Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 Re: Гайгера за юли
lureno19 написа: интересно кои ли са 7-те говеда гласували в полза на тоя педерас???? Аз съм едно от 7-те " говеда "... проблем ли имаш ? И следващия път внимавай с речника ....

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Юли 22, 2012 2:42 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Нед Юли 22, 2012 4:19 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
|
Ще си говорим на зимната пауза - като броим точките и мястото на което сме- айде позволи ми да имам лично мнение както аз не оспорвам твойто за тва че кушев не става- така аз си имам мое.... А относно речника... просто следващия път като искаш да ме наречеш говедо.... нека да е на стадиона фейс то фейс ок ли си така, щот иначе е доста смешно.

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Юли 22, 2012 7:58 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Много те знам кой си на стадиона хора много. Ти по-скоро си мазохист, щом още вярваш в тоя, или нещо сте си приятели...
Нед Юли 22, 2012 8:37 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
lureno19 написа: Много те знам кой си на стадиона хора много. Ти по-скоро си мазохист, щом още вярваш в тоя, или нещо сте си приятели... Май ходим на различни стадиони 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Юли 22, 2012 9:29 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: Ще си говорим на зимната пауза - като броим точките и мястото на което сме- айде позволи ми да имам лично мнение както аз не оспорвам твойто за тва че кушев не става- така аз си имам мое.... А относно речника... просто следващия път като искаш да ме наречеш говедо.... нека да е на стадиона фейс то фейс ок ли си така, щот иначе е доста смешно. ОБЕЩАНО Много искам да си говорим когато кажеш. Щом трябва да чакаме 15 мача ок! Ще чакаме. С тези играчи и треньор сме между 12то и 15то място. Хубаво е да си оптимист ама това твоето вече на някаква сляпа утопия отива...
|
Нед Юли 22, 2012 9:30 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: Стефан написа: Ще си говорим на зимната пауза - като броим точките и мястото на което сме- айде позволи ми да имам лично мнение както аз не оспорвам твойто за тва че кушев не става- така аз си имам мое.... А относно речника... просто следващия път като искаш да ме наречеш говедо.... нека да е на стадиона фейс то фейс ок ли си така, щот иначе е доста смешно. ОБЕЩАНО Много искам да си говорим когато кажеш. Щом трябва да чакаме 15 мача ок! Ще чакаме. С тези играчи и треньор сме между 12то и 15то място. Хубаво е да си оптимист ама това твоето вече на някаква сляпа утопия отива...  Хах не изключвам възможността да е поредния провал.... но все си мисля че може и да не е . утопия или мазохизъм - ок - но поне все още намирам някв инеща в които ми се иска да вярвам. А колкото до лорено - попитай някой на стадиона за мен и бързо ще те ориентират  от 200 човека все ще ме намериш 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Юли 23, 2012 4:45 am |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Момчета без лични нападки.Личното прстранство и мнение са неприкосновени...По-кротко.Ах тези жеги.
|
Пон Юли 23, 2012 10:13 am |
|
 |
lureno19
Модератор
|
С тоя треньор още по-малко публика ще идва.
Пон Юли 23, 2012 9:28 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Публика не идва защото няма без значение кой е треньора ! А Кушев си чупи тъпометъра още от пролетта 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Юли 23, 2012 10:15 pm |
|
 |
|