Автор |
Съобщение |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Венци напоследък плюе много против Сираков, което малко ме притеснява като се сетя близкото минало.
|
Нед Ное 04, 2007 9:16 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Може да е всякакъв, но специално националите говори верни неща!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Ное 04, 2007 10:10 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Венци напоследък дава най-адекватните мнения относно националния отбор...не съм вярвал, че ще го кажа, но Евалата Венци  ....искам победа над говедата с три гола разлика!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Ное 04, 2007 10:15 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Момчета, ако някой е чел първите ми постове знае, че дълго време бях извън случката. Разбирам огорченивто ви от Венци, но не мога да не призная, че той е славист и в сърцето си, докато почти всички президенти у нас са некви монголоиди, жени, боратовци и т.н.
Това с игрищата е много ОК ако не продаде лидерите на сегашния отбор през зимата, просто няма да има какво да му кажа. Само Славия!
|
Нед Ное 04, 2007 11:29 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Boris III написа: Момчета, ако някой е чел първите ми постове знае, че дълго време бях извън случката. Разбирам огорченивто ви от Венци, но не мога да не призная, че той е славист и в сърцето си, докато почти всички президенти у нас са некви монголоиди, жени, боратовци и т.н. Това с игрищата е много ОК ако не продаде лидерите на сегашния отбор през зимата, просто няма да има какво да му кажа. Само Славия!
Нека да се хвърлим срещу говедата, да запазим
четвъртото място и да стигнем финал за купата и тогава и аз ще съм доволен от Дебелия. На приказки е много голям, но аз искам да видя и резултати.
|
Пон Ное 05, 2007 8:02 pm |
|
 |
soma
Познат
|
Аз ще съм доволен само когато видя Славия шампион.
|
Чет Ное 08, 2007 4:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
- Никой не казва, че заради Благо Георгиев сме във втора урна на жребия за световното. Когато Телкийски вкара, се скъсват да пишат за Мечо, Бечо и Клечо - каза шефът на Славия.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Ное 26, 2007 2:58 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
bodzhov_zv написа: - Никой не казва, че заради Благо Георгиев сме във втора урна на жребия за световното. Когато Телкийски вкара, се скъсват да пишат за Мечо, Бечо и Клечо - каза шефът на Славия.
Дебелият наистина е много прав в тази ситуация !!!
Пон Ное 26, 2007 11:27 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
Дебелия ще гостува на ГОНГ следващата седмица, тука що го потвърди, като се включи на живо, вторник или сряда, ще бъде интересно ... 
Сря Ное 28, 2007 5:54 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
въпрос на журналист:
Ортега и Елтон защо ги няма?
Венци Стефанов:
"Ами защото имат ангажименти с националните гарнитури на Аржентина и Бразилия." 
_________________ punk, cici i narkotici
|
Чет Ное 29, 2007 8:42 am |
|
 |
|