Съдийските аванти за "Левски"
Автор |
Съобщение |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 5e7
Последния мач с батковата чета на село Подуене гонят наш играч още първото полувреме
|
Чет Мар 18, 2010 8:16 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
atm написа: абре ние с теб ще сме ходили х по едно и също време на мачове  еми бащами ме е заведе на първия ми мач славия-сливен 7-2 "76,77год.точно не помня такаче съм видял ГОЛЯМА АГИТКА и по точно там кадето и е мястото под парапета.
|
Чет Мар 18, 2010 8:22 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Бяхме деца...........А Шумен бараж за ставане в групата
|
Чет Мар 18, 2010 8:26 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
и на двата съм бил .... на първия боби григ мушна един със задна ножица 
|
Чет Мар 18, 2010 8:56 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Искам такиви мачове да играят.Кои доидеше 3,4 парцала отнасяше на овча купел нямаше кои точка да вземе ама се играеше сдуша ане като тошко да се крие по терена
|
Чет Мар 18, 2010 9:02 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Най грубата аванта за говедата която помня беше есента на 1992 г.При 3:3 не дадоха хиляда процентова дузпа за нас.Тогава беше първия период на Стоян Коцев начело на отбора и играехме много атрактивно.Праматаров направи хеттрик след като ни поведоха с 2:0 до 10 минута.Буквално ги смачкахме и ако ни бяха дузпата правехме пълен обрат.За съжаление в последната минута Гетов направи 4:3 за говедата.
|
Чет Мар 18, 2010 9:04 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Относно дузпите...
Последната дузпа за нас във важен мач срещу животните беше в мача за купата през 1998, когато отстранихме ""Левски"" с 0:2 и 3:0.
Откакто гледам мачовете ни с животните (25 години) си спомням за нас 3 дузпи (може да пропускам 1-2, но не повече). Срещу нас са поне 60. Разликата е 20 пъти, без коментар.....!
_________________ 1913
|
Пет Мар 19, 2010 2:26 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
Истината е, че в мачове срещу Говедата и ние и вие го ядеме почти винаги. Като се замисля колко случки с откровени рязания и за Славия и за Локото има през годините и направо незнам. Все още не мога да си обясня как го взехме този прословут мач на Овча купел, с който на практика доста ви помогнахме за титлата..с гола на Монката Чилибонов. Няма да коментирам наши мачове с отквровени фалове на Ингълс, с дузпи с/у Гонзо, дето после съдията казва...да сбърках след мача се извиних на момчетата.....  От ваще мачове с/у рогата съм бил на един в който Тошко Праматаров(игра и при нас) направо ги развинти, ако не се лъжа им вкара 4 гола. За съжаление си знаеме, че и "Левски" и ЦСКА винаги ще бъдат подпирани, бутани и теглени.... дано направите нещо на Герена, време ви е и на вас
|
Пет Мар 19, 2010 3:28 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
EAST SIDE OF SF написа: Истината е, че в мачове срещу Говедата и ние и вие го ядеме почти винаги. Като се замисля колко случки с откровени рязания и за Славия и за Локото има през годините и направо незнам. Все още не мога да си обясня как го взехме този прословут мач на Овча купел, с който на практика доста ви помогнахме за титлата..с гола на Монката Чилибонов. Няма да коментирам наши мачове с отквровени фалове на Ингълс, с дузпи с/у Гонзо, дето после съдията казва...да сбърках след мача се извиних на момчетата.....  От ваще мачове с/у рогата съм бил на един в който Тошко Праматаров(игра и при нас) направо ги развинти, ако не се лъжа им вкара 4 гола. За съжаление си знаеме, че и "Левски" и ЦСКА винаги ще бъдат подпирани, бутани и теглени.... дано направите нещо на Герена, време ви е и на вас
па елате и вие .... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА РЕЗБЕРЕМ, ЧЕ ТРЯБВАДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТАЗИ ЧЕРВЕНО-СИНЯ МАФИЯ, САМО ТАКА ЩЕ ОПРАВИМ ФУТБОЛА..............
а след мача пак ще си се бъзикаме едни с други 
|
Пет Мар 19, 2010 4:47 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
atm написа: EAST SIDE OF SF написа: Истината е, че в мачове срещу Говедата и ние и вие го ядеме почти винаги. Като се замисля колко случки с откровени рязания и за Славия и за Локото има през годините и направо незнам. Все още не мога да си обясня как го взехме този прословут мач на Овча купел, с който на практика доста ви помогнахме за титлата..с гола на Монката Чилибонов. Няма да коментирам наши мачове с отквровени фалове на Ингълс, с дузпи с/у Гонзо, дето после съдията казва...да сбърках след мача се извиних на момчетата.....  От ваще мачове с/у рогата съм бил на един в който Тошко Праматаров(игра и при нас) направо ги развинти, ако не се лъжа им вкара 4 гола. За съжаление си знаеме, че и "Левски" и ЦСКА винаги ще бъдат подпирани, бутани и теглени.... дано направите нещо на Герена, време ви е и на вас па елате и вие .... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА РЕЗБЕРЕМ, ЧЕ ТРЯБВАДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТАЗИ ЧЕРВЕНО-СИНЯ МАФИЯ, САМО ТАКА ЩЕ ОПРАВИМ ФУТБОЛА.............. а след мача пак ще си се бъзикаме едни с други 
ако искаш да викнем и фенове на миньоро "Ботев" и прочие  нищо против момчетата от надежда имам големи приятиле там но по дяволите това е мач на Славия и никой освен нас не трябва да подкрепя отбора ни - все едно фенове на интер да ходят в агитката на ювентус на мач с милан- ей богу понякога пишете големи глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Мар 19, 2010 6:23 pm |
|
 |
|