Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4240 Местоположение: София
|
 Re: "Локомотив"(Пд)-"Славия"
Искам РАЗГРОМ !
Нед Окт 20, 2013 9:55 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
SaKrAnTo 1913 написа: Искам РАЗГРОМ ! Може и да ни разгромят...
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Нед Окт 20, 2013 11:37 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
1. Петков (к) 20. Димитров 3. Желев 19. Велков 17. Атанасов 91. Да Силва 14. Сандански 23. Шагаев 10. Попара 9. Курдов 33. Иванов
|
Нед Окт 20, 2013 2:43 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
asterix написа: SaKrAnTo 1913 написа: Искам РАЗГРОМ ! Може и да ни разгромят... така де, аз това искам 
Нед Окт 20, 2013 2:52 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
1-0, а само 5-та минута !
НА следващият домакински мач, АКО НЕ СЕ ПРОВЕДЕ КАМПАНИЯ ПРОТИВ ТОЗИ СУБЕКТ, повече нема да стъпя на стадиона и си връщам абонаментната карта......
Нед Окт 20, 2013 3:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Окт 20, 2013 3:25 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Много сме зле..
Мачът беше предрешен и без червения картон.
Нашето отборче няма пост, на който да се сравняваме с Доко, топката се джаска или подарява на нападателите на Доко..
Никаква идея - типично качество за ерата на Чукундуруки.
За първи път имаме толкова малко хора в Пловдив, на хубаво време и в неделя..
Отчаян съм, не виждам лъч надежда вече.. Мнението ми не се базира само на този мач, този мач го бетонира..
|
Нед Окт 20, 2013 3:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Моето мнение е, че футболистите ни не са толкова слаби, че да сме в зоната на изпадащите само пред Нефтохимик и Пирин.  За 8-ми и 9-ти може би да, но не и за 12-то място. Просто на пейката седи уникална женски полов атрибут и смешник, който нито има понятие от тактика, нито може да мотивира, това е. Следващият по-нормален човек на скамейката ще ни вдигне, но докато Чуки Смешника не се разкара, ще губим всеки мач. Не се ли разкара след днес, следва сигурна загуба и в Стара Загора. Упоритостта и малоумието на торбата с лайна Венци към некадърници като Кукушев и Смешника провали изцяло последните 2 сезона на Славия. На мача с Черно море ако Смешника Чукарев е още на пейката трябва да има само викове "Оставка", ако ще и 50 човека да сме. 
|
Нед Окт 20, 2013 3:45 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Асен Букарев: Моето достойнство не ми позволява да остана в СлавияСтарши треньорът на Славия Асен Букарев заяви, че неговото достойнство не му позволява да остане начело на отбора. „Мачът няма как да се спечели с такова поведение. Иска се елементарна преценка на ситуацията, за да се прецени, че на този лош терен няма смисъл Петков да подава на Велков“, коментира Букарев. „Искахме битката да се води в средата на терена по-близо до наказателното поле на Локомотив Пловдив. Отново си вкарахме гол сами. Успяхме да се върнем по някакъв начин през второто полувреме в мача, но след това се дадохме без бой през втората част“, добави треньорът на Славия. „Моето достойнство не ми позволява да остана в Славия. Ще водя разговор с г-н Стефанов и ще му изразя моето желание да се разделим. Нашите момчета се нуждаят от шокова терапия. Фланелката на Славия трябва да се уважава“, каза още Асен Букарев.По-добре късно, отколкото никога 
|
Нед Окт 20, 2013 5:43 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Шокова терапия-ала Галиндо 
|
Нед Окт 20, 2013 5:44 pm |
|