Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 4:28 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изгониха Мирко Поледица от Славия

Андонов настоял пред ръководството за привличането на още двама нови

Защитникът Мирко Поледица бе изгонен от Славия по настояване на треньора Альоша Андонов. Бранителят, който не попада в плановете на наставника си събра багажа и се раздели със съотборниците си.

"Поледица вече не е наш играч. Няма да се подготвя с отбора, защото го освободихме", сподели Андонов пред "Топспорт.бг".

Сърбинът, който бе привлечен по времето на Ратко Достанич в края на есенния полусезон от Легия (Варшава), така и не направи дебют с екипа на "белите". Поледица се прибира в родината си, където се надява да си намери отбор.

Междувременно стана ясно, че треньорът на Славия Альоша Андонов е изявил желание пред ръководството, че иска на всяка цена да бъдат привлечени още поне две нови попълнения в отбора.

Наставникът е настоял за минимум един нападател, за да засили конкуренцията на върха на атаката. Както е известно, ръководството на Славия се е ориентирало към привличането на свободни агенти.

"Белите" се оглеждат и за офанзивен полузащитник, тъй като е много вероятно халфът Саша Симонович да бъде продаден на ОФК Београд, където треньор стана Ратко Достанич. Както е известно Саша бе привлечен в най-стария столичен клуб от Вихрен по настояване на Достанич през лятото на миналата година.

Е такава простотия не бях виждал........ просто без коментар!!!

Сря Яну 03, 2007 9:29 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Йордан Петков възнамерява да завърши кариерата си в Славия

От Пламен Славов, Топспорт.бг
Заплаших Самсунспор със съд и те ме освободиха, споделя бранителят

Бранителят Йордан Петков, който се разбра със Славия и започна подготовка с най-стария столичен клуб, сподели пред "Топспорт.бг", че възнамерява да завърши кариерата си на "Овча Купел".

"За пореден път се връщам в Славия. Тук се чувствам като в моя роден дом и мисля за постоянно да остана в отбора. В момента не знам какви са амбициите на тима, но скоро ще разбера. Като всеки нормален отбор ще играем за победа във всеки мач и успехите сами ще дойдат. Не е ясно обаче дали ще играя титуляр, тъй като треньорът Андонов преценя това. Добре е, че има конкуренция в отбора", заяви Петков.

Защитникът добави също така, че окончателно е скъсал с турския Самсунспор. "Най-после се разделих с турците. Постоянно имах финансови проблеми и ми писна. Дължаха ми много пари и аз ги заплаших, че ще сезирам УЕФА. В крайна сметка, след като им направих голяма отстъпка в сумата, ми я изплатиха и станах свободен агент. Нали поговорката гласи, че не всичко е пари, важното е да сме живи и здрави.

Не искам изобщо да си помислям за трансфер в чужбина, след като вече веднъж се опарих. Дълго време бях далеч от семейството си и сега ще мога да отделям повече време за тях. Дори имам сериозни намерения да завърша кариерата си в Славия, но не тази година, а след няколко", каза защитникът.

Петков сподели също така, че не вижда някаква промяна в обстановката от предишния си престой в тима. "Всичко си е същото. Настроението в съблекалнята е приповдигнато. Момчетата ме приеха нормално. Познавам се с всеки един от тях и мисля, че бързо ще се приобщя към колектива", завърши Петков.

Bravo Dancho :!:

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Яну 04, 2007 8:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дано Симонович остане - превърна се в много важна фигура за отбора.Иначе селекцията не е лоша - и Данчо и Георгиовски са качествени играчи и ще дигнат качеството на отбора.

Чет Яну 04, 2007 10:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение T.Kolev
Dano teja lajci ot topsport da lajat 4e Litex go vzimat

Чет Яну 04, 2007 12:16 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Венци Стефанов каза в интервю, което четох преди 2 дни, че Литекс наистина иска Тошко Колев, така че не виждам какво лъжат от Топспорт.

Тошко обаче ще си остане при нас, защото Литекс няма да плати 200 000 евро за него, така че спокойно.

Чет Яну 04, 2007 12:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Гриша Ганчев никога няма да даде 200 000 евро за Тошко Колев.Виж от ОФК Белград могат да извадят пари за Симонович - чух че имали здрав спонсор.

Чет Яну 04, 2007 1:25 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
ама от Симонович колко можем да вземем? най-много 100 000 евро според мен

Чет Яну 04, 2007 2:34 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
И 100, и 100 000, и 1000000 да вземем, те няма да отидат за нови играчи. Това е страшното. Ако бяхме нормален отбор с нормална селекционна политика, въобще нямаше да ни пука кой къде иска да ходи. Въпросът е в това, че няма да има адекватно ново попълнение.

Чет Яну 04, 2007 9:58 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абсолютно точно казано. Но докато нямаме спонсор, който да налива пари в отбора, ще е така. Даже като се има предвид как в клуба няма никакви инвестиции, я караме доста добре (това вероятно показва колко ниско е нивото на футбола в Бълагрия като цяло, където почти всички останали са също толкова ебдни или дори по-бедни от нас).

Чет Яну 04, 2007 10:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
na6te iskat 150.000 za Simonovich...
Ako prodadem Kolev triabva na vsiaka cena dobar napadatel... naprimer Bibi6kov.

Пет Яну 05, 2007 10:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Следваща