Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - "Локо" (Пд)
White Hart Lane написа: На мен Черноморец и Херо са ми по симпатични от Берое и Локо Сф дано изпадне един от тези два отбора ама надали.  Така е, но не виждам как софийски отбор ще изпадне. Ще останем, въпросът е да го направим с игра, а не по други начини.
|
Вто Мар 04, 2014 5:51 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
Бием !
Пет Мар 07, 2014 11:33 am |
|
 |
Bibs
Напреднал
|
над тези неща и да имате повече вяра отбора,защото те хвърлят много пот и труд,заслужават вашата подкрепа  )
Последна промяна Bibs на Чет Апр 23, 2015 2:52 pm, променена общо 1 път
|
Пет Мар 07, 2014 1:47 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Момчето се казва Марчев...и на мен ми се понрави.
Панов не го знам, ще го видим и ще коментираме.
Димитров може да не е боклук, но си е пълнеж. По нищо не се откроява от средностатистическия ритнитопковец в А група.
Вече за Сандански можем много да си говорим:))) Да, може би няма смисъл да ги обиждаме момчетата...ето Сандански се старае, тича, бута се...но толкова си може. Как да се надскочи. Значи не е той виновен, а хората, които ми гласуват доверие толкова време при явното му ограничено футболно достойнство...
|
Пет Мар 07, 2014 2:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
Мачът е изваден от тиражите на Еврофутбол, вероятно заради подготовката на Тото Пловдив, но онлайн букитата са я включили и средните коефициенти са 1-2.51, Х - 3.19, 2- 2.54. При sportingbet единицата е най-високо - 2.70, а при betvictor - двойката - 2.70. Иначе балансът е 52-26-25, 1077:103, най - големите победи за нас са 9:0, 6:0, 6:1. Най-голямата ни загуба е 0:3 - 3 пъти. Най-често срещаният резултат е 2:0 за нас - 12 пъти, 0:1 - 11 пъти. Последните няколко домакинства са ни 1:0 (2008 г.), 2:0 (2008), 1:3 (2010), 2:1 (2010), 3:0( 2011), 2:0 (2013).
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 07, 2014 3:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
тия доскоро ни бяха клиенти.помните ли 9:0?
|
Пет Мар 07, 2014 3:43 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Почина Миро Миронов вечна му памет.
|
Пет Мар 07, 2014 3:48 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
Станислав Маламов е изгонен от Локо Пд. Дали пък не можем да го реанимираме този голаджия?
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Мар 07, 2014 8:21 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Браво Bibs
|
Съб Мар 08, 2014 9:06 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Bibs написа: zissko написа: Ако не играят боклуци и пълнежи като Меси,Панов,Сандански и тоя тарлък даже и името не му запомних почна крило  срещу цуцка ще ги размажем тия смешници По всичко си личи,че ти не си никакъв фен и грам не разбираш от футбол.Преди да плюете и обиждате,може да се заинтересувате поне малко от тези хора,или да им дадете възможност да се докажат и покажат своите възможности.Много ми е тъжно,когато ида на стадиона и "фенчетата" и "разбирачите" започнат с техните некомпетентни коментари,кой колко бил некадърен,как може треньора да го пуска тоя и т.н.,и т.н.Разочарована съм и от вас,защото вместо да използвате този форум да се агитирате едни други,да коментирате и разпространявате новини,да обсъждате мнения,вие го използвате за да обиждате футболисти и ръководството,използвате го за да се отчайвате и депресирате.Ама хайде малко по-ведро и по-оптимистично де.Всеки иска отбора му да бие и да е винаги на 6,само че забравяте,че това е една игра и винаги трябва да има победители и победени.Веднъж ще бием,друг път ще паднем,тва е живота - радост и тъга  Искрено се надявам поне малко да се замислите над тези неща и да имате повече вяра отбора,защото те хвърлят много пот и труд,заслужават вашата подкрепа  ) Аз не мога да разбера вие други мачове с други футболисти ли гледате,на мен ми бяха достатъчни тия два мача за да го преценя Панов каква е шматка, и Ларсан Туре и Тиаго Силва го направиха сам да си говори особено при Туре Панов го пазеше от 3-4 метра от него от страх да не го подмине като пътен знак!Същия сопол беше и друг ваш любимец Филип Филипов за когото още благодаря на господ че го махнаха.Този другия дето игра крило няма едно единствено отиграване за цял мач освен пасове в тъч,за Сандански всичко е казано и изписано,Меси е най тъпия национал играл някога за БЪЛГАРИЯ! Е как да ги подкрепям тия маруляци дето ми късат нервите всеки мач.И накрая смея да твърдя че разбирам от футбол драги ми Bibs 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Мар 08, 2014 11:10 am |
|
 |
|