Автор |
Съобщение |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Черно море"
Обикновенно през този полусезон: - или бием с разлика - или се мъчим с равен.
|
Чет Ное 24, 2011 11:04 am |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
SaKrAnTo 1913 написа: има ли значение вече.. Има, защото победителят взима 3 точки,а загубилият остава с 0 Хубаво би било да бием със стабилна игра и победа 2:0.
|
Чет Ное 24, 2011 3:01 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
VSP99 написа: SaKrAnTo 1913 написа: има ли значение вече.. Има, защото победителят взима 3 точки,а загубилият остава с 0 Хубаво би било да бием със стабилна игра и победа 2:0. сезонът свърши
Чет Ное 24, 2011 3:07 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Само че има още 16 мача, а всеки един от тях си е преживяване сам по себе си, но аз го гледам мач за мач, ти сезон за сезон  Реално още от първите ми мачове на стадион Славия тръпката е била да се кача по стълбите, да видя зеления терен и белите екипи, победите и загубите са само част от цялото изживяване наречено да си Славист. (нека приемем, че гледаме на живота от различни гледни точки) Надявам се в случая аз да съм прав. До следващия сезон 
|
Чет Ное 24, 2011 4:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Абе нека да вземем мача с Морето, така поне към срещата с "Левски" в първия пролетен мач ще има още по-голям интерес, все пак хората ще са зажаднели за футбол с марка А група  Вече там какво ще стане, ще стартираме ли сезона с 2 загуби от тях и Враца, или пък напротив - ще вземем 6 точки, това само бъдещето ще покаже. Не ни е лошо класирането и състава, стига да поискаме, можем да сме в 4-ката или поне да сме докрая в борбата за нея. За съжаление обаче сърцето иска и жадува едно, а разумът и досегашният горчив опит показват съвсем друго ...
|
Чет Ное 24, 2011 4:23 pm |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
Viktor4o_Rs написа: Абе нека да вземем мача с Морето, така поне към срещата с ""Левски"" в първия пролетен мач ще има още по-голям интерес, все пак хората ще са зажаднели за футбол с марка А група  Вече там какво ще стане, ще стартираме ли сезона с 2 загуби от тях и Враца, или пък напротив - ще вземем 6 точки, това само бъдещето ще покаже. Не ни е лошо класирането и състава, стига да поискаме, можем да сме в 4-ката или поне да сме докрая в борбата за нея. За съжаление обаче сърцето иска и жадува едно, а разумът и досегашният горчив опит показват съвсем друго ... Всичко зависи какво е решил СВИНЧО,а ние какво искаме никой не го интересува 
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Чет Ное 24, 2011 5:02 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
VSP99 написа: Само че има още 16 мача, а всеки един от тях си е преживяване сам по себе си, но аз го гледам мач за мач, ти сезон за сезон  Реално още от първите ми мачове на стадион Славия тръпката е била да се кача по стълбите, да видя зеления терен и белите екипи, победите и загубите са само част от цялото изживяване наречено да си Славист. (нека приемем, че гледаме на живота от различни гледни точки) Надявам се в случая аз да съм прав. До следващия сезон  И аз се чувствах така, когато през 97 година за първи път баща ми (левскар) ме заведе в сектор В на стадион Славия. От тогава любя, тача и милея за "моята" Славия, а не за тази, която представлява в момента тези 6 букви. Сезонът свърши. Зимата идва и шибаната долна свиня ще сложи дебелия си задник на тезгяха. Всичко, за което ще се извадят пари, ще бъде продадено, а не негово място ще се вземат или ненужни говеда или играчи от водещите отбори в Б група и регионалните. Ще пукне пролет и добрата стара "услужлива" Славия отново ще е кръводарител за селяци и животни. И всичко това дължим на "любимия" ни президент. Мерси, умри.
Чет Ное 24, 2011 9:06 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Не се отказвайте.. Това българите сме егати хората. Паднахме един мач от изкуствения отбор и край. Който може нека присъства на мача в понеделник!Важен е!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Ное 24, 2011 11:17 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
venci_1913 написа: Не се отказвайте.. Това българите сме егати хората. Паднахме един мач от изкуствения отбор и край. Който може нека присъства на мача в понеделник!Важен е! Прав е Венци! Не Стефанов разбира се а потребителят. Може пък никой да не продадем през зимата, щото може да няма купувачи Всеки мач е важен, мама му стара! Живот и здраве ще присъствам на спектакъла. Само СЛАВИЯ 
|
Пет Ное 25, 2011 9:52 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
29 точки би бил един чудесен резултат, на фона на предишните години и началото на този сезон. Дано нашите успеят да бият...
_________________ 1913
|
Пет Ное 25, 2011 11:39 am |
|
 |
|