ISTINSKIQT SLAVIST V OTBORA:BLAGO GEORGIEV
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Слависта е прав. САМО БЛАГО ИГРА срещу Локо Пд. Ако неговата игра не ти е харесала, то какво ще кажеш за другите...
|
Нед Ное 21, 2004 5:38 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Не бе нищо против!! Хубаво той започвал атаките и т.н. но на моменти се забравяше(много задържаше топката и често му я взимаха).Иначе нищо против нека си меша и сичко си е хубаво ама... не е сам в отбора нали така?? Това беше причината поради която не ми хареса играта му! Айде един,втори измеша ама то не може до безкрай се някой ще ти вземе топката!
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Ное 21, 2004 8:31 pm |
|
 |
VMP
|
Малко ми е смешно като ви гледам как се подмокряте от кеф само при споменаването на името на Благо, а само допреди година, година и нещо агитката го освиркваше и бяхте меко казано в конфликт. Сега всички може да отречете че не е така ама то агитката е 20 човека на кръст и накрая ще излезе, че всички винаги много сте го обичали.
А иначе съм болен славист, ама вече взех и да не им се ядосвам. Само един въпрос имам - как може един футболист да ви е идол, а същият тоя футболист да се прави на маймуна в Биад всяка вечер....кво е повече от мен или вас тоя смешник.....да не би да има некъв акъл в главата.
И още нещо - какво си мислите, че Благо или който и да било се нашъва заради бялата фланелка ли?Хахахаха само чака да му дадът каквато и да било оферта и да се чупи, което си е и съвсем нормално.
Накрая преди да започнете да ме псувате (а аз знам, че точно така ще стане) помислете поне минутка над това което ви написах и ще разберете, че съм прав!!!!
|
Пон Ное 22, 2004 10:58 am |
|
 |
Юксел Фандък
Познат
|
Никак не си прав. благо винаги е бил любимец на публиката. Срещу него са били само шепа критикари, които само с това са занимават. Да критикуват.
|
Пон Ное 22, 2004 11:29 am |
|
 |
VMP
|
Шепа критикари, които обаче са напълно достатъчни. На мача с локо сф Чаво Янков се обиди защото го псуваха от трибуните. И го псуваше само един старец!!!!А цялата агитка го подкрепяше. Обаче Чаво пак се обиди!!!И е нормално да се обиди....били слависти по сърце....УРАААА. Дреме им на тях за Славия като някой калитко от локото може да му счупи краката и да му провали кинтите. Естествено че няма да се натяга, а още повече като го и псуват!!!
А за другите неща, които написах какво ще кажеш?!?!
|
Пон Ное 22, 2004 12:10 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
nikoga ne sme psuvali blago ili nqkoi drug samo georgi ba4ev za nego znaete napravi

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Ное 22, 2004 1:47 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Az lichno ne sam psuval nito Blago nito Chavo..no vse pak dori i da sa gi psuvali te triabva da znaiat che tova im e profesiata i takiva nesha se sluchvat...normalno e ako neigraesh da te poosvirkat.no v nikakav sluchai ne e imalo tendencia..Kolkoto do Blago ako she da hodi vsiaka sutrin v BIAD..az go uvajavam shoto kato izleze i igrae zdravo..Hodia ot vreme na vreme v BIAD ne e sred nai-chestite ..  SAMO SLAVIA !!
|
Пон Ное 22, 2004 6:22 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Ot celia otbor na Slavia s pulno surce i v zdrav razum moga da zaiavia che Blago e edin ot malkoto koito gi e enia za Slavia i Bialata flanelka! Zashtoto go vijdam kak mu svetiat ochite kogato pogledne kum publikata i s kakvo uvajenie se otnasia kum neia. Tova che se razdava vuv vseki mach e oshte 1 dokazatelstvo ,shtoto i drugite she si vzemat kintite sled tova i she se napraviat na maimuni ,ama toi pone si gi e izrabotil naistina!
Az ne sum psuval nito 1 ot futbolistite na Slavia ,dori i Georgi Vladimirov  .Izkazval sum mnogo tejki kritiki i sum go narichal s imena ,obache ne sum go psuval nito tuk nito na mach. Tova se otnasia i za vsichki futbolisti na Slavia dokato sum gi gledal ot tribunite i ne sa igrali dobre. Imam ideia kakvo te e podtiknalo da pishesh takiva gluposti ,no niama da go napisha zashtoto moje da go smetnesh za neshto kato psuvane.Prosto se zamisli malko nad sebe si.
Сря Ное 24, 2004 12:42 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
VMP,
Виж сега... Благо да ходи където иска, да прави каквото иска, мене ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Да, да си футболист е една от най-платените професии и много хора му завиждат. Повечето футболисти нямат грам мозък а са някакви богаташчета. Е, и? Къде късмет, къде връзки... Какво ме интересува?
Аз съм фен на СЛАВИЯ и гледам как върви МОЯ отбор и как играят НАШИТЕ играчи. А БЛАГО ИГРАЕ! Той е един от малкото футболисти, които ИГРАЯТ ВСЕКИ МАЧ, които се себераздават! Да, така е!
Също така е вярно, че преди година и половина (горе-долу) имаше недоволство от страна на част от феновете ни заради стила на игра на младия талант. Защото се обличаше готино, винаги беше със супер прическа и когато излезнеше на тереана аз имах чувството, че го е страх да не се изцапа! НО ТОВА Е МИНАЛО (МНОГО ОТДАВНА)! И тогава, както и сега винаги сме подкрепяли и обичали нашия идол. Да, за някои хора, за мен, той е едни идеал за славист в днешно време. Като Чавдар Янков.
А по повод това , че се бил обидил. Ами аз не си го спомням, честно да ти кажа. Покажи ми къде го пише.
Успех,
Само Славия!
|
Сря Ное 24, 2004 2:45 pm |
|
 |
VMP
|
Ми никъде не го пише. Бях на мача и му наблюдавах реакцията. Подмина, непоздрави публиката и при глупавите подвиквания от трибуните само хвърляше по един убиййствен поглед!!:))
Колкото до Благо немога да разбера как може едно тъпо футболистче да ви е идол. Аз нямам нищо спрямо него. Също съм славист и се радвам че играем добре, че се борим и имаме шанс за нещо запомнящо се. Неотричан, че е талант и му желая успехи в някои стойностен отбор.
Истината обаче е една и тя е неоспорима - в България няма футбол!!!И келешчетата дето взимат толкова кинти (за приблизително сведение Георги Василев като тренерче на "Левски" взимаше 44 000лв на месец...за да имате идея какеи пари играят!!) неможе да са ми идоли. Питай баща ти колко взима и по колко часа на ден работи. И си помисли с какво смешните футболистиса заслужили парите си и с какво са повече от баща ти. Прав си в едно - ВРЪЗКИ И КЪСМЕТ!!!НЯМА ФУТБОЛ!!!
И последно докато ти се ядосваш, че сме паданли за пореден път от "Левски" с няколко гола на нула и се чудиш защо така Благо е с Стоянов и Марков в Биад и си правят кефа!!
Някрая ще ви кажа само едно - умирайте от яд, късайте си нервите докато псевдно футболистите си взимат парите и не им пука въобще за вас!!!!
П.С. - Успех на Благо...дано по-бързо се измъкне от родната ни действителност за да види какво е футбол!!!
|
Сря Ное 24, 2004 11:06 pm |
|
 |
|