Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 5:56 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Обективните медии 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Аааа... С Калин Катев имаме общи познати, мога да ти гарантирам, че е от Славия. Това, че хората го мислят за чорбар, за левсар и т.н. говори само положително за неговите качества.
Сега се сещам, че най-най-най добрия коментар който някога съм слушал, беше на.... Любо Пенев, когато го бяха поканили да коментира( не просто като гост в студиото, който да се изкаже след мача) финала за КЕШ Валенсия- Байерн... Много интересен коментар направи, казваше неща, които иначе на никого не биха направили впечатление. С една дума- много компетентен коментар, и като футболни знания и като журналистически умения....
Ами мисля, че това им липсва на нашите медии... Трябва да вземат бивши добри футболисти да коментират мачовете. Хем ще е интересно за зрителите да видят бившите си любимци в друго амплоа, хем ще им бъде полезно да чуят компетентен коментар.... И това е в цял свят - Джордж Бест, Тревър Френсис, Ван Бастен, Анди Грей и много много други са (или са били) коментатори на мачове за най- големите спортни и обществени телевизии... Всъщност това липсва на българските медии, останалите журналисти толкова си могат явно...

Сря Апр 27, 2005 7:34 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
[quote="bodzhov_zv"]Ð

Чет Апр 28, 2005 11:32 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Жоро Минчев, лека му пръст, наистина беше славист, въпреки че го обявявяха за левскар и т.н. но със сигурност си спомням 99-та година, на тържеството за 85 години "Левски", Жоро Минчев трябваше да изпълни някаква песен и преди или след песента, не помня вече, каза: Имате най-искрени почитания от един славист. :cry:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Апр 28, 2005 2:21 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Е, значи и " Бяла тишина" може да се смята за славистка песен...
А, понеже стана дума за Радко Янкулов... Сега се сетих, че той беше шеф на няколко радиа във времето, за което стана въпрос "че се е изгубил". 99, 7 дни, Спорт - последно беше в Спорт, може и още да е там, не знам. А не беше ли и пресаташе на Славия и на БФС, и това сега се сещам.... А имаше и някакъв опит за ТВ предаване. Покани Тошо Праматаров и още някой от нашите и повече предавания нямаше...

Чет Апр 28, 2005 3:58 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2