Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
"Славия" - "Локомотив" (Пд)
Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Локомотив" (Пд)
Какво видях аз... Хората, които плачеха за Радослав Димитров, може вече спокойно да отдъхнат. Видя се, че той е толкова слаб колкото и нашите в момента. Според мен Везалов в момента е един от най-добрите централни защитници у нас. Защо? Точно пласиране, не е ренде, техничен и то доста за централен защитник. Проблемите идват, че се опитва да играе технично и в нашето наказателно поле, но ...няма с кой. Пиргов - прекрасен, но за смяна, когато няма кой. Халфовете са ни много зле. Дефакто играем без халфова линия. Напред ни трябва още един голаджия, централен нападател.
|
Пет Мар 27, 2015 9:55 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Подкрепям напълно atm, само за Меси не съм съгласен..., той е много по-слаб от Крумов.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пет Мар 27, 2015 12:38 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Според мен няма база за сравнение на Ради Димитров с Вуйчо Пламен, който е ПАК строшен. Меси стигна до националния, показа добри игри и е с едно 5 години по-млад. Централната защитна двойка не мога да определя колко е силна, при положение, че в дефанса на халфовата линия непрекъснато се правят експерименти. Жалкото е, че под разни дитирамби как вървим напред Дебелия дава интервюта, от които личи, че пак ще качи Славия на Gemanwings и следващият сезон ще е по-лош и от настоящия. Водел преговори с най-важните играчи Дедо Петков и Дедо Генчев, а нищко не се говори за запазване на Фонсека, Манзоро и Касай.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Мар 28, 2015 1:02 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Единия от Фонсека и Манзоро със сигурност знам, че има 2.5 г. договор, предполагам, че и с другия е така. А аз лично от Касай не съм хич доволен, прави груби грешки и загубихме доста мачове заради него. Такива грешки правеше и Стефчо Велков, но той беше на 16 и си е наше момче, можем да го почакаме да се оправи. Докато за чужденец е недопустимо да закопава отбора си в поредица от мачове. Мисля, че Касай може да е полезен като дефанзивен халф, но като централен защитник май няма да го бъде.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Съб Мар 28, 2015 5:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Манзоро го спрягаха за "Левски" и той в едно интервю каза, че има договор до края на сезона и след това щял да обмисля бъдещето си. Т.е. задължително трябва да бъде задържан и след това.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Мар 28, 2015 5:25 pm |
|
 |
|