SLAVIA FOREVER написа:
Боджов, стига с тези сложни думи.........поливариативно???
Говорим за футбол, че момчето ще стане звезда .......затова говорим..
От кога не сме имали наша звезда, а?????
В България ``хората``имаме едно странно качество- ``да серем на метеното``, какво ти направи това скромно момче, та чак и анкета пусна. Що не измисли нещо от типа``с каква топка предпочитате да играете - а/футболна б/волейболна в/баскетболна г/няма заначения важното е да съм на стадиона.
За другите две неща, които те интересуват.....просто не се взимам на сериозно и какво ще промени тази регистрация, ще стана повече славист ли??? Имам регистрация в BGPLAY, със същият ник, но там нивото е много ниско. Ако толкова пък много искаш ще се регистрирам,
но това нищо не променя, нали така?
Оставам с положителна нагласа към теб!
На това скромно момче му остават 2 мача на Ок. Защо някакви пършляци трябва да му измислят контузии и да лишават софийската публика от удоволствието да го наблюдава за последно с белия екип? Или и ти мислиш като Венци - да се съхранява стоката, а? Според теб "реално контузен " играч може ли така да изяде чак и тревата срещу Берое. Но ако не бяха руснаците, немците и иранеца - пак щеше да го приболи я адуктор, я нещо друго.
Ето съхраниха Рангелов и Благо отчасти на мача в Търново и видя какво стана. Това е другата страна на проблема - като ги продадат и купят адекватни заместници, няма да ставаме за смях и да отпадаме от средняци във втория ешелон.
Анкетата ми си е баш на място. Гласувах с второто, да те светна само.
Що се отнася до ника ти, искам да ти кажа, че сте двама в тоя форум. Тебе те различавам по странните кавички. От тази гледна точка. Сега ако искам мога да вляза с твоя ник и да си напиша квото искам. като се регистрираш - това не е възможно. Пък и ще си пускаш и ти анкети - Кой Уби бай Миле? Отвлякоха сина на тоя и оня... Въобще ще ти се улесни работата на криминален хроникьор. как изпусна екзекуцията на Димата, само това не знам. тази тематика много те вълнува. А е много по встрани от футбола.