Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 1:18 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Треньорски барометър за май 

Добре ли се справя треньора?
ДА 28%  28%  [ 9 ]
НЕ 72%  72%  [ 23 ]
Общо гласове : 32

Треньорски барометър за май 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Треньорски барометър за май
Tony Adams написа:
Мненията вУв форума ги чета редовно и дълбоко осъзнато. От което следва, че според вдигащите врява, през последните 20 години в нашия клуб не е имало нито един свестен треньор.

Спри да се правиш на интересен и не бъди такъв буквояд. Нямам и ни най-малко намерение да водя диалог с теб, не ме занимавай. А Тарханов смешника, ако ставаше, едва ли би дошъл точно в Славия

Нед Май 01, 2016 11:45 am
Профил
Администратор
Аватар

Много издълбоко дискутирате. За мен статистиката на един треньор е определяща. Човекът има 10 точки от 30 възможни, което прави 33%. Далеч под 50-те%, които правят един треньор можещ. Подобни са числата и от престоите му в други отбори. Завари отбора на точка от второто място, сега сме на 4 от третото. Не направи нормална селекция и тук не говорим за пари, а дори по постове направи един небалансиран отбор. Много добре знаеше кой остава, кой си тръгва и не направи нищо за усилване на атакуващата мощ, па макар и с някой безплатен левак, но номинален нападател.
С реформирането на първенството от догодина и евентуалното завръщане на Литекс, ЦСКА и др., просто отново ни очакват плейаути и треперене.

Нед Май 01, 2016 2:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ами то е очевидно, че не се справя добре. Нито имаме някакъв стил на игра, нито нищо. Трансферната му политика е трагедия - нямаме дори резервен нападател в момента и реално ще доиграем сезона с 13-14 човека. Закотви Диего на пейката, махна Дуде и Муканза, пуска само някакви юноши, без значение дали са подготвени или не и без оглед на цели и резултати - ми то така и аз мога да съм треньор. :mrgreen: Не е взел нито 1 мач с по-силен отбор също.

Иначе е ясно, че не треньорите са проблемът на Славия. Но ако сравним Колев с руснака, разликата е просто очевидна :wink:

Нед Май 01, 2016 2:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Тарханов е карикатура на треньор-то бива слагач ама като него не съм виждал-за сравнение с Колев изобщо не може да става -при него имаме 3 поредни победи над говедата -остави ни на най високото място в което сме стигали в последните 10 години и то със състав в финасова криза и ползвайки юноши.Мисля ,че дори Радуканов които ми е в топ 3 на неуспешните наставници направи повече за състава -изгони който трябваше но не ставаше за Славия.Единственото което прави руския толуп е да се кара с футболистите и да пуска някакви юноши ама дали стават за титуляри изобщо не му пука-само си представете какъв спец е да има Фераресо и да го държи на скамейката а при титулярите са.........да не ги обиждам може за 19 годишни да са супер ама при мъжете издишат.

Нед Май 01, 2016 6:27 pm
Профил
Администратор
Аватар

тези дни са дали изявление, че до края на шампионата редовно ще играят Кръстев и Китан василев и ще се даде шанс на още по-млади играчи. Това, разбира се, ще навреди на представянето и на мъжете и на отборите в елитните юношески групи.

Вто Май 03, 2016 9:35 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Тараканата и Кушляка - ВЪН ОТ СЛАВИЯ!

Пон Май 16, 2016 7:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Тоя руски Хъмпти-Дъмпти защо се смее след 0-5 бе ? Кое му е смешното ? Баси наглата "братушка".

Пон Май 16, 2016 7:09 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Руският алкохолик дойде, заедно със Свинята съсипаха отбора и на лято ще си тръгне ... Пълен парашутист, който се хили след загуба с 0:5 вкъщи :evil: :evil:

Вто Май 17, 2016 4:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тарханов за мене е най-добрият наш треньор след Кано, без да подценявам и качествата на Иван Колев и "Генерала".
Лично мнение. :)

Чет Май 26, 2016 5:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Ако не е тайна какви са аргументите за такова твърдение аз лично съм на противоположното мнение-един от най-лошите послушковци които сме имали-изгони няколко свесни за нашите стандарти футболисти-когато беше времето да се подсилим нищо-мисля ,че дори да бяхме взели Курдов и Дани Пеев пак щяхме да сме поне една идея по-добри поне щяхме да имаме алтернатива на Косъма и Кръстев-единя безнадежден а другия прекалено млад.Ако си треньор на място ще поискаш някакво разнообразие и качество в отбора -само малко ни трябваше и щяхме да изпреварим ливадите от Берое и да сме 3 -да не говоря ,че и за 2 място можехме да спорим-при Тарханов играме супер съмнителния мач с Пирин -аз такова нещо за Колев например не мога да кажа -смее се като кратуна след 0 на 5 след безнадежна игра и така натък........тъпотиите му са прекалено много да ги изброявам.

Чет Май 26, 2016 7:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща