Автор |
Съобщение |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
123 написа: Дано само не го преотстъпят а директно го продадат.Истината е че ако Тошко остане и през есента в Славия ще бъде тотално демотивиран.Важното е че имаме трима млади и много талантливи нападатели -Орлинов,Мартин Стефанов и Воденичаров и отсъствието на Тошко няма да се отрази особено много.Е няма да е лошо ако дойде един Дубала да речем.
Това е така, така стана и със Симонович. Беше се наточил да ходи в Китай и като неуспя да подпише направо се разхождаше по терена...
За младите нападатели съм съгласен, но според мен трябва да се вземе един изявен вече нападател, дари Дубала да е
И задължително поне още 1 упорен и един атакуващ халф, но не някой свободен агент на 33 години, бивша "звезда" на Литекс, Лефски, разни манджи, чорби...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Юни 18, 2007 1:10 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
gesha написа: 123 написа: Дано само не го преотстъпят а директно го продадат.Истината е че ако Тошко остане и през есента в Славия ще бъде тотално демотивиран.Важното е че имаме трима млади и много талантливи нападатели -Орлинов,Мартин Стефанов и Воденичаров и отсъствието на Тошко няма да се отрази особено много.Е няма да е лошо ако дойде един Дубала да речем. Това е така, така стана и със Симонович. Беше се наточил да ходи в Китай и като неуспя да подпише направо се разхождаше по терена... За младите нападатели съм съгласен, но според мен трябва да се вземе един изявен вече нападател, дари Дубала да е И задължително поне още 1 упорен и един атакуващ халф, но не някой свободен агент на 33 години, бивша "звезда" на Литекс, Лефски, разни манджи, чорби...
абе Боримиров е на 37 ама тича повече от младите...
|
Пон Юни 18, 2007 6:27 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Transferi
Abe mom4eta ne se zablujdavaite poglednete jivotnite buferite latexa kakvi igra4i kupuvat,prosto neznam, na kakvo se nadjavat na6ite Vodeni4arov stefanov djakov ne mi se misli
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Юни 18, 2007 6:43 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
много ясно...буферите ще стегнат силен отбор...Цска им се смеят ама тия печки дето ги взимат е достатъчно само 2 да са читави за да вържат гащите и да се борят за първото място...Латекса винаги правят удари с трансфери отвън а сега като гледам пак купуват...
Но да не се отплесвам от темата - трансферите в отбора на Славия.
Сега се оказва, че все пак македонското недоразумение Лазаревски не е освободен...
|
Пон Юни 18, 2007 6:45 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
И с тази селекция и с друга докато Венци не поиска футбол няма... ама то това вече е безмислено да се говори. Важното е да сме на ОК и да чакаме по добри времена...
|
Пон Юни 18, 2007 7:34 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Трябва Марто Стефанов да отиде да играе някъде в б групата в момента е много слаб ... иначе ние ще сме си на стадиона , но дали ще дойдат тия хубави времена за Славия 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Юни 18, 2007 7:47 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: , но дали ще дойдат тия хубави времена за Славия 
Не.
|
Пон Юни 18, 2007 8:39 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Kijani написа: Death_Squad написа: , но дали ще дойдат тия хубави времена за Славия  Не.
Недей така бе пич, баща ми е чакал 40 години да види любимия си отбор шампион и не е изгубил надежда че ще дойдат по добри времена....аз казвам така, където е текло пак ще тече...има основа за развитие и възраждане на нашият клуб - 1. Най Хубавата база в София 2. Клуб с История и Традиции 3. Интелигентна и Толерантна Публика....имаме само един минус засега и той е в лицето на собственик и ръководство...нито маджо, нито венци ще са вечни, въпроса е да се махнат колкото се може по скоро...оттам нататъка следват множество щастливи моменти..., важното е да не губим вяра!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Юни 18, 2007 10:22 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Венци не е вечен,но ние също не сме,като гледам как вървят нещата,а именно пагубно за клуба,как да имам вяра,като В.С бавно ни затрива,вече сме на мачове максимум 500 човека...още един-два сезона така безразлично и сиво да играем и да си живуркаме на 5-6 място,да гледаме как говеда и чорбари и буфери се гаврят с нас и падаме от Рилецо,да гледаме селекция от 1 футболист и смяна на треньори през 6 месеца,мисля че няма да останем и 500 човека,това е шибаната тъжна истина...
|
Вто Юни 19, 2007 9:08 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Има обаче една разлика.Играта,която се е показвала през тези 40 суша!Играчите са играли със сърцата си за този отбор,а сега всички са безразлични към този отбор и публиката му!Въпреки всичко не смятам да се отказвам от този отбор,ще ходя на всеки мач и ще показвам колко мн държа на него!
Вто Юни 19, 2007 4:11 pm |
|
 |
|