"Локомотив ГО" - "Славия"
Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
 Re: "Локомотив ГО" - "Славия"
Не знам, не съм оптимист, дано се създаде "организация", било то от Дебелият, било то от спортно техническия щаб и тези футболисти започнат да играят.
НКС, някакви фенски организации, не може ли да се видят с футболистите, да поговорят, защото ножът е опрял до кокала и трябва мерки на всички нива. Дебелият закъсня със смяната, но явно оставя Фугата, за да може да има някаква приемственост и Загорчич да има човек, който да го запознае с обстановката, защото няма никакво време.
Морално трябва да се вдигне духа на отбора, смачканото самочувствие да се излекува и да получат нужните указания, тактика и мотивация. За последното трябва и Дебелият да се погрижи. Просто сме на ръба и като гледам колко сме лимитирани в предни позиции, направо се чудя как ще вкарваме голове. Може ли да махнеш всички атакуващи играчи и да ми играеш с Калоян цял сезон бе, как се допусна това бе. Как се допусна до това този циркаджия на вратата да опропасти толкова много мачове, просто не мога да асимилирам случващото се. За 1г това ли беше пътя ?
Пет Май 12, 2017 11:16 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Важното е да се налагат юношките на Свинята 
|
Пет Май 12, 2017 3:50 pm |
|
 |
kokoto
Познат
|
Сега като минаха няколко дни и се замислих ми то по- добре да си играем в Б група - така и така амбиции никакви от години това , така хем ще си играем на нашия стадион хем с къде къде по- класни съперници за нас- Локо София; Септември ; Царско село - приятни морски отборчета като Несебър и Созопол; Ще имаме най- накрая шанс да бием Лудогорец и Микре - 2 ; Ще има и Люто дерби с кокала. Така, че реших никакво ядосване. Другите отбори започват от окръжни групи В групи и тн. ( Говоря за "Ботев" и Локото и Цска) ама обратния път нокой от тях не може като нас да го направи - от А към Б към В и така. Тъкмо най- накрая ще пообиколим села и паланки току виж повече фенове сме насъбрали.
|
Пон Май 15, 2017 11:04 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Отдавна споделям мнението, че просто мястото ни не е в А група. Там всеки спрямо възможностите си има някаква цел, кой за Европа, кой да не изпадне, а нашата е никаква, ей така живуркане, живот насила... Б група си ни приляга отвсякъде, но и там ще ни е трудно с потенциала и манталитета на играчите. Та няма нищо лошо, нека поиграят в Б група, на такова ниво бяха цял сезон "звездните" юноши на дебелия!!!
|
Сря Май 17, 2017 7:14 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Айде, айде, размечтахте се за Б група... Това съвсем не е славистко чувство, стига самоунижение! Славия е в основата на българския футбол - била е и ще бъде, и който не го разбира, си е за негова сметка!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Май 17, 2017 7:39 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Spiro написа: Айде, айде, размечтахте се за Б група... Това съвсем не е славистко чувство, стига самоунижение! Славия е в основата на българския футбол - била е и ще бъде, и който не го разбира, си е за негова сметка! Това не е самоунижение, това е реалност !!! Има един, който ни унижава и всички знаем кой е...така, че за моя сметка не е нищо друго освен покъсаните нерви покрай далаверите на въпросната персона...аз твърдо си стоя зад думите и мисля, че със сегашното управление и потенциал на отбора сме си за Б група. По-бедни сме от цялата А група и половината Б, боли, но това е истината и само поредната гнусна врътка на дебелия може да ни остави във Висшата лига. Но защо ли, догодина пак ще е същата мъка и така до безкрай...
|
Сря Май 17, 2017 8:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Б група е вариант само ако се смени собствеността и имаме ново управление - при това положение може да се преглътне.  Както знаете обаче, това няма шанс да стане, така че не намирам смисъл да коментираме. Че няма никакъв смисъл от вегетирането ни в А съм напълно съгласен, само че ако алтернативата е да вегетираме в Б - айде не, мерси.
|
Чет Май 18, 2017 12:23 am |
|
 |
kokoto
Познат
|
Разследват ни за мача с Монтана - добре ама защо сега се гърми точно когато са ни най-важните мачове?
|
Чет Май 18, 2017 7:51 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Фуга, гледаш ли бе ? Ти ли ги подготви бе ? Видя ли смените бе, калмук ? Бесен съм на този елемент, скоро няма да ми мине.
Изиграхме силен мач. Захапахме ги от 1-та минута. С това лимитирано нападение, три гола са си ярко постижение. Косъма избухна. Васев кога ? Другият, който не ми хареса беше Пашов. Цялостното поведение на отбора, наличието на мотивация и това, че във всеки един момент владеехме положението на терена няма как да не бъде отчетено с положителен знак. Можехме да бием и с повече, но в последната третина от мача заговори егото на всеки един от играчите.
По всичко изглежда, че поне няма да се наложи да играем бараж с цената на директно отпадане. Здраво стъпил съм не земята и не искам да величая нито треньор, нито играчи. В този мач, а може би и в тази плейофна битка си свършихме работата, но угрозата от изпадане все още е валидна.
Чет Май 18, 2017 8:34 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Ти да видиш! Можело значи и така да се играе! Браво, но публиката ще се върне, когато започнат да се влагат така във всеки мач, а не само когато ножът опре у кокала...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Май 18, 2017 8:37 pm |
|
 |
|