Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 11:51 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Лудогорец"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Лудогорец"-"Славия"
Да милееш за Славия е съвсем недостатъчно, ако тепърва се учиш и нямаш никакви други качества за треньорската професия. Мисля, че трагедиите с Качаманов, Кушев, Буки ни бяха предостатъчни, за да го разберем. :wink: Ние нямаме човек-славист, който има качества, успехи и опит и който би се навил да ни поеме и да работи с Венци, това е ... За мен е по-важно човекът да е професионалист, да ни уважава и да иска да се развива, само с тупане в гърдите колко обича Славия не става. :wink: Ето защо бих бил против и например Благо Георгиев, когато се пенсионира, веднага да ни стане треньор, без да има 1 ден стаж като такъв, така не се прави.

Чет Окт 31, 2013 4:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Трябва да падаме прави, обяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

"Аз съм реалист. Сега с Лудогорец ще е много трудно. Но дори да паднем, трябва да го направим прави. Определено има подобрение. Най-вече в мотивацията на играчите. За качеството има още какво да се желае", каза Стефанов пред "Стандарт".

До 2 седмици ще има развитие за стадиона, който ще бъде построен на мястото на "Славия".

Лично босът на "белите" се занимава със случая и заради това пропусна успеха на Милен Радуканов и компания с 2:0 над Черно море.

Пет Ное 01, 2013 7:33 am
Профил
Луд за връзване

NikiVeliki написа:
Петър Дяков написа:
Очаквам минимална загуба. Ясно е, че оставаме във втората седмица, което е по-добре: в първата щяхме само да продаваме мачове. Сега можем поне да обиграваме отбора за догодина и да се опитаме да изправарим Черноморец /а защо не буферите и Бироя - на последните много имаме да им връщаме.../.

Радуканов ми се струва червен еквивалент на Кокала - много самочувствие и амбиция, къде с покритие, къде без. Дано да вдигне духа на играчите, а другото ще се нареди стъпка по стъпка. Мисля, че ще излезем с някакво настроение и дори да паднем минимално, трябва да запазим спокойствие. Надявам се да поднесем някоя изненада и е време за това!
Срамота е да не изпреварим поне тази година Черноморец. От както са се върнали в А група, винаги са пред нас, а сега Херо едвам събира играчи. Локо имаме да ги изпреварваме и бием където ни паднат, защото взеха да се приближават до нас във вечната ранглиста. Чудя се относно Берое... Как можем да им върнем отпадането за купата, която трябваше да спечелим? Трябва да чакаме да станат на 100г. и пак те не са ни от ранга, за да си го мерим с тях. От една страна срамът от отпадането за купата е огромен и непоправим. Това и Етрополе не мога да го преглътна и съм го писал на сметката на Вили Вуцов, за когото с удоволствие споря с Viktor4o_Rs. За първенство последните ни 6 мача срещу тях са 1п. 1р. 4з. Обаче не знам дали за купата не ни избавиха от по-голяма болка, да гледаме как ""Левски"" ни бие на финала на връх 100 годишнината ни и Вуцов разказва, че би му било мъчно, че ""Левски"" може да остане без купа. :)
Когато треньорът наистина милее за Славия, вярвам, че обликът ни ще е друг.

Ники е прав, двата периода с Вили Вуцов начело са най-срамните ни в последните 15 години. Бих дабвил още и периода с Кинг Велев.

Факт е, че всички такива грешни стъпки ги дължим на ВС.

Инак има слависти добри треньори. Един такъв е в най-добрия отбор Лудогорец.

Пет Ное 01, 2013 10:15 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дерменджиев никога няма да работи с Венци, нали точно това обясняваме ? А ако периодите на Кокала и Вуцов ви се струват най-срамни, интересно по времето на Качаманов, Джамбаски, Кушев, Буки къде сте били ? :lol: :lol: :lol:

Пет Ное 01, 2013 1:12 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Дерменджиев никога няма да работи с Венци, нали точно това обясняваме ? А ако периодите на Кокала и Вуцов ви се струват най-срамни, интересно по времето на Качаманов, Джамбаски, Кушев, Буки къде сте били ? :lol: :lol: :lol:

То е ясно, че няма да дойде, просто казвам, че по принцип има бели кадри.

