Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 12:18 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
 КОГА ЩЕ СЕ ОТПУШИ ВЛАДИМИРОВ? 

Кога ще вкара Владимиров?
По Лазарница 13%  13%  [ 3 ]
По Връбница 17%  17%  [ 4 ]
По Великден 25%  25%  [ 6 ]
По Петровден 0%  0%  [ 0 ]
По Илинден - туй вече е другия шампионат 13%  13%  [ 3 ]
По Богородица 0%  0%  [ 0 ]
На Кукувден 33%  33%  [ 8 ]
Общо гласове : 24

КОГА ЩЕ СЕ ОТПУШИ ВЛАДИМИРОВ? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Niamame nujda ot Todor Kolev! Toi e slaboaharakteren! Ne moja da se naloji v levkski ne znam veche kolko sezona. Ne ni triabva bokluka na govedata v nashia dvor!!! Ako ste mu cheli interview shte razberete kakvo imam predvid - mnogo e strahliv!

Пон Апр 11, 2005 11:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Владимиров ще се отпуши след трансфера си в Манчестър Юайтед или Лацио....сега е под напрежение защото още не е ращил дали да играе за националния отбор на Бразилия или Аржентина....
Колкото до тва, че не ни трябват говедата от "Левски" ще кажа, че който е дошъл при нас от "Левски" е станал футболист (немога да кажа това за всички футболисти 100% но са доста.....). Конкретно за Колев нямам мнение. И с него и без него ми е все тая....

Вто Апр 12, 2005 8:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
Владимиров ще се отпуши след трансфера си в Манчестър Юайтед или Лацио....сега е под напрежение защото още не е ращил дали да играе за националния отбор на Бразилия или Аржентина....

az razbrah che go iskali ot Barca i ot Real ama oshte ne se znae...ot vchera ima troino grajdanstvo bulgarsko,argentinsko i brazilsko shte widim kakwo shte izbere...

Вто Апр 12, 2005 12:34 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
владимиров не е вкарвал от 21.11.2004 г :) мача с черно море
иначе поне се старае и тича момчето, може да е с два леви крака ама поне има желание и се раздава... а т.нар. наш юноша рангелов, който на мач играе с топката три пъти и то когато го удря случайно...

Вто Апр 12, 2005 4:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
neveragain написа:
владимиров не е вкарвал от 21.11.2004 г :) мача с черно море
иначе поне се старае и тича момчето, може да е с два леви крака ама поне има желание и се раздава... а т.нар. наш юноша рангелов, който на мач играе с топката три пъти и то когато го удря случайно...

Aбе и аз мога да се старая като него...и аз толкова гола ще вкарам, че даже некой удар може и по-добре да го направя....ама не е много сигурно....та мисълта ми е, че и аз мога да се старая и разхождам като него със същия успех. Ако и заплатка като неговата почнат да ми плащат....

Вто Апр 12, 2005 4:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Значи не си спомням точно... Те мачовете ни са толкова еднообразни, че вече забравям кога с кой сме играли. Скука, мъка.....
А Владе, ако толкова му е мъка за Славия да дойде при нас на трибуните- ще е по- полезен.

Вто Апр 12, 2005 5:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
DA BE PONE LAF4ETO DA GO VLADEE
A I DA IMA GLAS DA VIKA
TO ZA FUTBOLA VSI4KO E QSNO;)))))

(/C\)
SAMO SLAVIA

Вто Апр 12, 2005 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
kakto se kazva v reklamata:
Vladimirov i gol?!?
da da...

Вто Апр 12, 2005 9:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Крайно време е Благо Георгиев да заиграе като Централен Нападател:
1. Липсва ни таран отпред в нападението.
2. Когато Рангелов играеще заедно с таран като Кушев в нападение, въпреки младоста си, бележеше повече, сега също като Владимиров много не му върви.
3. На Благо като юноша поста е бил централен нападел.
4. Халфовата линия не е най-силната страна на Благо.
5. В момента в средата на терена Керчев може да играе много по-успешно от всички останали наши халфове. Керчев има много данни - трябва да му се даде възможност да ги развие.
6. Не мисля, че проблемите на отбора на Славия в нападение са от Георги Владимиров. Нито Рангелов, нито Жунвиан с играта си са показали, че го превъзхождат. Като футболист Владимиров има данни, дано Хубчев му намери най-подходящата позиция в отбора.

Съб Апр 16, 2005 9:06 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Haide Belite написа:
Като футболист Владимиров има данни, дано Хубчев му намери най-подходящата позиция в отбора.

Ще му намери обещавам ти.....на резервната скамейка на Куцмар Горно нанадолнище.....или в шкебеджийницата до стадиона.... :D
Аре със здраве пък белким днес вземе и вкара 3 гола....и с невероятна игра и техника да ме затапи и да покаже, че думите ми са били глупости......

П.С.-тва за "Владимиров - гоооооолл. Да да" е мноо яко:)

Съб Апр 16, 2005 9:47 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща