Автор |
Съобщение |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Васко написа: Tony Adams написа: Ако тая случка е истина, то това е поредното доказателство, че всичко в НАШИЯ клуб е ненормално. Ръководителя гони публиката от стадиона, треньора на отбора бие привърженици, буферите пускат декларации от наше име... Явно на медии и легални организации не може да се разчита. Изглежда, че ръкавицата е хвърлена и наистина е дошло ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Локо Пд имат един ЧЕРНОКОЖ, който може да изиграе ролята си в битката с дебелия. Гледам, че мача е в неделя и ако не изкочи нещо наистина неотложно ще гледам да съм на стадиона. Ами да излезем в нелегалност?! НКС да стане ТНКСС, таен национален комитет за спасение на Славия - заема се с финансирането. БС - Бойс София, Бандити за Славия - ударното въоражено крило. LA VECCHIA SCUOLA, Scuola di mafia - тайната организация за подривна дейност. 
добре е

Вто Авг 24, 2010 3:05 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Васко написа: Tony Adams написа: Ако тая случка е истина, то това е поредното доказателство, че всичко в НАШИЯ клуб е ненормално. Ръководителя гони публиката от стадиона, треньора на отбора бие привърженици, буферите пускат декларации от наше име... Явно на медии и легални организации не може да се разчита. Изглежда, че ръкавицата е хвърлена и наистина е дошло ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Локо Пд имат един ЧЕРНОКОЖ, който може да изиграе ролята си в битката с дебелия. Гледам, че мача е в неделя и ако не изкочи нещо наистина неотложно ще гледам да съм на стадиона. Ами да излезем в нелегалност?! НКС да стане ТНКСС, таен национален комитет за спасение на Славия - заема се с финансирането. БС - Бойс София, Бандити за Славия - ударното въоражено крило. LA VECCHIA SCUOLA, Scuola di mafia - тайната организация за подривна дейност. 
Добре звучи.
Само не виждам защо е тоя леко сърдит тон. Последната инициатива, която предприе НКС, изключвам вестника, е декларацията срещу Ангел Ангелов, доколкото си спомням. И след това? Събитията от последните десетина дни дадоха възможност за изява. За сметка на това - нищо. Човек може да си зададе доста въпроси по повод това мълчание.
Само не искам да ме разбираш погрешно. Въобще нямам намерение да търся сметка от никого. Имам представа как стоят нещата в подобни организации и знам, че никак не е лесно. Но след като някой се е нагърбил с такава функция и е публична личност или организация не би трябвало да се сърди на други, които изразяват личното си мнение, критика, несъгласие или недоумение от действията му/им.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Авг 24, 2010 3:09 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Tony Adams написа: Васко написа: Tony Adams написа: Ако тая случка е истина, то това е поредното доказателство, че всичко в НАШИЯ клуб е ненормално. Ръководителя гони публиката от стадиона, треньора на отбора бие привърженици, буферите пускат декларации от наше име... Явно на медии и легални организации не може да се разчита. Изглежда, че ръкавицата е хвърлена и наистина е дошло ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Локо Пд имат един ЧЕРНОКОЖ, който може да изиграе ролята си в битката с дебелия. Гледам, че мача е в неделя и ако не изкочи нещо наистина неотложно ще гледам да съм на стадиона. Ами да излезем в нелегалност?! НКС да стане ТНКСС, таен национален комитет за спасение на Славия - заема се с финансирането. БС - Бойс София, Бандити за Славия - ударното въоражено крило. LA VECCHIA SCUOLA, Scuola di mafia - тайната организация за подривна дейност.  Добре звучи. Само не виждам защо е тоя леко сърдит тон. Последната инициатива, която предприе НКС, изключвам вестника, е декларацията срещу Ангел Ангелов, доколкото си спомням. И след това? Събитията от последните десетина дни дадоха възможност за изява. За сметка на това - нищо. Човек може да си зададе доста въпроси по повод това мълчание. Само не искам да ме разбираш погрешно. Въобще нямам намерение да търся сметка от никого. Имам представа как стоят нещата в подобни организации и знам, че никак не е лесно. Но след като някой се е нагърбил с такава функция и е публична личност или организация не би трябвало да се сърди на други, които изразяват личното си мнение, критика, несъгласие или недоумение от действията му/им.
