Автор |
Съобщение |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Добре ще е и за турците, не изпущайте този трети ракурс на ситуацията. Таков левент, те не са виждали.
И.. Не, не се сърдя за заключването на темата. Требе да има ред някакъв, нали тъй?
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Сря Май 11, 2005 9:13 am |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
FOCUS-SPORT.NET:
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред Радио "Спорт", че в ръководството на клуба имат пълно доверие на старши-тренььора Петър Хубчев. "В момента съм в чужбина, но се връщам и ще съберем управата, за да решим какво да правим. Имаме доверие на Хубчев и той ще продължи да работи. Но футболистите ни са бездушни. Ако някой клуб ми даде 1000 евро, ще му занеса на гръб Георги Владимиров", заяви Стефанов
TOPSPORT.BG:
Президентът на Славия Венцислав Стефанов, който е в чужбина, заяви пред радио "Спорт", че с последните си игри "белите" са опропастили целия сезон. Той бе категоричен, че разпродава почти целия отбор след края на шампионата.
"Като се върна, на момчетата ще се случат твърде неприятни неща. Май вече е ясно на кои хора ще разчитаме и занапред, и на кои не. За съжаление, те са твърде малко.
Безкрайно съм разочарован от футболистите, и то от тези, на които разчитат в националния отбор. Явно че като си роден да пълзиш, не можеш да летиш".
Стефанов заяви, че в най-скоро време повечето играчи в тима ще бъдат разпродадени. Той коментира и интереса на турския Рийзеспор към Георги Владимиров.
"Какъв Рийзеспор, готов съм да продам Владимиров за 1000 евро. Който дойде и ми донесе сумата, на ръце ще му го занеса. Ние нужда от такива играчи нямаме. Въобще ще се разделим с всички, които опозорориха името на Славия. А повярвайте, те са почти 90 % от състава ни".
|
Чет Май 12, 2005 3:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Добре го е казал Венци Стефанов, добре се е сетил, ама... Много късно стигна до тия изводи. Някъде 1-2 години след нас...
Май въпросът, който стои пред тролея е не къде ще играе, а какво ще работи като го засилим... Май за футболист няма да може да се оцани никъде... Успех му желаем!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Май 12, 2005 4:36 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
хахахахахахахаха
кой ще даде 1000евро за него бе
Днес в топспорт четох едно мнение явно на фен на "Ботев", че си искал Владимиров и Караславов обратно....като били там играели, а ние сме ги били провалили и сме били убийци за млади таланти. За Караславов нема да говорим, него не го давам....ама Владимиров....ае честит да ви е бе, зимайте, влачете, носете.....каквото искате това да е, само да не съм го видял повече с бялата фланелка!!
|
Чет Май 12, 2005 5:26 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Аз предлагам да съберем 1000евро и да откупим от Венци правата на Тролея, а после който иска да го взема! Без пари!
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Май 12, 2005 7:07 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Васко написа: Аз предлагам да съберем 1000евро и да откупим от Венци правата на Тролея, а после който иска да го взема! Без пари!
Това ми беше първата мисъл дошла на ум след като го чух това по новините... ама не, няма да го даваме веднага... тия 1000 евро ще си отработи и чак тогава... 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Май 12, 2005 7:21 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
абе да го купим ОК....ама да го дадем така...предлагам да му теглим един бой първо и тогаава да му мислим какво да го правим. А и дядо ми не е прекопавал картофите на село така че май ще си избие парите Гошко.... 
|
Чет Май 12, 2005 9:20 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Май 12, 2005 9:47 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Момчета и аз искам да участвам, давам 1лв, не мое ли да му намерим един тролей да върти геврека????
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Чет Май 12, 2005 9:56 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Venci mi se vdiga v ochite 
Съб Май 14, 2005 12:03 am |
|
 |
|