Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:16 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Футболист на Славия бе намушкан с нож в центъра на София 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Футболист на Славия бе намушкан с нож в центъра на София
Разкриха нападателите на футболиста на Славия

Полицията е разкрила нападателите на 18-годишния футболист на Славия Божидар Васев. На 23 август халфът бе атакуван от група връстници в района на НДК и един от тях го наръга с нож в гърба. В 4-о районно са били задържани общо три момчета. Две от тях са на 17 г., а едно - на 16. Срещу тях е заведено досъдебно производство в прокуратурата. Досега те не са имали подобни прояви. Заради това и възрастта им от полицията не разкриват подробности.

"Разбрах само, че нападателите вече са известни. И аз не знам нищо друго", обяви пред "24 часа" Божидар Васев.

Общо от 8 бойно настроени момчета бе групата, която се заяде с Васев до Моста на влюбените.

"Носех слънчеви очила и си бях направил прическа. Попитах ги какъв е проблемът. Те ме попитаха дали не съм гейче. Трима от тях ме атакуваха. Един ме удари и аз отвърнах. Нахвърлиха се върху мен и започнаха да ме ритат. Успях да се измъкна и побягнах. Един ме подгони. Настигна ме и ме удари. Аз пак отвърнах и в този момент той извади нож и ми го заби в гърба", разказа тогава Божидар.

След нападението той и приятелят му, с когото е бил, по най-бързия начин отидоха в Пирогов. Там лекарите установиха, че раната е широка, но не е дълбока. При втория вариант можело дори да има и фатални последици за "белия" юноша.

Междувременно Божидар, който миналата година записа 3 мача за мъжкия отбор на Славия, вече тренира отново с юношеския състав. Освен инцидента с ножа в гърба той се възстановяваше и от контузия.

Божидар продължава да е шокиран от факта, че бе нападнат по светло край НДК, но никой от хората наоколо не е реагирал по някакъв начин.

Пет Сеп 16, 2011 3:52 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
"Носех слънчеви очила и си бях направил прическа. Попитах ги какъв е проблемът. Те ме попитаха дали не съм гейче.

хахаха еми така е щото ходи като недоклатен чалгар пубертет, не че те са по-различни :mrgreen: преди години и мен така заради мократа от дъжда дълга коса ме нападнаха две рапърчета, ма не очакваха да им окажа такъв сериозен отпор :lol: реагира се остро но не чак да се хвърляш на бой или да ги псуваш, бе човек трябва да знае как да реагира при всяка ситуация. при числено превъзходство 20:1 на говеда пак не успяха да ми направят нищо, разправях се половин час и накрая единственото, което постигнаха е че ми скъсаха и без това прецакания (с объркан надпис) стар шал, който си беше за боклука :lol: ако беше друг сигурно щяха да са го смляли от бой. божидар понеже им е връстник затова са действали и по-смело срещу него. по улиците ни е пълно с утрепки и днес минах покрай двама дето си биеха инжекции, на две крачки от ченгето се бяха скрили и като ги отминах изреваха срещу мен.

Пет Сеп 16, 2011 5:53 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Синът на евродепутата Папаризов намушкал играча на Славия

Наследникът на бившия министър на транспорта атакувал в гръб Божидар Васев

Президентът на Славия Венци Стефанов направи шокиращо разкритие по-рано днес, заявявайки, че случаят с наръгания талантлив футболист на "белите" - Божидар Васев, е бил потулен.

"Само ще ви кажа, че го е наръгал син на евродепутат. И случаят се потули. Нищо, че стана в центъра на София", заяви Стефанов, но категорично отказа да назове името на нападателите на 18-годишния Васев, който е юношески национал.

БЛИЦ разбра, че става дума за сина на бившия евродепутат от БСП Атанас Папаризов. Последният беше министър на търговията от януари 1996 г. до февруари 1997-а. Наследникът му носи неговото име - Атанас. Наско е 1 година по-малък от Божидар Васев, който вечерта на 23 август бе намушкан с нож в центъра на София.

Талантът на Славия бе нападнат в гръб докато се разхождал в района на НДК със съотборника си при "белите" Даниел Васев. Вече два месеца няма развитие по случая. Двамата играчи на най-стария столичен клуб са били разпитани от разследващите още на следващия ден след атаката и са дали показанията си. От Четвърто Районно в столицата засега единствено са информирали, че заради случая са били задържани общо три момчета. Две от тях са на 17 г., а едно - на 16.

"Божидар е силно момче и се пребори със случката. Бързо се върна към тренировъчния процес. Лекарите дори му казаха да почива още няколко дни, но той не може без топката и любимата си игра", коментираха съотборници на Божидар.

Талантът бе част от състава на юношеския национален отбор до 19 години, който игра евроквалификации в Пловдив, но България завърши на третото място и отпадна.

Пон Окт 17, 2011 7:51 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2