Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 7:34 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Славия" - ""Ботев""(Вр) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - ""Ботев""(Вр)
13 мача без победа, такъв резил никога не е имало...на 14-тия барем ни потръгне... :evil:

Сря Авг 10, 2011 5:59 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Не ме бива в познаването на резултата но си мисля че мача ще е 0-0. Мисля си че от "Ботев" ще дойдат с доброто старо катеначо за да вземат точката.

Сря Авг 10, 2011 5:58 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

с квото искат да идват важното, че ще бъдат премазани от бялата лавина

Сря Авг 10, 2011 6:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Тия ги отнасяме.

Сря Авг 10, 2011 6:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Този път с "Ботев" 5-0 залагам го на резултат. :lol: :lol: :lol:

Чет Авг 11, 2011 12:06 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

White Hart Lane написа:
Този път с "Ботев" 5-0 залагам го на резултат. :lol: :lol: :lol:

И Божов с първи хетрик за сезона :lol:

Чет Авг 11, 2011 4:53 pm
Профил
Администратор
Аватар

Доколкото ми е известно 12 от тези 13 поредни мача без победа са поради бойкота над Велев, целящ назначението на Кушев за треньор. Сега той трябва да ги навакса, че и отгоре. В противен случай Кушев, Венци и останалите "тартори" ще бъдат длъжници на "Славия" до живот. Това, което видях в понеделник вечер е продукция на отбор от средата на таблицата или по-точно от 9 място надолу. По-малко от победа с 3 гола разлика над новаците ще е грехота и недостатъчно за мен да призная, че в този отбор се работи.

Чет Авг 11, 2011 9:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Доколкото ми е известно 12 от тези 13 поредни мача без победа са поради бойкота над Велев, целящ назначението на Кушев за треньор. Сега той трябва да ги навакса, че и отгоре. В противен случай Кушев, Венци и останалите "тартори" ще бъдат длъжници на "Славия" до живот. Това, което видях в понеделник вечер е продукция на отбор от средата на таблицата или по-точно от 9 място надолу. По-малко от победа с 3 гола разлика над новаците ще е грехота и недостатъчно за мен да призная, че в този отбор се работи.

Васко да си признае, че е назначил доказано най-слабия треньор в 100-годишната ни история за администратор. Дано хонорара на Кокала/под прикритие/ му стига за обичайния еднодневен запой...

Пет Авг 12, 2011 4:15 pm
Профил
Администратор
Аватар

Това беше най-голямата глупост, която съм чел във форума напоследък (имало е и по-големи).
Не виждам нищо нередно в това играта да не ми харесва. Гореизложената информация се дискутира нашироко в славистката общественост още от март месец, а я има и в медиите. Така че трябват резултати.

Между другото Юри Николов е станал административен директор на клуба от Враца. Той беше част от халфовата линия на силния отбор на "Славия" през периода 1989-1991 и за два шампионата изигра 40 мача с белия екип и отбеляза 6 гола, с което помогна за сребърните и бронзовите медали в два поредни шампионата и двукратното ни класиране за евротуририте.

Пет Авг 12, 2011 8:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Нещо не ми изглежда правдоподобно - хем да е имало бойкот, хем да стигнат финала за Купата след какви ли не драми и перипетии и да се борят според възможностите си до последно в него :roll: Като е усетил Кокала, че има нещо, да излезе и да си подаде оставката, като каже тоя, тоя и тоя ми пречеха и ме бойкотираха, не мога да работя така и затова напускам. А той какво направи - натрупа една дузина загуби с малоумните опрадания "мислим за финала", Венци го изгони съвсем заслужено и веднага заподозря конспирацията :lol: :lol: Гроздето е кисело и на крива ракета космоса й пречи - това мога да кажа за тази версия с бойкота :roll:

Съб Авг 13, 2011 1:14 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща