Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Много неща ми идват да напиша , но какъв е смисъла ... Само ще кажа , че такъв шанс се отваря веднъж , най-много 2 пъти в живота - всички фаворити да отпаднат в такава фаза , дори и Морето , ето така наистина болката е пълна и май чак утре всички ще осъзнаем напълно какво пропуснаха тези лекета в Етрополе в един мач , който преобръща кариери , мач предопределящ може би едно по-добро бъдеще за някога славният ни отбор ...
Който пропусна да дойде в Етрополе трябва да съжалява , защото много ме съмнява в близките години да се съберем толкова хора на гостуване и цял мач да подкрепяме тия мъртви души ... За пореден път жалките ни лекета се подиграха с нас - не беше Рилецо , Етър , Криводол ,Чавдар , ... Е докога бе , кой нормален човек ще изтърпи тия резили , всички ни боли много и сме огорчени , това е , голямо браво на всички бели фенове днес в Етрополе 
|
Сря Мар 31, 2010 10:46 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Мога да кажа само Голям Респект за пича с шапката на Спърс, фен на Славия от 10 години живеещ в Лондон, дошъл специално за мача от ЛОндон !! Евала на всички, които бяхме, сме и ще бъдем.....скоро в работен ден на гостуване няма да се съберем пак 150-200 човека...уви ! Но поне знаем, че имаме потенциала за нещо наистина голямо...това е момчета, болно ни е на всички.....живота продължава, но тези копелета подкрепа от нас повече няма да получат !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Мар 31, 2010 10:52 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Това, което днес ние феновете на Славия направихме ще се запомни. Такава подкрепа, дори в измислените ни грандове няма. Наистина шапки долу пред всички,всички, взели отпуск за мача, избугали от работа, даскало, ангажименти, за да присъстват на този мач.
Към 200 човека, 2 рейса, единия от който препълнен и правостоящи даже, такава веселба, толкова пиене/ марково уиски само  /, такова викане,подкрепа, пиротехника, балони, ленти- НЯМА.
Този отбор не заслужава такива фенове, не заслужаваме ние този отбор. Огорчени сме, но това сме ние. След този срам, позицията ни е ясна и категорична, подкрепа АКТИВНА за тези жалки подобия на футболисти няма да има. Мерките вече са взети и се взимат, всеки желаещ да помогне е добре дошъл. Жалко за многото хора които дойдоха за първи път след толкова години отнова на стадиона, повече няма да ги видим. сасъд ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НИ!!
Няма да видим повече такъв шанс ние. Явно сме обречени, но не сме се и предали, ние сме Славия, а ние сме много големи и силни пичове, много хора могат да се поучат от нас затова което правим в нашето окаяно положение.
Сезона приключи, нищо не топли вече, дори и да бием ЦСКА И ЛАТЕКСА 8:0, един голям сасъд.
Жалко.
Само Славия, това сме ние.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Мар 31, 2010 11:13 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Май е време овчеглавия да си ходи,направо му се чудя как можа да върне тоя заблуден играч Николай Петров тоя и за дубъла не става,не става въпрос че е изпуснал дузпа, дузпа са изпускали и най голямите ама тоя царвулан няма грам мозък в кратуната си някой ако ми припомни той да е дал пас по дълъг от 2 метра,защото не може да ритне точно по далече евала ще му направя.Пореден СРАМ за нас феневете за 90 мин срещу втородивизионен отбор да имаш едно чисто положение  Овчия да пали в канал 3 поне го бива да разтега локуми 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Мар 31, 2010 11:24 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
сасъд ЗА ЯШАР !!!
сасъд ЗА ОСТАНАЛИТЕ !!!
ЦИРК !!! ХЕРОИН И КАЛ !!!
ВИЛИ ДА СИ ХОДИ С ЯШАР ПОД РЪКА !!!
