96-а шампионатът на мутри написа:
С пари станахте шемпиони. То се видя.
Това ли са ви традициите?
Чакам да чуя.
Къде са играли ваши футболисти. Освен Диарбекир.
КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?
Кой ваш национал игра в САЩ?
КОЙ? КОЙ?
Традиции? - Празни приказки

Ще ти отговоря:
Първо-всички стават шампиони с пари, без пари не става, мога със сигурност да твърдя, че през 91-ва Етър стана шампион с най-малко 7 купени мача и си запиши, че никога досега Гочето не е ставал шампион с по-малко от седем купени мача, където и да е, а съм сигурен за 91-ва, защото следях първенството в което Славия беше фаворит, толкова за шампиона и парите!
За традиции няма да говоря, защото там не можете да ни стъпите и на малкия пръст, само прочети визитката в сайта и ще ти се завие свят, как ти звучи Егър на 1/2финал в ЕКТ!!!??? Ааааа???? Я още веднъж се запитай? Някак не се връзва!!!
Къде са играли наши футболисти, много ще пропусна, но ще спомена само Фейенорд, Аустрия, Спортинг Лисабон, ами какво ще кажеш за Мариан Христов, който стана футболист в Славия? Знаеш къде играе!
За щатите! Ами Емил Кременлиев какъв е? Славист, аз съм тренирал с него 7години, въпреки че е една по-голям от мен, тогава два набора тренираха заедно, такава беше системата. Да вече беше преминал на Герена, но футболист стана в Славия, Петър Александров също беше там въпреки че не игра, а после игра във всички силни отбори в Швейцария, а скоро ще видиш къде ще заиграе Чаво и съвсем ще млъкнеш!
Традиции!!! Традициите са много важно нещо и Славия е на светлинни години пред Етър!