Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - ""Ботев""(Вр)
13 мача без победа, такъв резил никога не е имало...на 14-тия барем ни потръгне... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Авг 10, 2011 5:59 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Не ме бива в познаването на резултата но си мисля че мача ще е 0-0. Мисля си че от "Ботев" ще дойдат с доброто старо катеначо за да вземат точката.
|
Сря Авг 10, 2011 5:58 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
с квото искат да идват важното, че ще бъдат премазани от бялата лавина
|
Сря Авг 10, 2011 6:23 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Тия ги отнасяме.
|
Сря Авг 10, 2011 6:45 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Авг 11, 2011 12:06 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
И Божов с първи хетрик за сезона 
|
Чет Авг 11, 2011 4:53 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Доколкото ми е известно 12 от тези 13 поредни мача без победа са поради бойкота над Велев, целящ назначението на Кушев за треньор. Сега той трябва да ги навакса, че и отгоре. В противен случай Кушев, Венци и останалите "тартори" ще бъдат длъжници на "Славия" до живот. Това, което видях в понеделник вечер е продукция на отбор от средата на таблицата или по-точно от 9 място надолу. По-малко от победа с 3 гола разлика над новаците ще е грехота и недостатъчно за мен да призная, че в този отбор се работи.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Авг 11, 2011 9:48 pm |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Доколкото ми е известно 12 от тези 13 поредни мача без победа са поради бойкота над Велев, целящ назначението на Кушев за треньор. Сега той трябва да ги навакса, че и отгоре. В противен случай Кушев, Венци и останалите "тартори" ще бъдат длъжници на "Славия" до живот. Това, което видях в понеделник вечер е продукция на отбор от средата на таблицата или по-точно от 9 място надолу. По-малко от победа с 3 гола разлика над новаците ще е грехота и недостатъчно за мен да призная, че в този отбор се работи. Васко да си признае, че е назначил доказано най-слабия треньор в 100-годишната ни история за администратор. Дано хонорара на Кокала/под прикритие/ му стига за обичайния еднодневен запой...
|
Пет Авг 12, 2011 4:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Това беше най-голямата глупост, която съм чел във форума напоследък (имало е и по-големи). Не виждам нищо нередно в това играта да не ми харесва. Гореизложената информация се дискутира нашироко в славистката общественост още от март месец, а я има и в медиите. Така че трябват резултати.
Между другото Юри Николов е станал административен директор на клуба от Враца. Той беше част от халфовата линия на силния отбор на "Славия" през периода 1989-1991 и за два шампионата изигра 40 мача с белия екип и отбеляза 6 гола, с което помогна за сребърните и бронзовите медали в два поредни шампионата и двукратното ни класиране за евротуририте.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Авг 12, 2011 8:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Нещо не ми изглежда правдоподобно - хем да е имало бойкот, хем да стигнат финала за Купата след какви ли не драми и перипетии и да се борят според възможностите си до последно в него  Като е усетил Кокала, че има нещо, да излезе и да си подаде оставката, като каже тоя, тоя и тоя ми пречеха и ме бойкотираха, не мога да работя така и затова напускам. А той какво направи - натрупа една дузина загуби с малоумните опрадания "мислим за финала", Венци го изгони съвсем заслужено и веднага заподозря конспирацията  Гроздето е кисело и на крива ракета космоса й пречи - това мога да кажа за тази версия с бойкота 
|
Съб Авг 13, 2011 1:14 am |
|
 |
|