Извинявай, ама при Качаманов и Кушев (въобще не харесвам Кушев за треньор на Славия и съм бил против неговото назначаване) поне нямаше такова очевадно просташки поведение, а резултатите при всички бяха слаби. Буки не го коментираме въобще, няма място в Славия, единственото му предимство пред Вили и Кинг Велев е че не псува като каруцар, което е изключително дразнещо за белите ми Славистки уши!

Никога не съм разбирал (но може и да не съм запознат), защо не харесваме Джамбазки, при когото играхме много успешно, а бе сменен, като бяхме 3ти на полусезона...

И като казвам, че при Вили е било срамно, не казвам, че при другите изброени и още такива ми е било гот. Просто простотията на Вили беше безгранична.

Пет Ное 01, 2013 2:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:

Къде сложи Качаманов и Джамбаски при останалите ??? Единият ги учеше на футбол, но лекенцата не го харесаха тогава, защото беше млад, при другия освен, че имахме един от най-успешните отбори при юношите последните 15 години, в мъжкия го подхлъзна дебелия, но есенния полусезон при него на кое място бяхме ?

Пет Ное 01, 2013 3:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И при Стевица бяхме 4-ти на полусезона, когато Здравко се беше върнал. :) Да, при Джамбаски имаше силни футболисти и играехме нелошо, но в крайна сметка се вижда потенциала му и след нас - половин сезон в Ловеч го търпяха, после в Монтана, който впоследствие изпадна и така. Най-запомнящи се мачове през последните години имаме при двете говеда Кокала и Вили, с Кокала ни е и най-големият успех през последните години - все факти, може би тъжни, но факти. Иначе е ясно, че треньорите са един второстепенен фактор и проблем, изключвам аматьори като Чуки и Кукушев, които в един момент бяха по-вредни дори и от Свинята.

Пет Ное 01, 2013 4:16 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Да се върнем все пак на основната тема - мача утре. Лудогорец наистина притежава доста повече класа от нас, но пък допусна загуба на точки срещу далеч по-непретенциозни съперници. Като изключим загубата от Литекс, останалите точки бяха загубени от отбори, които са с класи под тях. така че не са непобедим отбор, има начин да се припечели нещо от мача. Вероятността е много малка, но съществува.

Пет Ное 01, 2013 5:05 pm
Профил WWW
Луд за връзване

seth написа:
Да се върнем все пак на основната тема - мача утре. Лудогорец наистина притежава доста повече класа от нас, но пък допусна загуба на точки срещу далеч по-непретенциозни съперници. Като изключим загубата от Литекс, останалите точки бяха загубени от отбори, които са с класи под тях. така че не са непобедим отбор, има начин да се припечели нещо от мача. Вероятността е много малка, но съществува.

Ти обобщи темата. Остава да изчакаме да видим и да се надяваме.

Пет Ное 01, 2013 5:31 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
И при Стевица бяхме 4-ти на полусезона, когато Здравко се беше върнал. :) Да, при Джамбаски имаше силни футболисти и играехме нелошо, но в крайна сметка се вижда потенциала му и след нас - половин сезон в Ловеч го търпяха, после в Монтана, който впоследствие изпадна и така. Най-запомнящи се мачове през последните години имаме при двете говеда Кокала и Вили, с Кокала ни е и най-големият успех през последните години - все факти, може би тъжни, но факти. Иначе е ясно, че треньорите са един второстепенен фактор и проблем, изключвам аматьори като Чуки и Кукушев, които в един момент бяха по-вредни дори и от Свинята.

Не си честен за Джамбазки. Играехме много добре, бяхме трети в класирането и без причина Джамбазки бе сменен. Съответно после знаем къде и как завършихме с класирането. Относно Монтана имам спомен, че се справяше добре, но едва ли Монтана е обективен критерий. Там целите и възможностите са по принцип ограничени.

В Литекс той бе треньор много по-малко от половин година (малко над 2 месеца), не му бе даден кой знае какъв шанс, а и бе сменен със Стоичков.

Но самият факт, че бе сменен след като на полусезона бе трети, говори много...

Пет Ное 01, 2013 5:36 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща