Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 26, 2025 12:10 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
 Бойкот на Кокала 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стига с тия декларации през 1 месец.като пуснем декларация к'во ? Венци ще си промени мнението ?

Сря Май 19, 2010 4:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз предлагма на първата тренировка да го целим с кокали :lol:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Сря Май 19, 2010 4:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
КОКАЛА ОФИЦИАЛНО НИ Е ТРЕНЬОР ВЕЧЕ !!!
Време е да изкажем позицията си , сасъд ЗА ВЕНЦИ :!: :!: :!:

Сря Май 19, 2010 4:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chelsea_69 написа:
Стига с тия декларации през 1 месец.като пуснем декларация к'во ? Венци ще си промени мнението ?

Добре бе, стига с тва, стига с онова. Писна ми! Ае вместо да викате стига с еди кво си дай друга идея. Като няма идея спрете да пишете само напразно! А кво да правим?! Да си се примирим както е най-лесно и след 1 години да сме пак на същото ли? Отбора не вървял щото било все 1 и също. Еми отбора не върви щото и ние сме на 1 и също само да ви кажа!!! Ето Вили не иска да е едно и също и го махат. И ние не искаме да е 1 и също и некой веднага ае стига. Ами като е ае стига и ние ше си седим е така и следващия сезон и догодина по същото време ше си водим същия разговор и пак некои ше каже ае стига няма нищо да правим и тва е!

Последна промяна C/\ABuCTA на Сря Май 19, 2010 4:50 pm, променена общо 1 път

Сря Май 19, 2010 4:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
КОКАЛА ОФИЦИАЛНО НИ Е ТРЕНЬОР ВЕЧЕ !!!
Време е да изкажем позицията си , сасъд ЗА ВЕНЦИ :!: :!: :!:

Eми айде сасъд! Са вече квото и да правим се сми на същото. Неам думи вече.

Сря Май 19, 2010 4:48 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов пред Гонг: Разделям се с Вили Вуцов, Емил Велев е новият треньор

Президентът на Славия Венцислав Стефанов обяви пред Гонг, че Велислав Вуцов вече не е треньор на белите, а за негов заместник ще бъде назначен Емил Велев.

По ирония на съдбата именно Велев замени Вуцов начело не "Левски" в началото на сезон 2008/2009 година и в края на първенството триумфира с шампионската титла.

„Да, разделям се с Велислав, въпреки че не ми е особено приятно, но просто трябваше да се случи всичко това. Искам да се променят някои неща в отбора и се надявам да е добро и за двете страни – и за Вили, и за Славия”, каза Стефанов в Спортно шоу Гонг.

„Просто променяме политиката и начина на работа в клуба. Искаме да постигнем по-високи цели. Искам друг Чавдар, друг Благо Георгиев, друг Митко. Искам момчетата от школата на Славия да имат по-реален шанс и да получат шанс за изява.”

„Да, Емил Велев е новият треньор на Славия.”

„От повечето неща съм доволен. От тези, които не съм, съм ги казал на Вили. Всеки си има положителни и отрицателни качества. Така съм и аз, така е и той. Той иска успехи сега, аз искам за 100-годишнината на Славия да се изгради един можещ отбор. Без опитни футболисти не може и има 3-4 момчета, които са такива и са изпитани. Те ще останат. Не искам мрънкащи, тези, които ще играят, ще се раздават на 100%.”

„Няма да влагам повече пари, тъй като се видя, че Берое и Миньор Перник без да имат по-големи бюджети успяха да постигнат победи срещу по-богати отбори и да постигнат успехи.”

„Треньорите ще се разберат кой от екипа ще остане, доколкото знам, Емил иска да привлече един човек, с който е работил в "Левски". Договорът е за 1+1 години.”

„Имаме талантливи играчи, които могат да стигнат и до националния отбор, но не при този треньор, той никога няма да викне играч от Славия в националния отбор. Благо играе защото му припари лицето на гъ*а, защото бягат и Бербатов, и тоя и ония, и все някой трябва да има да играе.”

„Мачът с Локомотив Пловдив е излишно да се споменава, това си е някаква ваша фантазия. Искам момчетата да са нахъсани, да имат амбиция и да играят всичко от себе си”, каза още босът на Славия.

УМРИ БЕ ОТРЕПКО , КАКВИ ПАРИ СИ ДАВАЛ ДОСЕГА БЕ БОКЛУК ДОЛЕН , ЗНАЧИ НА ОЩЕ 3 СЕЗОНА ЛИ БЕЗВРЕМИЕ НИ ОБРИЧАШ БЕ СКАПАНЯК , ДО 100-ГОДИШНИНАТА ЩЕ СИ ОСТАНАЛ САМО ТИ НА ТОЯ СТАДИОН , ДА ПУКНЕШ ДАНО МУТРА ДОЛНА :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Май 19, 2010 4:54 pm, променена общо 3 пъти

Сря Май 19, 2010 4:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дугия сезон сме шампиони :oops: Лелеле кво става не е истина ...

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Сря Май 19, 2010 4:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
това си е чистия край. Ако сега си траем като мишки, ще сме си обречени доживот. сасъд за Венци , барабар и за кокала.

Сря Май 19, 2010 5:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
почваме го още от представянето му като "треньор" на Славия
бахти боклуците смърт бе

Сря Май 19, 2010 5:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
E нема такова интервю! Тоя директно си каза нещата. ОК тая година правихме протест 2 мача. Мисля, че единствения вариянт е тотален протест по всякакъв начин ЦЕЛИЯ СЕЗОН, а може би и следващите против дебелия и кокала! Това е. Ножа опря до кокъла (има известна ирония), гърба ни е до стената, просто нямаме друг избор. Continue или Game Over. Стига вече "с правиме си кефа на трибуните", "мене не ме интересува кво става с клуба аз си викам за Славия" и т.н. КРАЙ! Така няма да стане! Време е да почнеме да се интересуваме накъде върви Славия и да се опитаме да променим нещата!!!

Сря Май 19, 2010 5:02 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща