Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:57 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Треньорски барометър за септември 

Справя ли се щаба?
Да 7%  7%  [ 1 ]
Не 93%  93%  [ 14 ]
Общо гласове : 15

Треньорски барометър за септември 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Треньорски барометър за септември
Четох и за други възможности като Кайзера, Сухия и Сашо Станков и направо ми настръхнаха косите ... То тогава по-добре Петко Петков да поеме тима.

Пон Сеп 01, 2014 11:31 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Ще почакаме до утре.

http://www.sportal.bg/news.php?news=506246

Пон Сеп 01, 2014 12:12 pm
Профил
Пристрастен

Нищо няма да чакаме,новият треньор на Славия се казва Иван Колев!! Честно да си кажа съм доволен,защото ще ни води човек,който е бил свързан с отбора,който е постигнал успехи в чужбина,и който не се е усирал по наще терени.Бил е старши треньор на националния на Индонезия и е извел страната до рекорди,както и два пъти шампион на някакъв клуб,пак от ония държави.Четох интервю,в което той казва как е бил под голямо напрежение навънка,такава е била ситуацията в клуба,където е бил треньор и въпреки това шампион.Най-хубавото е,че няма да ни води някой за втори път или някой,който е доказано некадърен.Надявам се да е голям професионалист.
Честито!

Пон Сеп 01, 2014 3:52 pm
Профил
Пристрастен

http://www.sportal.bg/news.php?news=506269

Пон Сеп 01, 2014 3:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не тренера тича и подава на терена, така че сега ще се разбере бойкот ли ,що ли, или просто пак толкова си могат.

Пон Сеп 01, 2014 8:35 pm
Профил
Пристрастен

Ми тогава да не търсим никога у треньорите вина.Нали се сещаш,че футболистите тичат,играят и спазват указанията на треньора? Аз понеже съм играл футбол като дете и юноша и съм имал различни треньори,мога да ти кажа,че от теб се иска да правиш това,което ти кажат,ти можеш да мислиш различно,да имаш друго мнение ит.н,но не правиш ли това,което искат от теб няма да играеш.Такива ситуаций като с Радуканов се създават тогава,когато треньорът не може да заслужи уважението на футболистите,тогава,когато той не притежава необходимите лидерски умения,които да накарат футболистите да се чувстват принадлежни и част от еднин колектив.Когато няма необходимия авторитет необходим му,за да спечели доверието на футболистите и да ги накара да се раздават на макса.А за да има бойкот не от един,а от всичките си има причина.Разберете,че треньорът ръководи,управлява и създава настроения и атмосфери в един клуб.Когато има лигльовци те се отстраняват и се продължава напред.Адски много са нещата.Да си треньор не е само да четеш добре играта,да имаш лиценз и да си изкарал курс някъде,да си треньор трябда да си личност,характер,акула,интелект,хитър,умен,убедителен,състрадателен,честен и принципен.

Пон Сеп 01, 2014 9:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White 1913 Power написа:
Ми тогава да не търсим никога у треньорите вина.Нали се сещаш,че футболистите тичат,играят и спазват указанията на треньора? Аз понеже съм играл футбол като дете и юноша и съм имал различни треньори,мога да ти кажа,че от теб се иска да правиш това,което ти кажат,ти можеш да мислиш различно,да имаш друго мнение ит.н,но не правиш ли това,което искат от теб няма да играеш.Такива ситуаций като с Радуканов се създават тогава,когато треньорът не може да заслужи уважението на футболистите,тогава,когато той не притежава необходимите лидерски умения,които да накарат футболистите да се чувстват принадлежни и част от еднин колектив.Когато няма необходимия авторитет необходим му,за да спечели доверието на футболистите и да ги накара да се раздават на макса.А за да има бойкот не от един,а от всичките си има причина.Разберете,че треньорът ръководи,управлява и създава настроения и атмосфери в един клуб.Когато има лигльовци те се отстраняват и се продължава напред.Адски много са нещата.Да си треньор не е само да четеш добре играта,да имаш лиценз и да си изкарал курс някъде,да си треньор трябда да си личност,характер,акула,интелект,хитър,умен,убедителен,състрадателен,честен и принципен.

Така е и не е така.Едва ли неумението да центрираш ,да неможеш на 5 метра пас да дадеш,топката да те бие по чорапите като жива,спирането да ти е като къс пас и тичането да ти е като на момиче(да ме прощават дамите) е указание от треньора.
За мене грешка му е да пуска играчи които си немогат или играчи на друга позиция от тази на която играят.

Пон Сеп 01, 2014 10:39 pm
Профил
Пристрастен

Мнения и хора всякакви.Аз първите четири мача не чух да има недоволни от игра,центрирания,момичета.Не мога да убеждавам някой за нещо,което не е изпитал на гърба си.Мойто мнение за случая е,че има бойкот,нашите видимо не пресираха и не се бореха срещу Берое и "Ботев",обаче,за да бойкотират нещо ги е накарало.Няма как един мач да могат и един да не могат,а в трети да гледаме безумие.

Пон Сеп 01, 2014 11:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White 1913 Power написа:
Мнения и хора всякакви.Аз първите четири мача не чух да има недоволни от игра,центрирания,момичета.Не мога да убеждавам някой за нещо,което не е изпитал на гърба си.Мойто мнение за случая е,че има бойкот,нашите видимо не пресираха и не се бореха срещу Берое и ""Ботев"",обаче,за да бойкотират нещо ги е накарало.Няма как един мач да могат и един да не могат,а в трети да гледаме безумие.

Ти хора който работят за теб имаш ли?

Пон Сеп 01, 2014 11:29 pm
Профил
Пристрастен

Смятам,че правилно щеше да бъде да зададеш въпроса си по-насочващо и направо да кажеш това,което си имал впредвид вместо да се точат десетки постове един след друг.Казах ти,че съм бил в качеството си на футболист,ти бил ли си?Колко време?Къде?Защо?Колко треньори си имал? Аз понеже съм бил на мястото на хората,за които казваш,че са момичета,че не могат да центрират и като цяло казваш,че са виновни те,а не треньора ти казах неща,с които смятам,че си незапознат,впредвид съжденията ти.А ти,ако си бил и футболист и треньор ще ти поднеса моите извинения,защото аз на практика съм видял само едната страна на медала,на теория се занимавам с мениджмънт,но все още нямам опита,,а ти ако ръководиш хора ще знаеш добре колко е важно да имаш характер и принципи,за да накараш група от хора да работят ефективно,както заедно по между си,така и за организацията,в която работят.В случая футболистите работят за Славия не за треньора,треньора,както и те са наемници.

Вто Сеп 02, 2014 12:09 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща