Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Niamame nujda ot Todor Kolev! Toi e slaboaharakteren! Ne moja da se naloji v levkski ne znam veche kolko sezona. Ne ni triabva bokluka na govedata v nashia dvor!!! Ako ste mu cheli interview shte razberete kakvo imam predvid - mnogo e strahliv!
Пон Апр 11, 2005 11:52 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Владимиров ще се отпуши след трансфера си в Манчестър Юайтед или Лацио....сега е под напрежение защото още не е ращил дали да играе за националния отбор на Бразилия или Аржентина....
Колкото до тва, че не ни трябват говедата от "Левски" ще кажа, че който е дошъл при нас от "Левски" е станал футболист (немога да кажа това за всички футболисти 100% но са доста.....). Конкретно за Колев нямам мнение. И с него и без него ми е все тая....
|
Вто Апр 12, 2005 8:16 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Владимиров ще се отпуши след трансфера си в Манчестър Юайтед или Лацио....сега е под напрежение защото още не е ращил дали да играе за националния отбор на Бразилия или Аржентина....
az razbrah che go iskali ot Barca i ot Real ama oshte ne se znae...ot vchera ima troino grajdanstvo bulgarsko,argentinsko i brazilsko shte widim kakwo shte izbere...
|
Вто Апр 12, 2005 12:34 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
владимиров не е вкарвал от 21.11.2004 г  мача с черно море
иначе поне се старае и тича момчето, може да е с два леви крака ама поне има желание и се раздава... а т.нар. наш юноша рангелов, който на мач играе с топката три пъти и то когато го удря случайно...
|
Вто Апр 12, 2005 4:35 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
neveragain написа: владимиров не е вкарвал от 21.11.2004 г  мача с черно море иначе поне се старае и тича момчето, може да е с два леви крака ама поне има желание и се раздава... а т.нар. наш юноша рангелов, който на мач играе с топката три пъти и то когато го удря случайно...
Aбе и аз мога да се старая като него...и аз толкова гола ще вкарам, че даже некой удар може и по-добре да го направя....ама не е много сигурно....та мисълта ми е, че и аз мога да се старая и разхождам като него със същия успех. Ако и заплатка като неговата почнат да ми плащат....
|
Вто Апр 12, 2005 4:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Значи не си спомням точно... Те мачовете ни са толкова еднообразни, че вече забравям кога с кой сме играли. Скука, мъка.....
А Владе, ако толкова му е мъка за Славия да дойде при нас на трибуните- ще е по- полезен.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Апр 12, 2005 5:31 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
DA BE PONE LAF4ETO DA GO VLADEE
A I DA IMA GLAS DA VIKA
TO ZA FUTBOLA VSI4KO E QSNO;)))))
(/C\)
SAMO SLAVIA
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Апр 12, 2005 6:52 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
kakto se kazva v reklamata:
Vladimirov i gol?!?
da da...
|
Вто Апр 12, 2005 9:46 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Крайно време е Благо Георгиев да заиграе като Централен Нападател:
1. Липсва ни таран отпред в нападението.
2. Когато Рангелов играеще заедно с таран като Кушев в нападение, въпреки младоста си, бележеше повече, сега също като Владимиров много не му върви.
3. На Благо като юноша поста е бил централен нападел.
4. Халфовата линия не е най-силната страна на Благо.
5. В момента в средата на терена Керчев може да играе много по-успешно от всички останали наши халфове. Керчев има много данни - трябва да му се даде възможност да ги развие.
6. Не мисля, че проблемите на отбора на Славия в нападение са от Георги Владимиров. Нито Рангелов, нито Жунвиан с играта си са показали, че го превъзхождат. Като футболист Владимиров има данни, дано Хубчев му намери най-подходящата позиция в отбора.
|
Съб Апр 16, 2005 9:06 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Haide Belite написа: Като футболист Владимиров има данни, дано Хубчев му намери най-подходящата позиция в отбора.
Ще му намери обещавам ти.....на резервната скамейка на Куцмар Горно нанадолнище.....или в шкебеджийницата до стадиона....
Аре със здраве пък белким днес вземе и вкара 3 гола....и с невероятна игра и техника да ме затапи и да покаже, че думите ми са били глупости......
П.С.-тва за "Владимиров - гоооооолл. Да да" е мноо яко:)
|
Съб Апр 16, 2005 9:47 am |
|
 |
|