Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия"-"Ч-ц"
абе ние е ясно че няма да стигнем до никъде...с тоя отбор, тоя треньор и тоя "шеф"...и защо да преебаваме точно Черноморец?!?!
ЦСКА са пълна скръб и според мен тепърва ще губят точки...и тук идва нечуваната идея - А Черноморец шампион але але:)))
По-добре Херо отколкото животинските обори...заслужава го заради характера, мъжеството и желанието си за живот!!
|
Пет Мар 30, 2012 10:20 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
Докато нафтата не стане под 2 лв да пукнат дано 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 30, 2012 10:56 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
хахахахахахахахахаха
под 2 под 3...все тая:)))тя да не стане под 4, че тогава ще си имам едно недвижимо имущество:))
|
Пет Мар 30, 2012 11:11 am |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Действително и смятам,Херовия тим за най-подготвен.Но в нашата действителност не стоят така нещата.До колкото съм информиран Херовци нямат необходимата финансова готовност,както и цска за международен лиценз.Аз лично мисля,че основните претенденти са "Левски" и лудогорец.Ако цска станат Шампиони ще е прецедент,как с 1 футболист и тренъор се става БГ шампион.Хубавото на тази схема е това,че Славия се превръща в основен фактор за решаването на този ребус,което благоприятства класирането ни в зона УЕФА.Но първо да видим резултата в понеделник.
|
Пет Мар 30, 2012 1:09 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
Победата в мача ще ни осигури математически оставането в групата. В момента сме 26 точки пред Видима 9 кръга преди края.  Иначе не мога да съм за Черноморец, като знам, че нафтата е скъпа, за да се плащат луди пари на Кишишев, Цонков и ко 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Мар 31, 2012 3:15 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Кано Коцев: Славия ще реши титлата Бившият треньор на Славия Стоян Коцев, който изведе отбора до последната му титла през 1996 година, заяви, че белите ще изиграят решаваща роля в битката за титлата. Той прогнозира, че столичани ще успеят да победят Черноморец в утрешния сблъсък между двата тима. "В момента Славия и отборът на Димитър Димитров се намират в много добра форма. Това ме кара да очаквам, че ще се получи зрелищен двубой. Сигурен съм, че нашите ще стигнат до победата. Забелязвам израстване Във футболистите, което може само да ме радва. Надявам се да продължават да показват все по-добра игра. Те демонстрират завидно самочувствие след победата над Лудогорец, с която де факто свалихме съперника от върха. Смятам, че Славия ще изиграе решаваща роля в битката за титлата. Виждате, че повечето от лидерите трябва да гостуват в "Овча купел" - сега идват мачове с Черноморец и ЦСКА. Мисля, че най-силният ни коз в тези мачове ще са креативните халфове и атаката. Мога да отлича Петър Димитров, който бе сериозно попадение през зимната селекция. Той доста раздвижи действията на отбора в офанзивен план. Така че е напълно възможно да успеем да стигнем дори до тройката. Вижте колко изненади се получават. Мисля, че през този сезон изградихме сериозна основа и с още едно-две попълнения през лятото ще може да гоним нещо повече от класиране в петицата. Подкрепям Венци Стефанов, че догодина Славия задължително трябва да атакува титлата", каза легендата на белите. Той допълни, че все още е рано да се оценява работата на треньора Мартин Кушев. "Виждам старание от негова страна, но още не смятам, че трябва да оценяваме това, което е направил. Има още много да учи за професията. Надявам се с времето да постигне успехи със Славия", сподели още Стоян Коцев. http://www.novsport.com/news184981_1061.html

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Апр 01, 2012 3:01 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
май Кано ще се връща 
|
Нед Апр 01, 2012 3:14 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Голям си бате Кано, Господ здраве и живот да ти дава  Дебелия ако има поне капка човешко в себе си, трябва да върне този човек за 100-годишнината, какво пречи Кушев да се учи от легенда като Кано Коцев ? А пък за мнението му - открай време Славия решава кой ще е шампион и кой ще изпадне, и сега ще е така.
|
Нед Апр 01, 2012 3:50 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не знам какво толкова им се плашим на тези паламуди.Техния най силен играч без съмнение е Херо но него така или иначе го няма на терена.Фо- Поре,Боли и Азис не могат да ни уплашат.
|
Пон Апр 02, 2012 7:58 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Какви са тези мачове по никое време-кой нормален работещ човек може да ходи.Иначе с някой малоумници като светкавица ще е в събота след обяд
|
Пон Апр 02, 2012 12:08 pm |
|
 |
|