Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
бЕ ШЕ ГИ СМАЧКАМЕ, бал съм ги у буферите.
|
Пон Май 09, 2005 7:47 am |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Jay Jay Okocha написа: Това е да седиш в шибания офис и някакъв шеф ще ти казва какво да правиш. В края на деня ще се прибереш в уютния си дом и ще се преструваш, че всичко това не се е случило? Или поне веднъж ще направиш нещо различно? Ще си кажеш "Майната му!" Няма да го правя повече. Чувствам се жив единствено чрез емоцийте и насилието.Единственно когато съм на стадиона.Да там ще съм.
Гостуване на Локомотив (София) Обожавам го!
evala za tva-Football fAcotry forever
tam sme,ama mi se struva che she padnem teq dokoto sq sa se zasilili zdravata ta moje da go izduhame ama...pone da sme tam! 
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Пон Май 09, 2005 12:22 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Искам да попитам кои от форумистите ще доидат на мача с Локо Сф?
SLAVIA SOFIA - I FEEL GOOD!
|
Пон Май 09, 2005 2:44 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
SSFC написа: Jay Jay Okocha написа: Това е да седиш в шибания офис и някакъв шеф ще ти казва какво да правиш. В края на деня ще се прибереш в уютния си дом и ще се преструваш, че всичко това не се е случило? Или поне веднъж ще направиш нещо различно? Ще си кажеш "Майната му!" Няма да го правя повече. Чувствам се жив единствено чрез емоцийте и насилието.Единственно когато съм на стадиона.Да там ще съм.
Гостуване на Локомотив (София) Обожавам го!
evala za tva-Football fAcotry forever tam sme,ama mi se struva che she padnem teq dokoto sq sa se zasilili zdravata ta moje da go izduhame ama...pone da sme tam! 
Ама скапания шеф ти дава заплата, с която храниш семейството си и живееш един нормален живот. А на лекетата (разбирай футболистите) им е през сасъда за тебе.Кой падне-падне, кой бие-бие и после всички заедно в Биад. След ден най-много два мача е забравен, а ти си късай нервите или още повече ако си теглил майната на шефа си души гъза и се чуди какво ще сложиш на детето си довечера!!Защото бездарни хора, наричащи себе си футболисти взимат безбожни пари, които един обикновен човек може само да сънува. Незнам само дали единственото нещо, което получавате от даден мач (кефа от победа и няколкото позъорски ръкопляскяния от страна на футболистите) може да замени изброеното от мен по-горе.
Хубаво е да обичаш и подкрепяш отбора си, но немислете като деца!!
|
Вто Май 10, 2005 9:06 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Ама скапания шеф ти дава заплата, с която храниш семейството си и живееш един нормален живот. А на лекетата (разбирай футболистите) им е през сасъда за тебе.Кой падне-падне, кой бие-бие и после всички заедно в Биад. След ден най-много два мача е забравен, а ти си късай нервите или още повече ако си теглил майната на шефа си души гъза и се чуди какво ще сложиш на детето си довечера!!Защото бездарни хора, наричащи себе си футболисти взимат безбожни пари, които един обикновен човек може само да сънува. Незнам само дали единственото нещо, което получавате от даден мач (кефа от победа и няколкото позъорски ръкопляскяния от страна на футболистите) може да замени изброеното от мен по-горе. Хубаво е да обичаш и подкрепяш отбора си, но немислете като деца!!
Football Factory gledal li si?
|
Вто Май 10, 2005 11:37 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ 1913
|
Вто Май 10, 2005 3:28 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Jay Jay Okocha написа: 10/05/2005 Спират заплатите в Славия при провал срещу Локо (Сф)
Шефовете на Славия обмислят крайната мярка да спрат заплатите в клуба, ако футболистите загубят от Локо (Сф) в сряда. Причината за санкцията е неубедителното представяне на тима в последно време.Знае се, че Славия няма победа в последните си две срещи. Първо "белите" паднаха от Берое в Стара Загора, а в събота допуснаха домакинско реми с Пирин.Клубните босове първоначално бяха решили да замразят плащанията независимо от крайния изход на двубоя с Локомотив, но впоследствие преразгледаха позицията си. Така в крайна сметка решиха да дадат последен шанс на играчите да си заработят парите.Междувременно се разбра, че до два дни ще се проведе спешна сбирка на Арбитражната комисия на БФС. Тя ще преразгледа случая с нападателя на Черноморец Петър Колев и ако той разтрогне, ще подпише със Славия.
Сори, че цитирам това тук (ама в другата на нали не трябва да се пише), Браво Jay Jay продължавай да постваш така, темата ми харесва!
Няма да им платят ако загубят ха-ха-ха, ей колко време им трябваше да се сетят за тази санкция, че кучето скача според тоягата, ама нищо не разбрах какво става ако направим "Х", че той за нас в момента си се равнява на загуба!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Вто Май 10, 2005 9:59 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Бием четири мача подред и изпреварваме селянията. Иначе.... 
|
Сря Май 11, 2005 10:51 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
...иначе, падаме три мача подред, а четвъртия ... го даваме. Ако погледнем логично - въобще няма да е изненада, нали?!
АБЕ, ДАНО БИЕМ ДНЕС! 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Май 11, 2005 11:00 am |
|
 |
Martina
Познат
Регистриран на: Сря Ное 17, 2004 3:18 am Мнения: 73 Местоположение: STOCKHOLM,SWEDEN/SOFIA,BG
|
Вън се излива пороен дъжд. Пак ще има лош терен 
_________________ POZDRAVI!
|
Сря Май 11, 2005 12:41 pm |
|
 |
|