Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 11:41 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 ЦСКА - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ЦСКА - "Славия"
Извинявам се на Емо Петров за недоверието ми към него преди мача и го поздравявам за играта!
За пореден път видях, че имаме играчи, които МОГАТ, но в повечето от срещите показаха, че НЕ ИСКАТ - питам ЗАЩО???

Съб Ное 01, 2014 7:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Взимаме точки на Цска и "Марек" като гости, у дома всичко ни трепе.

Този сезон няма да имаме загуба от Цска, плюс точка от Л-ц, на минути бяхме от точката на Герена. Всичко останало е позор..

Съб Ное 01, 2014 10:08 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Станахме си май пак тази Славия, за която аз лично само бях чувал - да спъва грандовете и да пада вкъщи от по-слаби отбори. :roll: Което не говори много добре, защото сме непостоянни, но това ни е потенциала, Колев го каза - в момента ни е по-лесно да рушим, отколкото да градим. Не играхме лошо, предвид многото контузени, добре се защитавахме, имахме и късмет при гредата на хърватското недоразумение, после можехме дори и да бием. :roll: Реално за нас този хикс има повече морална и психологическа стойност, отколкото чисто футболна и точкова. Далеч по-добре щеше да е да не бяхме падали от Черно море, ама уви ... Поне показахме, че никой не бива да ни подценява.

Дано бием буферите, защото иначе няма никакъв смисъл да спъваме навън ЦСКА и Лудогорец, а да падаме вкъщи от средняците.

Съб Ное 01, 2014 10:11 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Нормално е когато имаш такъв наличен потенциал, толкова контузени футболисти и почти никаква резервна скамейка повече да рушиш, отколкото да градиш, но въпреки всичко имахме достатъчно положения за да вкараме гол и да вземем трите точки при тази дефанзивна схема на игра. Изобщо нямаше да ме интересува дали са заслужени или не, но Везалката така я ритна, че просто нямаше как да влезе за съжаление, а щеше да бъде толкова хубаво да ги заковем в последната минута и да им гледаме изкривените животински физиономии на тия шизофреници. Между другото преди малко свърши Барселона-Селта 0:1 и играта на гостите не бе нещо по различно от нашата като тактика, с изключение на това, че си реализираха гола. Ако и ние вкарвахме поне едно от положенията срещу Лудогорец и Цска можеше да бием, но ни липсват умения и класа. Поздравление за Емо Петров за играта му днес, но съвсем не съм на мнение, че може да се разчита на него за първи избор. Поздравление и за стабилната игра в защита. За съжаление отново слаб Фернандо и отново негов пропуск от чиста позиция.

Съб Ное 01, 2014 11:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Фернандо си плаче за трансфер (ако някой се излъже) или за застопоряване на пейката. Заема място на чужденец извън ЕС, а ефективността му е никаква, Кире ни е 100 пъти по-полезен. Проблемът е, че както и Колев каза, селекцията ни е така направена от Радуканов, че на определени постове нямаме никакви заместници - например нямаме крила и след като Фонсека се контузи, преквалифицираха Ради, а Фернандо е абониран за титуляр, въпреки че е безобразен цял полусезон :wink:
Иначе днес ми хареса Пиргов, макар че можеха да го изгонят според мен. Дори Везалката не изглеждаше толкова зле. Но няма какво да се заблуждаваме - много сме далеч от истината. Със Стефан Велков, Генчев и Фонсека ще сме по-добре, но ...

Съб Ное 01, 2014 11:49 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Spiro написа:
Извинявам се на Емо Петров за недоверието ми към него преди мача и го поздравявам за играта!
За пореден път видях, че имаме играчи, които МОГАТ, но в повечето от срещите показаха, че НЕ ИСКАТ - питам ЗАЩО???

Имаше ден иначе е СЛАБ!!!!

Нед Ное 02, 2014 12:17 am
Профил
Администратор
Аватар

Доволен съм само от резултата, но не и от играта. За пореден път не успяхме да вкараме на отбор от ТОП 6. До момента само Тича наказахме при Колев, но пък резултатът беше срамен. Не приемам, че е чак толкова къса и пейката, колкото я изкарват - защо чак сега се дава шанс на Димитър Георгиев, който има качества? Бижев също показа заложби, но не му се дава шанс.. Контузиите на Генчев и Фонсека наистина влияят, но Велков не беше титуляр в началото на сезона, а липсата на Бургзорг има по-скоро положителен ефект.

Нед Ное 02, 2014 12:25 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Без Бургзорг - толкова. Другия път отново почваме с човек по-малко и биеме.

Нед Ное 02, 2014 12:32 am
Профил WWW
Луд за връзване

Положителната новина е точката и дотук. Играта не може да ни възхити и определено сме много потърпевши ог факта, че ще има още доста мачове преди зимната пауза.
Не съм и предполагал РВ99 да бъде най-доброто ни крило в отсъствието на Фонсека.
Поне Колев е новатор. :lol: За втори път в живота си видях бекове да си сменят места по време на мач, но за първи път и двамата бях със силен ляв крак.
Ако се не лъжа, за първи път през този век ще завършим сезона без загуба от червеноармейците и заслужава да се отбележи като радостен факт.След предходния мач, нещата се преобърнаха в абсолютно негативен аспект, дано сега се случи обратното и започне възходящата градация.

Нед Ное 02, 2014 3:04 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Няма как да ме сгрее поредния мач в който не можем да вкараме гол.

Нед Ное 02, 2014 7:25 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща