strategiq za razvitie na slavia
strategiq za razvitie na slavia
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
И ВМРО и Локо не струват приятелю. Това в кръга на шегата.
Подобно нещо е правено в Англия. Агитките на Милуол и Уест Хам имат официален договор когато не са в една дивизия да се обединяват срещу баровците от Челси и Арсенал и т.н. Но сега са в Б група и двата тима и доста се дърварят.
Според мен когато изпаднете това, което предлагаш може да стане, но сега е тъпо. Представи си, че се борим за медали и двата тима - как мислиш, че ще ида на Гейарена да ви подкрепям? А ти би ли дошъл при другия вариант? Замисли се върху това... Според мен е възможно само в пролетния дял, когато ви дръпнем с 20 точки и е ясно, че нямаме еднакви цели.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Юни 09, 2004 2:04 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Аз от скоро съм в този форум и не следя темите, но за това разбира се трябва да се направи нещо, но не сме ние тези хора. Ръководството трябва да го мисли, а ние които харесваме и сме верни на този клуб, трябва да продължаваме да ходиме на мачовете.  На мен лично не ми пука какъв и стадионът важново е да се гледа футбол приятен за хората. Ако ни изгонят от стадиона (както ти спомена в първото си мнение) пак ще отида. 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Юни 10, 2004 1:30 pm |
|
 |
ULTRABLUE
|
ми аз мисля, че колкото и да се организирате не можете да станете много повече отколко сте сега. по принцип дядо ми е славист и не мраза славия, но дори дядо ми не ходи на мачове. казва, че за три лева предпочита две кила банани да си земе отколкото да мръзне и да гледа тие усрьовци. не му харесва играта.
|
Пет Юни 11, 2004 9:07 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ULTRABLUE написа: ми аз мисля, че колкото и да се организирате не можете да станете много повече отколко сте сега. по принцип дядо ми е славист и не мраза славия, но дори дядо ми не ходи на мачове. казва, че за три лева предпочита две кила банани да си земе отколкото да мръзне и да гледа тие усрьовци. не му харесва играта. виж сега аз познавам много слависти където не ходят на мачове вече 3-4 години тая и са казвали 4е докато Венци Стефанов не се махне от славия няма да стъпат на ст.Славия

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Юни 12, 2004 9:16 am |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
tova s lokomotiv e mnogo idejno.
_________________ BELI!
|
Чет Юни 17, 2004 1:49 pm |
|
 |
Уайтснейк
|
Как ще е идейно, бе Злате!? Зорлем да правим повторения ( частични ) на оная глупост на Политбюро за уедряване на футболните дружества. Много или малко - ние сме си добре без тия дървени шопи.
|
Пет Юни 18, 2004 12:38 am |
|
 |
vmroloko
|
az savsem dobronamereno vi dadox ideq, a vie me obizhdare. mnogo vi zdrave.
|
Съб Юни 19, 2004 3:49 pm |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
Ми аз казах, че е идейно!!! Ще го обмислим и ще действаме, какво искаш. Нали сега обсъждаме - затова е форума.
_________________ BELI!
|
Нед Юни 20, 2004 11:22 pm |
|
 |
Ravenlord
Току що регистриран
|
|
Вто Юни 29, 2004 8:25 pm |
|
 |
bodzhovzv
|
Всички отбори започват шампионата с 0 точки, всички мачове стартират при 0-0. Жребият е чудесен шанс да подкрепим отбора на старта на новия сезон масирано. в началото нищо няма още да бъде загубено. При 2 победи над говедата и чорбата, нашите ще бъдат окрилени да правят чудеса в следващите кръгове. ако загубим - има още 28 кръга. Това е възможност да се изсипем масово на трибуните.
|
Сря Юли 07, 2004 3:39 am |
|
 |
|