Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 7:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 КАЖЕТЕ МИ ЧЕ Е ТОВА Е САМО ЛОШ СЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Я моляте не ме дразни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Виж ХУБАВО историята на СЛАВИЯ и ще ВИДИШ!!!! Такива постижения не сте имали и НЯМА да имате СКОРО!!!!!!

Сря Окт 27, 2004 6:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
тои не е виждал успехи на славия щото е малка въшка на 8 години и селски научи се да пишеш не се пише "мундиал" а мондиал
спри да пишеш глупости защото точно ние не перем пари ако перяхме пари нямаше да сме натова ниво в момента но явно си подръжник на говедата и избижаш комплекси пак ти казвам ХОДИ СЕ НАДБЕГВАИ НЯКЪДЕ !

The Rise of the poisoned Youth

Сря Окт 27, 2004 7:49 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
АКО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА МЕ ЯДОСВАТЕ,
ФЕНОВЕ НА БАЛКАН И ЕТЪР,
КАЗВАМ ВИ ЩЕ ВИ РАЗКОСТЯ!!!

Абе защо се заяждате бе хора?
Питам Ви?
Добре, Етър ни би, хубаво. Много сте добри, страшни сте, страшна агитка имате. Доволни ли сте?
Аре оставете ни са, щото ми лазите по нервите БЕ!!!
Какво се закачате, като знаете, че третият по сила клуб в България(Славия) не може да се мери с 30-я например. Вие сте комплексари! Взехте една победа, приличаща на тази на Сливен над ЦСКА преди години. Това се случва веднъж на високосна година! Какво да коментирам!!!
Тъпаци такива - с пари ли си налагме юношите?
С пари ли имаме един от най-младите отбори в елита?
С пари ли вкарахме 3(трима!!!) национали под 22 години?
С пари ли те са титуляри?
Та ние дори нямаме спонсор, тоя тъпанар нещастен ми говори за мутри!!!
Я си е*и ма***а бе пе**л!!!
STOP
ONCE AND FOR ALL!!!!

Сря Окт 27, 2004 10:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Мъни мъни мъни
96-а шампионатът на мутри написа:
С пари станахте шемпиони. То се видя.
Това ли са ви традициите?
Чакам да чуя.
Къде са играли ваши футболисти. Освен Диарбекир.
КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?
Кой ваш национал игра в САЩ?
КОЙ? КОЙ?
Традиции? - Празни приказки 8)

Ще ти отговоря:
Първо-всички стават шампиони с пари, без пари не става, мога със сигурност да твърдя, че през 91-ва Етър стана шампион с най-малко 7 купени мача и си запиши, че никога досега Гочето не е ставал шампион с по-малко от седем купени мача, където и да е, а съм сигурен за 91-ва, защото следях първенството в което Славия беше фаворит, толкова за шампиона и парите!
За традиции няма да говоря, защото там не можете да ни стъпите и на малкия пръст, само прочети визитката в сайта и ще ти се завие свят, как ти звучи Егър на 1/2финал в ЕКТ!!!??? Ааааа???? Я още веднъж се запитай? Някак не се връзва!!!
Къде са играли наши футболисти, много ще пропусна, но ще спомена само Фейенорд, Аустрия, Спортинг Лисабон, ами какво ще кажеш за Мариан Христов, който стана футболист в Славия? Знаеш къде играе!
За щатите! Ами Емил Кременлиев какъв е? Славист, аз съм тренирал с него 7години, въпреки че е една по-голям от мен, тогава два набора тренираха заедно, такава беше системата. Да вече беше преминал на Герена, но футболист стана в Славия, Петър Александров също беше там въпреки че не игра, а после игра във всички силни отбори в Швейцария, а скоро ще видиш къде ще заиграе Чаво и съвсем ще млъкнеш!
Традиции!!! Традициите са много важно нещо и Славия е на светлинни години пред Етър!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Окт 27, 2004 10:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение и още:
Васко уж нямаше да споменаваш имена, пък започна...

Сърби ме езика да добавя от статистиката, която сини и червени журналисти обикновено "се разсейват" да публикуват и затова млади българчета не са и чували, че:
- живата легенда на Славия - Александър Шаламанов е ПЪРВИЯТ български (повтарям БЪЛГАРСКИ) футболист, който е включен от спортните журналисти от цял свят в ИДЕАЛНИЯ ОТБОР НА СВЕТА още през далечната 1966 година;
- Андрей Желязков - Жужо е ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ футболист, станал шампион на чужда държава - Холандия, с Фейнорд, редом с великия Йохан Кройф
и т.н. и т.н.

Чет Окт 28, 2004 1:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе, хора, в Търново освен Балъков и много балъци имало бре - един мач взеха и се помислиха за велики. Я да вземат по-добре да си оправят миризливия стадион, че там май скоро крави ще пасат на воля... :lol:

А дебелосерецът Венци веднага наду свирката. Къде беше бе, говедо, когато Ратко загуби всички дербита без последното? А за Джамбо това е едва трета загуба в повече от 20 мача... :roll:

Чет Окт 28, 2004 1:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2