите.....редно е да се посочи автора (авторите), при положение, че не изразяваш мнението на всички фенове просто отдолу трябва да стои твойто име ....!

Ето това е истината- всеки може да си пише за всичко което го вълнува но нека не се крият имената под общия знаменател на фенове на Славия!

ВИНАГИ С ВАС !

Пон Яну 04, 2010 1:01 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Доколкото знам тая декларация не е пускана на никоя медия и давана , а е била публикувана в друг славистки форум от където е била взета, може да има някакво объркване , но не мисля, че нашия отбор трябва да става тема за ебавка и както казаха горе някои хора декларацията е адекватна , дори нейния получател / в случая сс пирин/ да не е правилния. Не мисля че тази декларация е груба и остра, напротив спазен си е добрия тон, просто искаме малко повече уважение към нашия клуб. Декларацията не е подписана от цялостното име на всички фенове на Славия, а журналята са извадили от контекста "фенове на Славия". Във всеки такъв казус винаги ще има две страни и е ясно че не могат всички да се слагат под общ знаменател и да са съгласни с това което се прави.В случая явно става дума за неразбирателство. Но съм напълно ЗА да има такава позиция спрямо хора, които се ебават с отбора и името Славия. Ако толкова искате да има име , което да не отъждествява всички фенове на Славия сложете Бойс София , защото всички са съгласни с написаното, дори и от Старата Школа някои момчета.
Една шепа хора сме , пък за такава глупост да се храним и гледаме на кръв някак си не си заслужава мисля, само Славия.
със здраве.

Пон Яну 04, 2010 1:38 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Много ясно сасъд за селяните

Пон Яну 04, 2010 7:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Na glupacite ot Pirin che kaja samo edno nai dobrijat prijatel na Peev e v rakovodstvoto na PFK Slavia kak moje da si mislite 4e najama da doide pri nas

Сря Яну 06, 2010 10:54 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Важното е , че избра нас !!! :D 8)

Пон Яну 11, 2010 1:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://sportal.bg/video.php?video_id=19879

Вто Яну 12, 2010 1:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Даниел Пеев: Искам най-накрая да спечеля Купата на

Не мога да крия, че съм мислил за националния отбор още, когато играех за Пирин. Но аз искам ако отида да играя за страната си, да мога да помогна, а не просто да седя на резервната скамейка
С какви чувства изпратихте 2009 година?

Със смесени чувства. Имах много приятни емоции, с оглед на кариерата ми като футболист, но чувствата ми са смесени, защото можех да спечеля турнира за Купата на България, а с Пирин загубихме финала срещу Литекс. Все пак най-важното е, че семейството ми, родителите и брат ми и неговото семейство са живи и здрави.

Кой ти е най-хубавият момент през 2009 година?

Най-хубавият момент... те бяха толкова много, че едва ли мога да отлича някой конкретно. Може би, класирането за финала на турнира за Купата на България, защото знаех какво означава това за всички фенове на Пирин, за нас футболистите и въобще за целия град.

Значи няма смисъл да те питам кой е най-лошият момент за годината...

Да, най-лошият момент бе след финала...

Кое спортното събитие на 2009 година според теб?

Не мога да кажа, че нещо ме е впечатлило толкова много, като изключим лошите отзиви за нашите спортисти. Имам предвид всички, не само футболистите. Те бяха обвинени в некадърност, че не печелят медали... Това ми направи много лошо впечатление. Според мен спортистите ни са дали всичко, за да покажат най-доброто от себе си и не смятам че заслужаваха отношението, което получиха.

Кой е отборът, който те впечатли най-много в България през изминалата година?

Пирин, защото никой не очакваше, че ще играем на финал, дори ни предричаха че ще изпаднем, а ние успяхме да опровергаем негативните прогнози. Имаше и други отбори, които направиха страхотни неща. Например "Левски", който изоставаше сериозно през зимната пауза, но успя да се пребори за титлата и бе на крачка от класиране в групите на Шампионската лига. ЦСКА пък влезе в групите на Лига Европа, имаше доста отбори, които направиха добро впечатление.

Имаше ли играч, който те впечатли с изявите си, който изпъкна над останалите?

Често казано, не съм привърженик на това, че някой футболист може да изпъкне, толкова много над другите. Според мен тези футболисти са много малко и в света, а какво остава за България. Но имаше доста футболисти, които ми направиха добро впечатление - например Иван Стоянов. Не искам да казвам други имена, защото ще забравя някой и може да го обидя.

Кой български треньор ти направи впечатление?

В България треньорите се сменят толкова често, че трудно могат да разкрият истинските си възможности. Твърденията че в България няма добри специалисти са пълна глупост. Аз смятам, че има 4-5 изключително добри треньори, които водят отбори в България и смятам, това си личи по играта на техните тимове. Мисля, че в бъдеще футболът ни го очакват добри неща.

Какво искаш да постигнеш през 2010 година?

Искам най-накрая да спечеля Купата на България. Сега с новия ми отбор Славия отново имам шанс да стигна до финала и да се борим да спечелим турнира. Пожелавам съм и да съм здрав, за да мога да покажа това, което мога, семейството ми да е здраво и много победи през този сезон.

Мислиш ли за националния отбор, след добрите ти игри и трансферът в Славия?

Само времето ще покаже дали преминаването ми в Славия е било трамплин за националния отбор. Не мога да крия, че съм мислил за националния отбор още, когато играех за Пирин. Но аз искам ако отида да играя за страната си, да мога да помогна, а не просто да седя на резервната скамейка. Не искам да се водя само, че съм национал и да не играя. Бих искал да си заслужа място в отбора, а не да стоя отстрани и да гледам. Ако постигна такова ниво, че да съм полезен, с удоволствие бих играл за националния отбор. Но ако няма с какво да помогна, бих предпочел изобщо да не ме викат.

Кои са трите неща, които би искал да се случат в българския спорт през 2010?

На първо място, искам да има по-голямо уважение, най-вече от журналистите, към абсолютно всички спортисти в България. Разбира се, въпросът с базите е излишно да го коментирам?!? Защото е срамно да искаме резултати, при положение, че държавата не е предоставила никакви условия. В България нещата са толкова занемарени, че не знам някои хора с какви очи потърсиха обяснение за резултати от наши спортисти. Надявам се, че всеки, който ще представя България през тази година ще даде всичко от себе си и 2010 ще бъде много успешна за българския спорт.

Чет Яну 14, 2010 3:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
момчета тази година ще се случи нещо голямо повярвайте ми :!: :!: :!: :!: :!:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Чет Яну 14, 2010 10:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща