И така , докато ние изчисляваме колко загуби имаме от чорбата и се ядосваме , нашите скапани лекета снощи добре са се позабавлявали в NightFlight с Андреа

Едно приятелче е бил там и разправя , че са се скъсали да пият уиски и да пушат цигари , като най-дейни са били естествено най-големите лекета Галин , Бобъра и некадърника Вълев

И това , което ме изуми е , че и Букарев е бил с тях и ги е гледал как се наливат и пушат като комини . Райс е бил , но си е тръгнал рано , Тошко Колев и Дани Пеев също , но поне не са пушили
Никой не може да ме убеди , че е нормално уж професионални футболисти да пафят и да пият като казаци , Вили ако чете или някой друг от щаба , трябва незабавно всичките да бъдат глобени , дори и да са имали разрешение да излязат , как може да пушат цигари бе

Поне да играеха добре и да биеха , никой нищо няма да им каже , ама на терена са трагедия , а в дискотеките са страшни
100% сигурен ми е източникът , да го духате всички лекета , а Букарев е най-виновният от всички , щом ги е оставил, сасъд ЗА ВСИЧКИ ВАС ОТРЕПКИ