Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Vlado, много точно казано. Много добър пост. Всичко е точно така.
Съб Апр 03, 2010 7:48 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Не знам дали някои въобще приема насериозно подобен род декларации, които станаха постоянна кореспонденция на играчи, треньори и ръководство към феновете след всеки провал и издънка. Какво от това като се извиняваш, какво ще промениш в себе си, за да не допускаш да се случи отново ? Аз лично приемам подобни извинения за подигравка, един вид виновникът си измива ръчичките и смята, че ден ще мине, друг ще дойде. Точно пък Ники Петров ще е последният, който ще се врече в обич към клуба, доста преиграва. След мача не се крии като мишка, излез на показ, говори с фенове, с журналисти, покажи, че ти пука за ставащото в клуба, не ми се крии зад някакви текстчета, които дори ти самия не си писал. Жалка работа.
Извиненията на В.С. са още по-жалки, и най-вече нагли. Но с неговите възгледи сме свикнали и знаем на какво е способен.
Съб Апр 03, 2010 9:49 pm |
|
 |
Monkata
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Мар 24, 2010 7:21 pm Мнения: 19 Местоположение: Sofia
|
Нико за пореден път доказа колко е хитър и досетлив за тези работи,а не колко е мъжкар.
|
Нед Апр 04, 2010 12:58 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Брей , защо виждате във всичко Световната конспирация- почваме да приличаме на лафа, че никой не ни гони но ние пак се крием -  !
" В Русия съм .... , в Русия съм ...!!!" 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Апр 04, 2010 6:26 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Абе, футболистите трябва да напишат една обща декларация, да я подпишат и Й. Петков да я връчи на председателя на фенклуба и в. "Славия". Всички солови акции на отделни футболисти са недостатъчни и неуместни.
ВеЦе трябва публично да линчува администратора, който е виновен за положението със спрените нови футболисти. Да даде ултиматум на Вуцов за спечелване на определен брой точки до края на шампионата.
Вуцов трябва да жертва поне един от т. нар. треньорски щаб и да разкара някои от най - големите мърди.
От всички останали "мерки", декларации и др. под. ме напушва смях.
|
Нед Апр 04, 2010 9:20 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Според мене най голямия виновник за тази трагедия е треньора,щом за 120 мин игра имаме едно чисто положение за гол!!!А иначе шапка им свалям на тези отбори от Б група които продължават напред за купата защото там явно играят истински мъже 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Апр 04, 2010 12:10 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!
МАРЕК-ЧАВДАР - 3:0...... !!!!
ЗА КАКВО ГОВОРИМ???!?!?!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Апр 04, 2010 3:58 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
Момчета,Нико е протеже на овчата глава.Както някои от вас казаха,всичко е сценарии.Всеки прави грешки,но това кривокрако същество е криво и на терена,то просто нестава за футболист........
|
Нед Апр 04, 2010 10:30 pm |
|
 |
|