Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:14 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Доволни ли сте като махнаха Вуцов...? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вили...Кокала...значи следващия треньор на Славия е Гонзо :evil:
как да идвам на мачовете не съм мазохис -ако е пианицата значи хептен няма да играем с говедата -друго как се влиза в Европа без пари и играчи?ако ставаше с юноши всички щяха така да играят защо им е да правят трансфери отборите?а има само едни виновни да не сме в Европа а
Берое да вземе купата и това сме си ние-но дори да се бяхме класирали като нямаме един играч на кръс какво щяхме да правим?Дебел педал то се видяло че пак ще сме зле ама поне такива видни говеда за тренери да не влачи че и 20 човека няма да отидат на мач :evil:

Вто Май 18, 2010 9:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аман от говеда :!:

Вто Май 18, 2010 9:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Преди всичко те са професионалисти :lol: :lol: :lol:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Вто Май 18, 2010 9:36 am
Профил
Познат

Мнение 
Да, доволен съм. Никога няма да приема левскар в СЛАВИЯ

Вто Май 18, 2010 9:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В началото бях много за Вили, Накрая-11 гола ни вкараха животните, добутахме 2 Х са буферите и то без да им вкараме гол. Единствено с Литекс играхме нещо.....е тогава що да не искам промяна, може и за лошо да е, ама сега да не е добре?

Вто Май 18, 2010 10:52 am
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Говежди отбор ооооо говежди отбор .... :?

Вто Май 18, 2010 11:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Как не го е срам дебелият кюфтак да ми говори за намаление на бюджет , какъв бюджет бе боклук , ти за Дани Пеев едва даде 100 000 лева след сума ти преговори , винаги вземаме някакви свободни агенти и заплатите в клуба изобщо не са високи , както в отборите от 5-цата . Малко ли си се нагушил с трансферите на Благо , Рангелов , Чавдар , Караславов, Ортега , Ду , да не ги изброявам всичките, сега ще продаде Райс за поне 1 млн евро (най-малко) и за Попара ще вземе добри пари , как не отдели поне 500 000 лева за селекция бе , все искаш да си на печалба тлъст мафиот долен , ама ще дойде Видовден и ще си платиш за всичко алчно копеле такова :evil: :evil: :evil:
Кижани много добре го е написал , тия терени са по програми на УЕФА , дебелият паразит нищичко не е направил за клуба , знае само да цица и да пласира играчите в Западна Европа , да ама нас това не ни грее , стадиона е една кочина и няма най-елементарни неща като нормална уредба , табло , фен-магазини , билетите са като тези от градския транспорт , има 2 химически кенефа и това е , тъпите седалки като стъпиш на тях и се чупят , осветление също няма , дано поне това се направи , и ще го направи, за да се нагълтва с повече мангизи от ТВ правата . Ако от тебе зависи , дебела хиено , мачът ще се играе от 3 през нощта , само и само печалбата да е добра .
Заради тоя нещастник сме най-жалкият , противен и отблъскващ клуб в тая държава , как може Господ да ги бави толкова такива хора като него , е тва не мога да разбера :evil: :evil: :evil:

Вто Май 18, 2010 12:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ние да не сме сателит на "Левски" бе ?? :? :? :?

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Май 18, 2010 3:00 pm
Профил
Познат

Мнение 
az sum za mahaneto na vucov,no i protiv nazna4avaneto na kokala.................

Вто Май 18, 2010 3:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Доволен съм че Вили си отива. Само с желание не става!!!
Вили е прост човек и това адски много дразни. Няма да коментирам сега футболните му познания, но ми се струва, че не е достатъчно само да викаш и пуфтиш покрай тъч линията. Това в никакъв случай не показва, че си мотиватор или, че можеш да надъхаш момчетата...да гориш в играта ок, но това неговото на цирк бие повече!

Колкото до Велев - с риск да попадна под знаменателя на хората, които само критикуват във форума - и той не ми допада по една или друга причина. За съжаление обаче Венци е решил така (макар че не е още 100% сигурно). Ще поживеем и ще видим!

Вто Май 18, 2010 5:59 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща