Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
 Re: Защо така???
За справка:
Черно Море биха "Левски" като домакин, докато са в лоша серия.
Ние паднахме като гост.
Миналата година за малко да бием "Левски" на Овча купел, а не бяха в криза, бихме и ЦСКА.
Ще ги видим Черно Море на Герена дали ще им върже така, силно ме съмнява обаче.
Черно Море имат добра организация, дават много повече пари от нас и бяха един от най-силно представящите се отбори през вторият полусезон.
В момента там цари спокойствие, при нас напрежение, ние изживяваме спад, а те възход, не бих казал обаче че разликата между нас и тях е голяма.
|
Сря Авг 17, 2011 8:40 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Абе white_man нещо не ти харесали нашите иначе Кунчев много ти хареса , абе човече ти постоянно си противоречиш във форума съжалявам,че ще ти го кажа за втори път ама ти грам не разбираш от футбол sorry ама феновете на Славия мисля,че трябва да разбират от тази игра.Моля те мисли като пишеш.
|
Сря Авг 17, 2011 12:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
White Hart Lane написа: Абе white_man нещо не ти харесали нашите иначе Кунчев много ти хареса , абе човече ти постоянно си противоречиш във форума съжалявам,че ще ти го кажа за втори път ама ти грам не разбираш от футбол sorry ама феновете на Славия мисля,че трябва да разбират от тази игра.Моля те мисли като пишеш. Стига с тези квалификации кой разбира и кой не, всеки има право на мнение  Трябва да се уважаваме помежду си, още повече че господинът от Силистра почти сигурно е по-възрастен от теб. И аз не харесвам Кунчев, но затова е форум, за да обсъждаме, а не да си играем на кой е по-,по-,най-. Надявам се да не приемеш мнението ми като заяждане, напротив, пиша с най-добри чувства 
|
Сря Авг 17, 2011 12:47 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
ok прав си
|
Сря Авг 17, 2011 1:27 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Никога не съм претендирал,че разбирам от футбол...аз съм редови запалянко.Просто изказвам мнение.... На 58 г. съм...славист съм от 1960 г. ...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Сря Авг 17, 2011 7:05 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
защо така? ами ако не беше така щеше ли да си от СЛАВИЯ.
|
Сря Авг 17, 2011 7:44 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Чета ви и ви се чудя наистина ли не разбирате разликата между черно море и нас ? Ще ви подскажа - публиката, подчертавам публиката, не агитката. Защото като агитка ако сме добре, то като публика сме жив ..... нали ! Морето на всеки мач с говедата си пръскат стадиона. Затова за каквото и да се борят нашите им липсва мотивация. В Търново за Купата бяхме 100, в Бургас 70 и за гостуване не е лошо, но когато в София на стадион за 17 000 сме 400 общо вече е жалко ! И аз да съм на терена и да обичам Славия с цялото си сърце и на мен ще ми е тегаво. Няма какво да се лъжем. Мощно всички в агитката - поне там да сме на ниво !
_________________ 100
|
Сря Авг 17, 2011 7:55 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Plovdiv fan написа: защо така? ами ако не беше така щеше ли да си от СЛАВИЯ. Съм и винаги ще съм !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Сря Авг 17, 2011 8:19 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Josif написа: Чета ви и ви се чудя наистина ли не разбирате разликата между черно море и нас ? Ще ви подскажа - публиката, подчертавам публиката, не агитката. Защото като агитка ако сме добре, то като публика сме жив ..... нали ! Морето на всеки мач с говедата си пръскат стадиона. Затова за каквото и да се борят нашите им липсва мотивация. В Търново за Купата бяхме 100, в Бургас 70 и за гостуване не е лошо, но когато в София на стадион за 17 000 сме 400 общо вече е жалко ! И аз да съм на терена и да обичам Славия с цялото си сърце и на мен ще ми е тегаво. Няма какво да се лъжем. Мощно всички в агитката - поне там да сме на ниво ! Не мога да не подкрепя това мнение. За доказателство ще дам за пример двата ни мача срещу "Левски", когато посъбрахме малко по-прилична бройка хора на стадиона ни, през 2007 и 2010, отборът ни игра много надъхано и завърши съответно 0:0 и 2:2. Не че това са кой знае, колко велики резултати, но на фона на общата статистика с този противник в последните години и това е нещо. При всички положения, повечето публика води до повече мотивация за играчите. Повече хора, които искат да подкрепят агитката също са добре дошли.
_________________ 1913
|
Сря Авг 17, 2011 8:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Разликата между публиката на "Славия" и "Черно море" е тази, че нашата е свикнала на успехи, а тяхната не. При нас нещата са такива, че преди 15 години на всеки 2-3 години изживявахме добър период и имахме успехи - я ще вземем медали, я националната купа, я Балканската, я Интертото. Победите над другите силни на деня не бяха рядкост. Така че има логика в това да сме супер разочаровани - нищо хубаво не се случва вече толкова време. Ако след титлата и купата през 1996 бяхме продължили поне 5-6 години да бъдем претендент за двете отличия, сега щяхме да имаме поне по 4-5 000 души на всеки мач, а не по 500-600. При "Черно море" е обратното. Те 50 години бяха в сянката на ""Спартак"" и се лашкаха между А и Б група. Исторически погледнато, като изключим разните им титли отпреди 70 години, сега изживяват най-силния си период. Затова и са така ентусиазирани. Така че миналия сезон с финала бе поставено едно добро начало, а ако тази година успеем да повторим доброто представяне за купата и подобрим игрите и класирането от минали години в А група, това неминуемо ще се отрази и върху количеството и качеството на публиката. Това е пътят.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Авг 20, 2011 2:54 pm |
|
 |
|