Няма такова нещо, въобще не е сърдит тона, напротив приеми го като сериозен!
Колкото до останалото, което имаш предвид..... честно казано не виждам полезен ход от много време насам, толкова декларации съм писал и толкова, не малко, а никаква полза от тях, че не виждам никакъв смисъл в безсмислието от тях.
Честно казано останах без сили в тези повече от 10 години. Някъде в началото беше и тази среща за която се споменава по-нагоре, но тя повече ме амбицира, отколкото да ме демотивира, както някои други!
Но най-голямата ми болка е разединението, което се получи по едно време, всеки тръгна в своя посока и естествено това обезкърви организацията. Толкова малко хора на стадиона.... няма какво да направим, само ставаме за смях, щом вече някои получават и шамари от треньора  В другите отбори налагат треньорите си, а при нас те ни налагат... няма такава пародия. И мисля, че на Венци му е кеф от тази работа и още повече заобича Кокала. Няма отърване.
Винаги съм готов за свежи идеи, но засега ги няма, както и няма хора за тяхното изпълнение, което е най-страшното.
Ако ти имаш идея, която е осъществима и добра, винаги ще те подкрепя! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Вто Авг 24, 2010 3:35 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Много точно казано - ставаме за смях! Треньорът да налага феновете на отбора му. Това сигурно го няма и в ь-дивизия от африканско първенство.
Без пари нищо не става, без хора - още по-малко. Но честно да ти кажа - никога не бих се записал в клуб, чийто офис е в административната сграда на стадиона и дебелия и мутрите му да имат достъп до цялата информация. Всички сме наясно, че Венци е паразит, който паразитира на гърба на клуба. Колкото по-далече от него толкова по-добре.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Авг 24, 2010 4:03 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Tony Adams написа: Много точно казано - ставаме за смях! Треньорът да налага феновете на отбора му. Това сигурно го няма и в ь-дивизия от африканско първенство. Без пари нищо не става, без хора - още по-малко. Но честно да ти кажа - никога не бих се записал в клуб, чийто офис е в административната сграда на стадиона и дебелия и мутрите му да имат достъп до цялата информация. Всички сме наясно, че Венци е паразит, който паразитира на гърба на клуба. Колкото по-далече от него толкова по-добре.
Тук вече грешиш сериозно, офиса не е в административната сграда на стадиона, а при администрацията на ОСК Славия, която няма нищо общо с ПФК-то. А и реално офис няма отдавна. И никой от ПФК-то тяма достъп до тази документация, нито пък в нея има нещо, което да е важно.
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Вто Авг 24, 2010 5:07 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Що не минете на лична?
Вто Авг 24, 2010 10:08 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Естествено, че публиката ни няма полезен ход сега. От вече немалко години всичко на стадиона е много спокойно и пусто, като изключим някои много редки "инциденти". Ръководството наложи средняшкия манталитет и всичко си върви по план - 500 човека на стадиона и 6-7 място в крайното класиране. Няма напрежение и цели. Взимат се свободни агенти, уреждат се мачове (дали за високи коефициенти или да се помага на някои отбори). И после съдиите или от БФС били виновни за всичко... Вчерашният водосвет е поредният много хитър ход на ръководството и някои хора ще се подведат по това. Вместо да организират водосвет да бяха направили така, че да победим извънземните колоси Калиакра и Берое. Заплахите за изгонването на минималното количество публика, която все още им ходи на великите мачове, са направо смехотворни. Като не им харесват и малкото последователи на идеята Славия, които все още посещават стадионите, да си извикат говеда и чорбари да ги подкрепят. Забележете колко пъти за последното десетилетие публиката на Славия беше трън в очите на ръководството. Говеда и чорби си идваха на Овча купел и си правеха каквото си поискат, но против тях не беше изречена и една десета от простотиите, казани по адрес на запалянковците на белите.
