Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО..... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО.....
Знаем, че е славист, но с
Цитат:
Независимо от победата над ЦСКА (ЦСКА беше в трагично състояние, голът падна от 40 метра и след това - опълчение...)
звучи като оправдаващ се чорбар.
Написаните неща ги виждаме и сами и няма нужда да има специално голяма статия за да ги разберем, освен ако тя не е насочена към други фенове.
Цитат:
Бялата лавина изтича в канала
- нямам думи просто.

Сря Апр 27, 2011 9:09 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Толкова по-жалко славист да отписва любимия си отбор още преди да е започнал мача и да обезценява всеки успех на Славия :wink: Да не говорим и за напомнянето (типично животинско впрочем), че реферът ни е добутал нарочно с Черноморец ... Тая статия би била актуална, ако паднем с много на финала недай Боже, сега просто е безмислена :roll: Нито дума за обстановката с Пирин и хилядите слависти на стадиона, само негативното ...

Сря Апр 27, 2011 9:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

и тоя бил славист а ? :lol:

Сря Апр 27, 2011 9:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Никакъв славист не е тоя, платен слугинаж.

Сря Апр 27, 2011 11:00 pm
Профил
Администратор
Аватар

Платена статия от на Зарков глупостите. Тоя сайт не го отварям дори, официалния сайт на Литекс е за предпочитане пред това.

Чет Апр 28, 2011 3:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз пък виждам в статията единствено много болка за съдбата на Славия и безкрайната поредица от домакински загуби.Радослав Янкулов си е доказан славист и никога не би си позволил да плюе по белия клуб.

Чет Апр 28, 2011 8:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Аз пък виждам в статията единствено много болка за съдбата на Славия и безкрайната поредица от домакински загуби.Радослав Янкулов си е доказан славист и никога не би си позволил да плюе по белия клуб.

напълно съм съгласен....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Чет Апр 28, 2011 8:25 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Чета и не мога да повярвам! :lol: Веднъж да направим нещо стойностно и да стигнем финал, а от медийте да изтичат какви ли не глупости против нас! :D И какво от това, че сме се класирали така, че сме се класирали онака, нали сме на финал!? Ще ме съсипят от смях направо!!! Една победа над Литекс с 2 на 1, само дето Литекс не си набутаха сами головете във вратата.... Една над умрелия Монтана и край братче... ЦСКА велики, едва ли не на смъртен одър сме. Направо да отидеме всички на финала със свалени гащи и всички играчи в редичка да ни се изредят :lol:

Аз така най-обичам, много приказки много чудо, ама накрая като стане така, че ги треснеме ще бъдат по-ниски от тревата! Всички на финала и мощна подкрепа за отбора! :twisted:

Чет Апр 28, 2011 8:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Статията е на 100% вярна и точна! И аз ли не съм славист?

Колкото и зле да сме били никога (поне аз не помня) не сме стигали това положение. Наистина който не дойде не ни взе точки....такива кръводарители не сме били последните 20 години. Играта (ако може да се нарече така) е под всякаква критика. Има всичко необходимо да вървим в правилната посокоа, но никой не го е грижа. Всички си карат по течението и толкоз. Грам лъжа или преувеличение няма! Селекцията наистина ни е за 0 лв, наистина няма помладяване, няма дори един читав играч...няма нищо...тъжно е....с такава игра догодина може да изпаднем...

Това не означава, че не трябва да има пълна мобилизация за финала и да се даде всичко до последната капка...я видим финал следващите 20 години я не...и ще го направим...поне ние...надявам се и футболистите...

Божо е прав - след финала ще има достатъчно време да се бистри кой какво и къде....не трябва да се угнетява обстановката...обаче истината е, че ще има многоооооо какво да се каже. За съжаление състоянието, в което сме в момента не може да бъде оправено с магическа пръчка за месец-два-пет...тъжно е до къде го докарахме. Кой ни хване да ни бие:(( Пирин ни надиграха категорично за купата...имахме късмет...дано и срещу чорбалин да имаме...но Велев или трябва да промени нещата или да си ходи...

Чет Апр 28, 2011 9:13 am
Профил
Пристрастен

Слаби, силни това е, до 25-ти!!!

Ние да се опитаме да се организираме за финала - говорете с приятели Слависти и агитираИте,защото прасетата ще са поне 12 000, според мен за нас всичко под 3000 е срамно! Мисли от типа - не ми се ходи, защото ще паднем не се толелират. Феновете от провинцията имат много време да си организират пътувания и отпуски. От чужбина също ще се идва на талази :)

Чет Апр 28, 2011 10:42 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща