Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Майна, само да ти кажа, че и в шоп няма нищо обидно. Май не ги разбирате тия работи,а? Турците по тия земи са учели българските за да се разбират с шопите, тва знаеш ли го.
Иначе темата е безмислена.Определено приведствам всеки славист от кадето и да е. Общо взето не знам защо така ми скочи след като не съм искал да те обида, а само ти обяснявах.
П.П. Може би има нещо вярно за бавноразвиващите се
П.П.С. ШЕГУВАМ СЕ, шегувам се 
Вто Авг 28, 2007 9:21 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: Стига се карали!Само Славия от Черно Море до Югославия!Няма тука Пловдив, Козлодуй, Плевен, Силистра, Созопол...нас бялата идея ни обединява!!Селянин е състояние на душата, не е свързано с месторождение!Мен майна  по главната в пловдив ми е любимо да се разхождам, такива жени само в Ст.Загора и Плевен съм виждал  ...Пловдив си е стар, хубав град, а София го превърнаха в едно голямо село!!Аз съм обиколил почти цяла Европа и Щатите и ви казвам че тая караница е безмислена..шопи, майни, на 40 минути сме дявол го взел за какво деление говориме?!Само Славия и стига сме спамили темата!
За жените в Плевен съм съгласен но тези в Стара Загора са крокодили - личен опит.Въобще не им дигай рейтинга като ги приравнявай с плевенчанки.
П.П. Славистите да се караме и то на нашия форум си е пълно безумие.По -сериозен не съм бил никога.
|
Вто Авг 28, 2007 9:42 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Това с карането се е случвало безброй пъти и е нещо нормално когато има хора с различни мнения които си комуникират. В спора се ражда истината.
Вто Авг 28, 2007 10:18 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Това с карането се е случвало безброй пъти и е нещо нормално когато има хора с различни мнения които си комуникират. В спора се ражда истината.
Едно е спор друго са лични обиди опасно граничещи с понятия като "център" и "периферия" / респективно "граждани" и "селяни"/.....
|
Вто Авг 28, 2007 10:21 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
водят се безмислени спорове започнали от посещаемоста на стадиона стигнали до това кой от къде е и как говори!Ако е свестен човек кво ти пука...А относно посещаемтостта незнам какво може да се направи освен по някъв начин да се подобри атмосферата на стадиона,за това трябват и козметични промени,ние даваме каквото можем от себе си!Мисля,че при повече публичност и контакти с не толкова заинтересованите хора посещаемостта ще се увеличи!Като например баскетболния отбор на Цска-лепяха обяви кога ще се играят мачовете,информация и такива глупости  !
Вто Авг 28, 2007 11:01 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: C/\ABuCTA написа: Това с карането се е случвало безброй пъти и е нещо нормално когато има хора с различни мнения които си комуникират. В спора се ражда истината. Едно е спор друго са лични обиди опасно граничещи с понятия като "център" и "периферия" / респективно "граждани" и "селяни"/.....
Добре бе и какво ако почнем да се обиждаме така(което не сме)?! Не е европейско ли?! Големи моралисти се извъдиха в тоя форум...
Сря Авг 29, 2007 4:31 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
C/\ABuCTA написа: saract написа: C/\ABuCTA написа: Това с карането се е случвало безброй пъти и е нещо нормално когато има хора с различни мнения които си комуникират. В спора се ражда истината. Едно е спор друго са лични обиди опасно граничещи с понятия като "център" и "периферия" / респективно "граждани" и "селяни"/..... Добре бе и какво ако почнем да се обиждаме така(което не сме)?! Не е европейско ли?! Големи моралисти се извъдиха в тоя форум...
Открай време имам и аз такива наблюдения, което не че е лошо но в някакъв даден момент може да подразни някой...
Сря Авг 29, 2007 4:35 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
говорихме за посещаемост и казах, че не ми е приятно да идвам на мач и да гледам пиани и неадекватни муцуни .... и затова избягвам да идвам, като и повечето хора, камо ли да си доведем децата както ме е водил баща ми едно време ...това е
а колегата от пловдив се нещо засегна 
|
Чет Авг 30, 2007 10:14 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: говорихме за посещаемост и казах, че не ми е приятно да идвам на мач и да гледам пиани и неадекватни муцуни .... и затова избягвам да идвам, като и повечето хора, камо ли да си доведем децата както ме е водил баща ми едно време ...това е а колегата от пловдив се нещо засегна 
Не знам за какво говориш, но аз на Ст. Славия никога не съм виждал гореспоменатите алкохолици. Е като изключим животинските гостувания. Това според мен не е оправдание!
Чет Авг 30, 2007 6:00 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
е щом не приемаш оправдания ...другия мач ще дойда 
|
Пет Авг 31, 2007 9:56 am |
|
 |
|