Сря Мар 31, 2010 11:27 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Kijani написа: Това, което днес ние феновете на Славия направихме ще се запомни. Такава подкрепа, дори в измислените ни грандове няма. Наистина шапки долу пред всички,всички, взели отпуск за мача, избугали от работа, даскало, ангажименти, за да присъстват на този мач. Към 200 човека, 2 рейса, единия от който препълнен и правостоящи даже, такава веселба, толкова пиене/ марково уиски само  /, такова викане,подкрепа, пиротехника, балони, ленти- НЯМА. Този отбор не заслужава такива фенове, не заслужаваме ние този отбор. Огорчени сме, но това сме ние. След този срам, позицията ни е ясна и категорична, подкрепа АКТИВНА за тези жалки подобия на футболисти няма да има. Мерките вече са взети и се взимат, всеки желаещ да помогне е добре дошъл. Жалко за многото хора които дойдоха за първи път след толкова години отнова на стадиона, повече няма да ги видим. сасъд ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НИ!! Няма да видим повече такъв шанс ние. Явно сме обречени, но не сме се и предали, ние сме Славия, а ние сме много големи и силни пичове, много хора могат да се поучат от нас затова което правим в нашето окаяно положение. Сезона приключи, нищо не топли вече, дори и да бием ЦСКА И ЛАТЕКСА 8:0, един голям сасъд. Жалко. Само Славия, това сме ние.
Евала, Kijani! МНОГО, МНОГО ДОБРО!
Това гостуване ще го помня винаги... Не заради шибания мач. Заради всичките хора там ще го помня, заради песните, калта, факлите, балоните, лентите...
Виж, победи с по 8:0 над Латекса и ЦДНА ще ме стоплят по принцип, ама...
Абе откъдето и да го погледнеш, от тук нататък нещата вървят в една посока - надолу. И за отбора, и за агитката.
|
Сря Мар 31, 2010 11:28 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Да беше Първи Април, щеше да е лоша шега. Толкова е нереално. От другия край на света, където съм в момента, само респект за тези, които са отишли до Етрополе. Славия ще я има и след Дебелия и Овчата кратуна.
|
Чет Апр 01, 2010 1:21 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
СРАМ МЕ Е !!!!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Апр 01, 2010 7:01 am |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
zissko написа: Май е време овчеглавия да си ходи,направо му се чудя как можа да върне тоя заблуден играч Николай Петров тоя и за дубъла не става,не става въпрос че е изпуснал дузпа, дузпа са изпускали и най голямите ама тоя царвулан няма грам мозък в кратуната си някой ако ми припомни той да е дал пас по дълъг от 2 метра,защото не може да ритне точно по далече евала ще му направя.Пореден СРАМ за нас феневете за 90 мин срещу втородивизионен отбор да имаш едно чисто положение  Овчия да пали в канал 3 поне го бива да разтега локуми 
Овчата глава ли да влезне да вкара дузпата,че говедото Ники Петров бий 12 метра в аут !?Наля гипса при условие,че играе с/у Етро поле!!
Еклерите и те паднаха и ....ако си го бяха взели този мач спокойно виждах купата,недейте да вините овчата глава трърдо съм зад него.Това ще тези футболяри мислят само за пиене и за друсане си е отделен въпрос свалиха гащите на говедата добре айде знаеме какво ще стане...ама с/у етро поле тва е вече фарс тва отборче ще се събереме от махалата и ще ги бием тея криви ливади.Яначков,Стоев,Райчев,Щърков кой ги е чувал тези футболисти....за жалост бях на работа и не можех да дойда на мача (щях да се гръмна) евлата за подкрепата едно голямо браво ,но за жалост пак се превърнахме в "мъченици".Твърдо за Овчата глава по златен шанс от тоя години нема да се появи
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Чет Апр 01, 2010 9:02 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
надолу ще е ако продължим със същия треньор и същите футболисти...за които повтарям, че са гугутки цял сезон и много ме боли, че трябваше да се уверим точно сега и точно по тоя начин. Всички да фащат влака и да бегат.
Иначе популист или не евалата на Венци, че най-накрая каза някоя добра дума за феновете!!
И Вуцан да постъпи като мъж и да напуска както направи Попов в морето!!
Това е, всички са гугутки!!
|
Чет Апр 01, 2010 9:09 am |
|
 |
|