Заключението е, че нищо истинско не се случва в този клуб вече повече от 12 години. Иначе от друга страна обещанията от ръковдоството за светло бъдеще не липсват.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Сря Авг 25, 2010 6:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Може да направим политическо крило, което да се влее в Коалицията за устойчиво развитие и европейски ценности (К.У.Р.Е.Ц.).
Разделям дискусията в отделна тема, защото е доста по-сериозна от гайгера.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Авг 26, 2010 2:33 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
 Re: В търсене на верния път
TVV написа: По-добре да фалираме и да почнем начисто, oтколкото "нетърпеливковците" да трябва да търпим още 20 години пълна посредтсвеност, съчетана с по няколко исторически резила на сезон.
Всъщност, това предложение кореспондира много с моя въпрос за АФК-то. Явно всички мислят за алтернативи и никой вече не може да търпи това положение. Живота си минава, ние ще си заминеме, след нас не се и очертава да има други, явно вървим към закриване. Въпроса е дали имаме сили и дупе за тези неща.
Идеята за АФК не получи подкрепа, но и не беше отхвърлена категорично... догодина сигурно пак ще я пусна.
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Авг 26, 2010 6:25 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 Re: В търсене на верния път
Васко написа: TVV написа: По-добре да фалираме и да почнем начисто, oтколкото "нетърпеливковците" да трябва да търпим още 20 години пълна посредтсвеност, съчетана с по няколко исторически резила на сезон. Всъщност, това предложение кореспондира много с моя въпрос за АФК-то. Явно всички мислят за алтернативи и никой вече не може да търпи това положение. Живота си минава, ние ще си заминеме, след нас не се и очертава да има други, явно вървим към закриване. Въпроса е дали имаме сили и дупе за тези неща. Идеята за АФК не получи подкрепа, но и не беше отхвърлена категорично... догодина сигурно пак ще я пусна.
Според мен, Васко, идеята ти беше добра, но много рязко и изведнъж беше поставена на масата. Това обърка хората (вкл. и мен) и на повечето не ни стана ясно какво точно предлагаш. Мисля, че отсега още трябва да се работи в тази насока, за да може до другото лято да се създаде сериозна организация. Не се очертава да имам нужното количство свободни средства, занимавам се с друг спорт, който отрича безцелното пилеене на физическа енергия, но мога да ви помогна организационно и административно за създаването на една стабилна и модерна организация.
Пуснал си вече темата, ако искаш да ти рестартирам анкетата само.
По другите въпроси...
Прави ми впечатление, че ръководството се атакува масирано, но твърде стохастично и от това аргументите ни олекват.
Основните ни козове са играенето в уредени мачове (далеч обаче не всеки мач е уреден, това също трябва да се отчита), липсата на успехи срещу градските противници ""Левски"" и ЦСКА, липсата на спортни успехи, слабата трансферна политика - не се гради отбор...
Не е наша работа дали трансферите носят печалби, дали ПФК е на печалба и пр. Така само им даваме аргументи да ни обясняват, че ние не издържаме клуба и пр. Трябва да отчитаме успехите на децата и юношите младша непрекъснато, за да нямат аргументи в тази насока, да ги обезоръжаваме. Може обаче тънко да намекваме, че не се появяват новите "Благо, Митко и Чавдар" въпреки доброто представяне. Т.е. младоците не се интегрират правилно в отбора. Това пък няма да им дава право да пускат куцо и сакато при мъжете и после да се оправдават с подмладяването. То трябва да се прави мъдро и целенасочено.
та това имам като бележки към тази и други подобни дискусии. За да бъдем ефективни, трябва да реагираме точно и на място. С правилните доводи. Иначе само даваме храна на медиите, въоражаваме вербално Дебелия против нас и въобще - вдигаме само една пушилка.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Авг 26, 2010 6:57 pm |
|
 |
|