Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 7:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Отговор 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: Брей, брей ПС-то колкото апртамент
Богаташа от ОвчаКупел написа:
Много сте големи по форумите!
А защо не събрахте пари да дойдете до Търново, за да видите как и със съдии ви наритахме задниците!!!!
Айде, гордейте се с успехите от 56-а година.
ДРУГО НЯМА ДА ИМА. СИК ги избиха, Софийски Имоти я закриват. Свърши се с крадените пари.
А относно панелите
Пикльо вчерашен, аз съм живял в смърдливия ви квартал и го знам какво е? Пъпа на София е на 20 км източно от панелно ви гето, с прикачени към него две цигански махали. Дори път няма от центъра към квартала ви, а само павета от времето на успехите ви :P
Чао
Щом е СМЪДЛИВ защо си живял в КВАРТАЛА,а????? И да си имаме УВАЖЕНИЕТО не всички слависти живеят в Овча Купел!

Пет Окт 29, 2004 9:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
а вие клоуни какви успехи имате бе ??? а бе глупаци?? ние щом имаме успехи от 56 вие тогава не сте знаели какво е футбол бе палячовци

The Rise of the poisoned Youth

Пет Окт 29, 2004 1:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение СЛАВИЯ НЕ Е КВ.ОВЧА КУПЕЛ
ПОЯСНЯВАМ НА НЕВЕЖИТЕ - СЛАВИЯ НЕ Е КВ."ОВЧА КУПЕЛ" И ЛИЧНО АЗ НЕ ПОЗНАВАМ СЛАВИСТ ОТ ТОЗИ КВАРТАЛ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ И ТАМ ИМА СЛАВИСТИ, КАКТО ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КВАРТАЛИ НА СОФИЯ, А И НЕ САМО В СТОЛИЦАТА!!!
ТОВА, ЧЕ ТЪПИТЕ КОМУНИСТИ ПРЕДИ 60 ГОДИНИ СА НАЦИОНАЛИЗИРАЛИ ЕДИНСТВЕНОТО В БЪЛГАРИЯ ПО ОНОВА ВРЕМЕ ИГРИЩЕ С ПОКРИТА ТРИБУНА, СОБСТВЕНОСТ НА СЛАВИЯ, НАМИРАЩО СЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ (ДО РУСКИ ПАМЕТНИК), ЗА ДА ПРАТЯТ СЛАВНИЯ ОТБОР В ПОКРАЙНИНИТЕ (И НЯКОЛКО ГОДИНИ ОТБОРА ДА СЕ ЛУТА БЕЗДОМЕН И ПОД ЧУЖДИ ИМЕНА ОТ КВАРТАЛ В КВАРТАЛ ДОКАТО СЕ УСТАНОВИ В ПОЛИТЕ НА ВИТОША), ЧЕ ДА СЕ ЗАТРИЕ ТАМ, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА УСПЕЛИ. ВЕЧЕ 92-РА ПОРЕДНА ГОДИНА БЕЛИЯТ ОТБОР ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА И ДА ПЛАШИ СЪПЕРНИЦИТЕ ПО СПОРТНИТЕ ТЕРЕНИ.
И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ!!!

Пет Окт 29, 2004 2:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Do Seliancheto......Ne jiveia v Ovcha kupel a do Narodnia teatar..Hodil li si nikoga na teatar....???Ne che ima niakvo znachenie kade jiveia shoto ne sam komplexar kato tebe ...ako stava za vapros i teia ot Hristo Botev jiveiat po-dobre ot tebe...malka dushice ..Za futbol niama kakvo da govorim iasno e che komplexite ti izlizat ot ushite a i niamate dostatachno akal......A sega kam adminite ...zabranete dostap na teia bokluci shoto tuka mi zaprilicha na kenef......i na kraia seliaci SAMO SLAVIA !!!!!!
P.S.I mejdudrugoto ..Da bogatash sam ...eba hubavi kurvi,hodia po gotini zavedenia i me boli onaia rabota za parcali kato tebe .......Chao :)

Пет Окт 29, 2004 11:50 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2