Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Черно море" - "Славия"
Колумбийският халф на Лудогорец Себастиан Ернандес е даден под наем на варненския Черно море.
Ръководствата на двата клуба са стигнали до договорка и би трябвало от утре играчът да премине на "Тича".
|
Пон Фев 23, 2015 7:11 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
Можеш и при нас да дойде, ако не играехме във втората шестица.
Пон Фев 23, 2015 11:44 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
А дали въобще ще ги пуснем моряците да стигнат до първата шестица 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Фев 23, 2015 11:48 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Пон Фев 23, 2015 2:34 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Централният бранител и капитан на Черно море Кирил Котев ще пропусне домакинството на Славия в петък от 14,30 ч. на стадион Тича във Варна. Защитникът има проблем с коляното от двубоя за Купата на България с Локо (ГО). Котев не тренира от началото на седмицата. Неговото място в центъра на отбраната ще бъде заето от Живко Атанасов.
„Котев днес премина преглед, който показа, че има нещо като напрежение в коляното. Не е обезпокоително. Не мога да кажа дали ще играе в петък. Има много време до срещата със Славия. Това зависи от състоянието му. Но няма да рискувам здравето на нито един футболист за един мач", каза Спасов пред колегите Sportonline.bg.
Най-вероятно обаче Котев ще бъде съхранен за реванша за Купата с Локо (ГО) и двубоя на сезона на с Локо (Сф) в столичния квартал „Надежда", който варненци задължително трябва да спечелят, ако искат да влязат в топ 6.
Специалистът обяви още, че след последната тренировка в четвъртък ще стане ясно и дали ще може да разчита на някой измежду Георги Божилов, Вилян Бижев и Стенио дос Сантос срещу „белите".
„Тримата тренират с групата, но не на 100 процента. Дали ще влязат в групата, ще стане ясно в четвъртък след заниманието. Даниел Георгиев също тренира с отбора, но и той не е напълно готов. До две седмици се надявам, че ще се върне в игра", сподели треньорът на Черно море, който уточни, че бранителят Слави Сталев пък е с болки в адукторите и в момента набляга основно на фитнес.
|
Вто Фев 24, 2015 2:51 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Заклаха ни.
Ебола за Сватбата.
Мислиме за Хасково.
Пет Фев 27, 2015 4:03 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не съм гледал мача, но ми омръзна от червените картони на тоя Панов, да го махат вече ... Иначе както винаги не можем да вкараме гол във Варна.
|
Пет Фев 27, 2015 4:40 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
Аз пък гледах целия мач и се питам ЗАЩО си изгубих времето??? Това не е Славия! Повечето от тези малодушни и безотговорни футболисти не заслужават да играят за легендарната Славия и да продължават да рушат авторитета ни! Очаквах във Варна да излязат надъхани и доказващи титулярно място футболисти, а вместо това видях някакъв експериментален състав без амбиции и желание за игра. Изключение правеше само Манзоро, който се опитваше да е навсякъде по терена и да показва техника и хъс, но подкрепа от съиграчите му просто нямаше. Все едно бяха отишли за предварително договорена загуба и дори, когато им се отваряха възможности за гол (а такива варненци сами си създаваха, щото са слаби), те стреляха във всички други посоки, но не и във вратата... Жалки, много жалки! Жалко за Славия, жалко и за нас, дето пак им се вързахме... Не знам дали това са възможностите на Иван Колев, но със състав, половината от който бяха централни защитници, беше ясно, че нещо мирише на лошо... Не знам и дали Фонсека още не се е оправил от последната си контузия, но през по-голямата част от мача се криеше и се пазеше от единоборства, и с нищо не допринасяше в атака, с което ме разочарова тотално, защото знам какво може, ако поиска и затова го коментирам (останалите слабаци, те просто толкова си могат). Въпросът е, защо не иска?!?
Ама стига съм си губил времето с тях, те просто не го заслужават!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Фев 27, 2015 6:23 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Панов нямаше вина в случая, той не направи нищо лошо, за да получи червен картон. Иначе за нас е по-добре, че няма да играе.
Отрязаха ни главата, ритуално и публично.
Пет Фев 27, 2015 8:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
С риск малко да поспоря, нарушението си беше 100%. Панов се опита да направи борческия захват черек на папура и той театрално се строполи, но нарушение имаше. Сега ще го видим Колев хептен без бек какво ще прави в следващия мач. А трябва да го вземе, щото Свинчо ще трябва да забели дупара на Киро в последния кръг.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Фев 27, 2015 9:50 pm |
|
 |
|