Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 7:07 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 СЛАВИЯ - ЛОКОМОТИФЪ 

Ще дойдете ли в събота?
Твърдо! 68%  68%  [ 17 ]
Да, само дано не изкочи нещо в събота 16%  16%  [ 4 ]
Ще питам тъщата, акох дава - да 8%  8%  [ 2 ]
Не 8%  8%  [ 2 ]
Общо гласове : 25

СЛАВИЯ - ЛОКОМОТИФЪ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Левскар написа:
Смачкайте ги, но за съжаление педерите от БФС нема да позволят локовци да поиграят в Б група...
По това време съм на мача ни със "Спартак" Варна, но довечера ще ви гледам по Сашо Диков, и искам да чувам агитката, ей :D
Славия - Локо Сф 3:1 :!: (Прогноза)
Evala be ...tochno kato moita prognoza si dal v igrata ..:)Razbirach :)SAMO SLAVIA !!!!!

Пет Ное 05, 2004 10:07 pm
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
Славия-Локо Сф 1:0
Владимиров 8 м.
Много пестеливичко за пореден път. Но все пак поредната победа у дома и вече 10 мача без загуба в първенството!
Славчо Тошев ни извади не един и два пъти. :!: Разбира се и ние имахме доста положения, но като цяло си бяхме ялови. Отменения гол в последната минута ще тежи на съвестта на страничния съдия.
Идва важен мач...

Съб Ное 06, 2004 4:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
otnovo ne igrahme dobre slav4o to6ev igra mnogo dobre izvadi 3-4 4isti polojeniq ! oba4e tfa si be6e prestuplenie kudeto ni otmeniha 4ist gol ! kak moje i pri dvama na6i bez za6tita sami sre6tu vratarq dava zasad ??mnogo mi e interesno

The Rise of the poisoned Youth

Съб Ное 06, 2004 9:00 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
ВАЖНИ СА ТРИТЕ ТОЧКИ!!!!!!!!!

Нед Ное 07, 2004 1:49 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Nesho mai ne biah mnogo motivirani iavno Lokoto veche nikoi ne gi brasne sa sliva :)..SAMO SLAVIA !!

Нед Ное 07, 2004 7:24 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
локото са направили най-добрия си мач за сезона срещу нас съм сигурен, даже треньорът им след мача беше учуден от добрата им игра и каза че някои негови играчи са надскочили възможностите си...срещу нас всички почнаха яко да се натягат, миналия кръг пирин направиха мача на сезона си, а сега виждате как легнаха срещу майните, имам чувството че пачките отсега започнаха да пътуват от пловдив... :evil:
а иначе играхме слабо и учудващо за мен ни надиграха в средата на терена където уж трябва да сме номер едно в българия, трябва да се стегнат вече!

Нед Ное 07, 2004 7:34 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Мисля, че се отпуснаха много към средата на първото полевреме и така до края. Аз например се учудих, когато Грозданов извади най - активните си футболисти: Дафчев и Дончо Донев. Според мен гола на Благо си беше редовен - беше на 1 линия с Владимиров при подаването, съдиите ни отменят доста голове напоследък. Вярно е, че играем на ръба на засадата, но крайно време е и съдиите да действат по новите правила.

Джамбазки казал след мача, че се надява да излязат играчите от дупката в която се намират и трите точки ще помогнат.

Владимиров се разписа, показа че може много повмече, но многобройните люхове явно са натежали и на неговата психика.

Дано се оправим и да люснем и другите буфери!

Нед Ное 07, 2004 7:46 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Мнение 
A Slavcho Toshev e N1!!!!

Вто Ное 09, 2004 8:34 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Заложила съм на минимална победа в играта, но тайно се надявам да ги смачкаме. Най - после да съумеем да изтрием това срамно петно, което ни лепнаха с 0-6! Не спират да се фуклявят с тази победа над нас. В никой случай обаче не смятам, че Локомотив София трябва да изпадне. Това е солиден клуб с традиции, който има място в елита. Пък и тях единствено честичко ги потупваме от софийските отбори. Ако отпаднат, ще станем брашнения чувал в София. Сега те достойно заемат тази позиция.

Сря Ное 10, 2004 10:14 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Нищо не обадихте за тоя мач!
Носехте ли барабаните?
Локовци имаха ли агитка? 20-30 души от тях винаги идват на мачовете с нас...
И въобще - как беше по трибуните? Може да е имало малко хора на стадиона, но това е атестат за качество, значи са фенове, още повече че даваха мача и по телевизията.
Ах, как чакам мача с вас от пролетния полусезон! Нема да можете да ми затворите устата тогава :lol:

Сря Ное 10, 2004 1:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща