Автор |
Съобщение |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - "Берое"
Незнам защо, но имам усещането че ще ги бием с разлика. Насъбрали сме им доста и е време да ги поотупаме хубаво. Относно мача с Черноморец - най правилното е да се каже, че ние загубихме мача, а не че те са ни победили. Да не можеш да вкараш три стопроцентови положения и по точно да ги отиграеш несериозно, лигаво или както искате го наречете при 0:1, после си изкарваш глупав червен картон и вместо да им затвориш устите, ти им даваш възможност пак да говорят, особено на Херо, който ми стана доста противен с постоянното си мрънкане и псуване. Незнам дали сте обърнали внимание след втория им гол срещу нас каква злобна физиономия направи и как звучно изпсува по наш адрес. Може да е добър треньор, да открива футболисти, но за мен поведението му доста често е просташко. И Иешич го порязаха във Варна, но не чух една дума да каже за това.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
Последна промяна рони на Вто Апр 22, 2014 1:17 pm, променена общо 1 път
|
Вто Апр 22, 2014 12:37 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Много важен мач! Трябва задължително да бием ,защото като се изправим в прекия мач с Черноморец ще сме на 2 точки разлика. Те имат 2 лесни мача , а ние почиваме и загуба от ДОКО.Ако загубим от Берое ще се изправим с по-малко точки от Черноморец -1т .
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Апр 22, 2014 1:00 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
|
venci_1913 написа: Много важен мач! Трябва задължително да бием ,защото като се изправим в прекия мач с Черноморец ще сме на 2 точки разлика. Те имат 2 лесни мача , а ние почиваме и загуба от ДОКО.Ако загубим от Берое ще се изправим с по-малко точки от Черноморец -1т . Изобщо не мисли за загуба, а относно точките - те също ще почиват, а и не съм сигурен, че ще си вземат всички оставащи мачове. Би било много хубаво да бием и Берое и Черноморец с по-голяма разлика, та някои хора да се кротнат и да не дават изявления известно време. Интересно ми е какво ще говори Херо ако отидат на 3-4 гола разлика.
|
Вто Апр 22, 2014 1:23 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не мога да разбера какво толкова им се плашим за Берое.Измекяри на държвната трапеза.
|
Сря Апр 23, 2014 9:10 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
При условие, че ни бият къде ни хванат, има за какво да се притесняваме. Да се надяваме да приключим с негативната серия.
|
Сря Апр 23, 2014 10:58 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Равен ще е този мач.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Сря Апр 23, 2014 12:00 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
Никакви равни никакви загуби.От този мач съм убеден,че ще излезем победители.Не,че и ние сме кой знай какъв отбор в момента ама и Берое много взехте да надценявате.Успокойте се малко и си върнете самочуствието на фенове на най-стария и велик отбор.
|
Сря Апр 23, 2014 1:55 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
|
NIKI-T написа: Никакви равни никакви загуби.От този мач съм убеден,че ще излезем победители.Не,че и ние сме кой знай какъв отбор в момента ама и Берое много взехте да надценявате.Успокойте се малко и си върнете самочуствието на фенове на най-стария и велик отбор. Браво за поста. Крайно време е да си възвърнем самочувствието с една изразителна победа. Ние сме Славия и при цялото ми уважение отбори като Берое изобщо не бива да ни притесняват. Това, че са ни били последните няколко пъти е в следствие на безобразно слабата ни игра и слаби треньорски решения и не променя факта, че в София винаги са идвали с мисълта да загубят с по-малко.
|
Сря Апр 23, 2014 2:08 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
|
Столичният Славия се изправя днес от 18 ч. срещу най-голямото си проклятие в "А" група - отборът на Берое. Откакто заралии бяха поети от Петър Хубчев, Славия не познава вкуса на успеха срещу този съперник. Под ръководството на Хубчев Берое постигна 5 победи и едно нулево реми преди 12 месеца, когато заралии отстраниха Славия в турнира за Купата на България навръх 100-годишния им юбилей. Хубчев няма нужда от мотивация срещу белите. Той още таи обида в душата си за краткия си престой начело на тима от "Овча купел", когато беше освободен с мотива, че назначаването му било голяма грешка. Босът на Славия Венци Стефанов е убеден, че точно днес Славия ще счупи каръка срещу Берое. "Убеден съм, че ще победим. Момчетата си давАт сметка какво ги очаква", каза Стефанов, който най-вероятно има предвид, че договорите на някои играчи няма да бъдат подновени. Берое ще играе на практика пред собствена публика, след като стана ясно, че около 100 фенове ще пропътуват разстоянието от Стара Загора до София, за да подкрепят своя тим, който се бори за първата позиция във втората седмица на "А" група. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=484455Мисля, че някои журналисти вече прекаляват с писанията относно публиката, направо ми стават противни. То понеже на другите отбори стадионите се пукат по шевовете та се с нас си правят чресло. То бива комплексарщина и завист за новия стадион, ама вече минават всички граници. Затова да им напълним кошарата та да не говорят повече, както те, така и Черноморец.
|
Пет Апр 25, 2014 8:35 am |
|
 |
рони
Пристрастен
|
Oтносно предстоящия двубой с Берое днес и негативната серия срещу заралии, босът каза пред "Тема спорт": "Винаги си има първи път. Може сега да е ред Славия да победи. Убеден съм, че ще бием Берое. Момчетата си дават ясна сметка какво ги очаква."
"Слаб шампионат за нас. Изявите на всеки един футболист са много показателни. Ако "А" група остане от 10 отбора, тези момчета ще останат на улицата, без разбота. В Славия имаме достатъчно непрофесионалисти, както и в другите клубове. Всеки ден трябва постоянство. Никой не харесва надутите пуяци. Наготово нищо няма да дойде. Всеки казва "ще изляза навън". Ще опитам да си уредя трансфер зад граница. Никой не разбира обаче, че в чужбина нашите играчи могат да ходят само на екскурзия", завърши Венцеслав Стефанов.
|
Пет Апр 25, 2014 11:20 am |
|
 |
|