Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 7:21 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 ПРЕЗ ПАУЗАТА... 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Kontra
Ами то е естествено, че няма да търсят вариант с друг отбор. В момента мисля, че дори нямаме спонсор, а само 'финансов благодетел', който да плати един вероятен гастрол на Славия в чужбина или обратното - разноските на един Обилич например ако дойде. То за това става дума. Търси се евтина контрола, която да помогне на развитието на отбора. Контрола с БГ отбор, както сам се сещаш е безплатна. Пък и играчите трябва да се научат да се мотивират срещу такъв съперник(видяхме какво стана на ГейАрена последния ни мач).
От гледна точка на традициите сък склонен да се съглася. Не трябва да се пренасища едно такова дерби.
Ама не отговори на въпроса ми: ако зависеше от тебе, с кой отбор трябваше да играем сега? Само не ми казвай Конелиано...

Вто Окт 05, 2004 4:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз мисля, че ако желаеха, можеха да уредят контрола с Цървена звезда, хем да извлечем поне някаква полза от Ратко, а и те са ни длъжници за това че им го дадохме по средата на сезона. То не че някой е искал да остане, ама можеше да извлечеме полза от ситуацията...

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Вто Окт 05, 2004 6:25 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
И аз мисля,че дори не са си дали зор да проверят за някой външен отбор! Няма нищо по-хубаво от една контрола с някой чужд отбор.... Например както каза "Васко",с Цървена Звезда е добра идея.. И без това тяхното първенство е по-добро от нашето! Може да се изпрати покана или нещо такова! Пък ако откажат,какво от това,да не би да са единствения отбор в света?? Ще опитаме,ако не после с друг и така.. От опит глава не боли нали?!

Вто Окт 05, 2004 11:41 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: Kontra
FeverNew написа:
Ами то е естествено, че няма да търсят вариант с друг отбор. В момента мисля, че дори нямаме спонсор, а само 'финансов благодетел', който да плати един вероятен гастрол на Славия в чужбина или обратното - разноските на един Обилич например ако дойде. То за това става дума. Търси се евтина контрола, която да помогне на развитието на отбора. Контрола с БГ отбор, както сам се сещаш е безплатна. Пък и играчите трябва да се научат да се мотивират срещу такъв съперник(видяхме какво стана на ГейАрена последния ни мач).
От гледна точка на традициите сък склонен да се съглася. Не трябва да се пренасища едно такова дерби.
Ама не отговори на въпроса ми: ако зависеше от тебе, с кой отбор трябваше да играем сега? Само не ми казвай Конелиано...

То ако мислиш, че с тия 500 бона годишно СФ ИМОТИ правеха нещо... Виж, звучиш тъй убедително, все едно си пиеш ракията с Венци. Ако информацията ти е достоверна - прав си. Ако не е обаче - дискусията придобива характер на кръчмарски еклектичен спор, базиран на псевдоаргументация с изсмукана от пръстите фактология. От това няма смисъл...

Исках да обсъдим спортно-техническата част и целесъобразността на подобна контрола, която ще е втора в рамките на месец и пета- шеста за годината с тях.

Сря Окт 06, 2004 7:28 am
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
с тези контроли показваме едно 4е сме по-добри от тях.Лошото е че има голяма корупция и в парвенството много рятко ги бием

Сря Окт 06, 2004 5:41 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
И аз не одобрявам тези чести контроли с "Левски". :roll:
Явно сме много "гъсти" с тях и при всяка пауза и сгоден случай играем с тях. :?
Съперник от чужбина е повече от ясно, че не е направено и усилие да се потърси.
Заради предстоящия ни мач, аз бих потърсил гостуване на някой отбор в Югозападна БГ. Примерно - Пирин, Вихрен, Р.Спортист.
Но каквото и да кажем са само препоръки и добро пожелание.

Чет Окт 07, 2004 11:12 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
И още една загуба, след 0-3,1-3 сега и 1-4! Трупаме самочувствие.

Нед Окт 10, 2004 8:19 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
E da no na poslednia mach do 60 min , do kogato sa se razbrali da igraiat s osnovnite sustavi e bilo 1:1 ,koeto vse pak govori dobre ,za tova kak sediat neshtata v Slavia naposleduk.

Пон Окт 11, 2004 6:24 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Боджов,
Както видя - загубихме контролата с Говедата. И според теб няма никакви плюсове. Какво например видях аз? Ами то и Слависта го каза: мача е бил 1:1 докато са били основните състави. И после идват юношите и размазват нашия втори състав. Ами това значи, че нямаме никаквъв втори отбор, нямаме качествени резерви, няма сработване между резерви и титуляри в Славия. Нямаме качествени заместници и т.н. Ето ако бяхме играли с Вихрен например какво щеше да видиш? Щяхме с първия отбор да вкараме 3-4 гола и още поне 2 с втория и щеше да четеш в спортните вестници в някое малко каренце: "Славия мачка с 6:0" , като в заглавието дори няма да го пише противника ни!
Ето това са някои от изводите, които може да си направиш и сам!
Относно твоето мнение:
1. Венци - кюфтака е човек, който лично аз никога не съм понасял, няма и да го понасям. Той не е по-различен от Чорни или от Божков например. И мисля, че това със сина му беше чиста инсинуация за пране на пари, но това е друга тема на разговор.
2. За каква аргументация говориш? Псевдоаргументация казваш... Ами добре, тогава, посочи ми спонсора на Славия в момента, както и какви точно са функциите на Маджо? Другото, което съм казал са както казах:"аз мисля" - мисли, догатки и изводи.
3. Никога не съм искал да водя "кръчмарски спор" с теб или с когото и да било.
Това, което пиша си е лично мое мнение и не целя да те карам да се съобразяваш с него.
Иначе(по начина, по който пишеш) смятам, че си интелигентен човек, пич, с когото ми е интересно да обсъждам Славия и нейната съдба.
И за накрая, надявам се, че не се обиждаш за нещо и ще си останем приятели!

Пон Окт 11, 2004 6:51 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ами виж сега, ти "мислиш, че е така", правиш догадки, но в същото време разправяш, че Сартид не ни щат, с Обилич нямаме пари да играем и да ги посрещнем, ако евентуално ни пожелаят за съперник :D :D :D . Това имам предвид, правиш твърди заключения на базата на догадки.

Приятелските отношения с "Левски" ни излизат през носа, чу ли Мъри какво каза за Чавдар? Не им ща нито каонтролите, нито приятелските отношения с Венци.

Маджо е мажоритарен собственик на клуба, в този ред на мисли акционерите цуцат и дават пари на клуба едновременно. Ние с теб не можем да знаем Маджо дава ли пари, взима ли, защото Славия е АД от затворен тип - с по- малко от 50 акционери, не дават публична информация за инвестициите. Маджо може да купи навуща на отбора, като извади 5 бона от джобните си, може и да вземе от касата 10 бона и да качи 2 пички на Боровец.... Никой нищо не може да му каже, не е длъжен да ни информира.

Бай Миле лично даваше заплатите на Оларевич, Йешич и Достанич. Пишеше го - Венци дори го казваше по ТВ. Обаче на фланелките не е имало надпис "БАЙ МИЛЕ", нали? Ние с теб не можем да знаем има ли пари в Славия за контроли или не, това имах предвид.

Иначе сме си френдове, няма спор. Щом сме единомишленици, няма съмнение. А това, че се закачаме, спорим, караме - си е в рамките на правилата, нали затова е форума :D :D

Вто Окт 12, 2004 3:12 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща