Автор |
Съобщение |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Левскар написа: Смачкайте ги, но за съжаление педерите от БФС нема да позволят локовци да поиграят в Б група... По това време съм на мача ни със "Спартак" Варна, но довечера ще ви гледам по Сашо Диков, и искам да чувам агитката, ей Славия - Локо Сф 3:1  (Прогноза) Evala be ...tochno kato moita prognoza si dal v igrata ..  Razbirach  SAMO SLAVIA !!!!!
|
Пет Ное 05, 2004 10:07 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
Славия-Локо Сф 1:0
Владимиров 8 м.
Много пестеливичко за пореден път. Но все пак поредната победа у дома и вече 10 мача без загуба в първенството!
Славчо Тошев ни извади не един и два пъти.  Разбира се и ние имахме доста положения, но като цяло си бяхме ялови. Отменения гол в последната минута ще тежи на съвестта на страничния съдия.
Идва важен мач...
|
Съб Ное 06, 2004 4:11 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
otnovo ne igrahme dobre slav4o to6ev igra mnogo dobre izvadi 3-4 4isti polojeniq ! oba4e tfa si be6e prestuplenie kudeto ni otmeniha 4ist gol ! kak moje i pri dvama na6i bez za6tita sami sre6tu vratarq dava zasad ??mnogo mi e interesno

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Ное 06, 2004 9:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
ВАЖНИ СА ТРИТЕ ТОЧКИ!!!!!!!!!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Ное 07, 2004 1:49 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Nesho mai ne biah mnogo motivirani iavno Lokoto veche nikoi ne gi brasne sa sliva  ..SAMO SLAVIA !!
|
Нед Ное 07, 2004 7:24 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
локото са направили най-добрия си мач за сезона срещу нас съм сигурен, даже треньорът им след мача беше учуден от добрата им игра и каза че някои негови играчи са надскочили възможностите си...срещу нас всички почнаха яко да се натягат, миналия кръг пирин направиха мача на сезона си, а сега виждате как легнаха срещу майните, имам чувството че пачките отсега започнаха да пътуват от пловдив...
а иначе играхме слабо и учудващо за мен ни надиграха в средата на терена където уж трябва да сме номер едно в българия, трябва да се стегнат вече!
|
Нед Ное 07, 2004 7:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Мисля, че се отпуснаха много към средата на първото полевреме и така до края. Аз например се учудих, когато Грозданов извади най - активните си футболисти: Дафчев и Дончо Донев. Според мен гола на Благо си беше редовен - беше на 1 линия с Владимиров при подаването, съдиите ни отменят доста голове напоследък. Вярно е, че играем на ръба на засадата, но крайно време е и съдиите да действат по новите правила.
Джамбазки казал след мача, че се надява да излязат играчите от дупката в която се намират и трите точки ще помогнат.
Владимиров се разписа, показа че може много повмече, но многобройните люхове явно са натежали и на неговата психика.
Дано се оправим и да люснем и другите буфери!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Ное 07, 2004 7:46 pm |
|
 |
Dy4ka
Току що регистриран
Регистриран на: Вто Ное 09, 2004 8:27 pm Мнения: 16 Местоположение: SOFIA
|
A Slavcho Toshev e N1!!!!
_________________ SAMO SLAVIA
|
Вто Ное 09, 2004 8:34 pm |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
Заложила съм на минимална победа в играта, но тайно се надявам да ги смачкаме. Най - после да съумеем да изтрием това срамно петно, което ни лепнаха с 0-6! Не спират да се фуклявят с тази победа над нас. В никой случай обаче не смятам, че Локомотив София трябва да изпадне. Това е солиден клуб с традиции, който има място в елита. Пък и тях единствено честичко ги потупваме от софийските отбори. Ако отпаднат, ще станем брашнения чувал в София. Сега те достойно заемат тази позиция.
_________________ BELI!
|
Сря Ное 10, 2004 10:14 am |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Нищо не обадихте за тоя мач!
Носехте ли барабаните?
Локовци имаха ли агитка? 20-30 души от тях винаги идват на мачовете с нас...
И въобще - как беше по трибуните? Може да е имало малко хора на стадиона, но това е атестат за качество, значи са фенове, още повече че даваха мача и по телевизията.
Ах, как чакам мача с вас от пролетния полусезон! Нема да можете да ми затворите устата тогава 
|
Сря Ное 10, 2004 1:52 pm |
|
 |
|