Треньорски гайгер за април
Треньорски гайгер за април
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Треньорски гайгер за април
Аз мнението за Велев не си го променям особено, слаб тактик е, но има гениални футболисти като Божов и Кушев, които за пореден път ни измъкнаха, иначе че е биткаджия спор няма  Счупи доста негативни тенденции (загубите от ЦСКА, провалите за Купата), така че в никакъв случай не е сега моментът за напрежение в отбора преди решителния мач с Пирин. Видя се , че вчера се радва като малко дете и се раздава в работата си 
|
Пет Апр 08, 2011 9:37 pm |
|
 |
SlaviaBavaria
Луд за връзване
|
Viktor4o_Rs написа: Аз мнението за Велев не си го променям особено, слаб тактик е, но има гениални футболисти като Божов и Кушев, които за пореден път ни измъкнаха, иначе че е биткаджия спор няма Счупи доста негативни тенденции (загубите от ЦСКА, провалите за Купата), така че в никакъв случай не е сега моментът за напрежение в отбора преди решителния мач с Пирин. Видя се , че вчера се радва като малко дете и се раздава в работата си  На това мнение съм Какъвто и да е Велев постигна резултати, които доста други треньори в последните години не успяха да постигнат, а този сезон още не е и свършил...
|
Съб Апр 09, 2011 2:40 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Аз съм си все още не. Въпреки че всеобщото мнение е, че сме показали "голям характер", аз мисля, че просто имахме повечко късмет. Защото всеки път бяхме догонващи или трябваше да търсим ние да вкараме и всяка атака тия дори не знаеха как да я подхванат. Гледайте пак мача ако можете. Атаките ни почват с 10 подавания м/у защитниците, докато не дойде Баяно или Том после да вземе топката все пак и да я сгреши. Тотална безидейност! Нямаше и натиск, въпреки че се виждаше, че сме по-стойностния отбор. Както винаги на контра атаки ни правеха смешни и вкарваха. А най-се издразних точно след като стана 2-2 и си викам: "Добре бе велев 2-2 айде смени го сега Басо и пусни др защото се вижда, че днес е пълна дупка и ни трябва стабилна защита, а в нападение си ги можем нещата и ще вкараме!" И от къде дойде грешката за 3-2? Басо разбира се! Ако беше малко по-грамотен треньор за това сам трябваше да се сети и да го направи! Аз лично не съм мн доволен от играта този мач и въпреки, че изравнихме 4 пъти това за мен не значи проявата на такъв характер, какъвто исках да видя. Да, определено имаше наченки на проявата му и на борба за да се стигне 4 пъти до изравняване, но не по начина, по който трябваше да стане, а именно масиран натиск и поне някаква идея за изнасяне на топката...
Съб Апр 09, 2011 12:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Според мен смяна защитник за защитник не е оправдана, при положение, че не водиш в резултата. А изваждането на защитник за офанзивен играч можеше да доведе да погром в този мач. Проблемите идват от това, че в хода на сезона прекроихме защитата точно 3 пъти и де факто липсва сработване между играчите. Иначе и Басо, и Молдованов имат доста добри качества.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Апр 10, 2011 3:51 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
seth написа: Според мен смяна защитник за защитник не е оправдана, при положение, че не водиш в резултата. А изваждането на защитник за офанзивен играч можеше да доведе да погром в този мач. Проблемите идват от това, че в хода на сезона прекроихме защитата точно 3 пъти и де факто липсва сработване между играчите. Иначе и Басо, и Молдованов имат доста добри качества. E, стига бе, какво като не водехме в резултата?! И като не го смени кво стана?! Добре че Божов е гений и страничния много хареса гола за да не го отмени  Нищо не му пречише да го смени, при положение че явно му тежеше грешката за дузпата и беше тоталната дупка цял мач! Тази смяна щеше да е прекрасно оправдана, въпреки, че не водехме в резултата, точно за да не допускаме повече голове и да се опитаме да спечелим мача, защото напред имаме мн добри играчи и все щяха да вкарат, а и седяхме по-добре на терена. И имам предвид защитник за защитник, да. Разбира се, че няма смисъл да играем с 3ма в защита...
Нед Апр 10, 2011 11:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Абе при условие, че щеше да влезе Генев или Сечков, май по-добре че го остави 
|
Нед Апр 10, 2011 11:42 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Разби тезата ми на пух и прах  И все пак си мисля, че нямаше как дори Виктор "Черната дупка" Генев да беше по-зле от Басо в този ден. 
Пон Апр 11, 2011 11:06 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Истината е, че Велев взима правилните решения и затова взимаме важните мачове. Не правим успешни серии, защото разполагаме с малко мат`рЯл. Другото е да се намираме на приказки.
|
Вто Апр 12, 2011 8:45 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Слаби нерви, липса на професионализъм, неистово желание да се доказва като фен на подуенци преди всичко останало. Отговорът е НЕ.
|
Пон Апр 18, 2011 11:32 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
TVV написа: Слаби нерви, липса на професионализъм, неистово желание да се доказва като фен на подуенци преди всичко останало. Отговорът е НЕ. Класира ни на финал. От там нататък всички приказки са безсмислени, още повече като се има предвид какви бяха успехите на предишните ни треньори - Оларевич би ЦСКА, Йешич би ""Левски"", Вуцан би "Вихрен" и толкоз. Сега имаме финал и победа над ЦСКА и равен с подуенци, като собственият ни тогавашен капитан ни ограби. Сега отборът ни показва характер вече в много мачове и не на последно място имаме първи успех от бронза през 1997 г. Финал за купата не е малко, а ако самата купа кацне във витрината ще бъде върховно.
|
Съб Апр 23, 2011 4:45 pm |
|
 |
|