Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 8:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
 "Марек" - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Писах веднъж по темата с публиката, но малко ме разбраха, това че WC направи изкуствен терен, при това най-хубавия в София няма нищо общо с това дали ръководството, на което той е видимата част мисли за Славия. Те са с единствената мисъл да продадът някой играч. А футболисти се отглеждат лесно, игрище, няколко треньора и екип....родителите не пищят, защото в противен случай синчето няма да играе, бутат тук таме парички за да го пускат, т.е. ситуацията е ясна ...даваш около 500 000 лв. за базата и си ги връщаш само след някоя година от трансфера на първия по-добър футболист. Важното в случая е отбора да е в първата половина на А група.
Та пука му на някой за Вас/нас и дали искате нещо ..... като искате нещо, отговора е "купете си отбор и го направете "
Как да има дух в отбора, като човека който наливаше бензин в колите на футболистите от "велика Славия" сега е президент и същия този иска пари от тях за да ги назначи в школата???
Ако българските президенти бяха истински бизнесмени щяха да гледат и за потребителите на продукта, който произвеждат, а сега те са само едни далавераджии, на които тъпата ни държава с промените през 90те със Закона за физическото възпитание и спорта, предвождани от недоразумението -конституцеонен съдия Георги Марков подариха на тези далавераджии спортните клубове, като ги направиха търговски дружества. Сега и да скачате и да не скачате е това ...се едно да издигнете плакати пред МЕТРО, че не ви харесват стоките и начина на работа...и те ви отговарят "еми пичове отивате другаде". ДА и по Европа е така, но там акционерите имат право на глас и има избори за президент, тук това е формално. И ако при нас имаше истински бизнесмени /които са много малко/ то щяха да знаят че за да може един спорт да просперира трябва да се намери нужният баланс между “чистия спорт” и “комерсиалното” в него.
Спортните и комерсиалните измерения на спортното сьстезание обективно съществуват и ние не трябва да ги пренебрегваме. Развитието на даден спорт се влияе от икономическите условия и колкото е по скъп той, толкова е по-зависим. Хората които идват да гледат примерно мач на СЛАВИЯ не идват само заради него, те искат да получат и друг род преживявания, свързани пряко и с условията, които им се предлагат и ако искат да имат успех трябва да се гледа на него, като на “продукт”.
Спорта не е само спортно състезание, той е комплекс от взаимно свързани части, които са балансиран комплекс между “чистия спорт” и “комерсиалното”. Спорта за да се котира и продава, трябва да има естетическо въздействие върху зрителите, които от своя страна се явяват потребители на тази специфична продукция. Колкото комерсиалното се използва по-добре, толкова то ще повлияе положително върху “чистия спорт”.

Извинявайте, може да съм ви досадил, но аз съм човек който си изкарва прехраната със спорт и може да съм се отпрелснал, основната ми мисъл бе, че това че си направил нещо като игрище не означава, че милееш за СЛАВИЯ. Защото ако пренебрегваш хората които обичат СЛАВИЯ става лошо, СЛАВИЯ се е родила като отбор за да радва хората, сега тя радва единствено ръководството й, а съвсем скоро няма да радва никой, защото СЛАВИСТИТЕ както и всичко друго не се раждат от самосебе си - те се създават.

Вто Сеп 04, 2007 1:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
wattie написа:
Да разбирам, че протести на феновете няма да има и ще се продължава с кибиченето под козирката на А сектор + песни за най-великия отбор, шампион и тн глупости, така ли?

Пак казвам - нужна е политическа позиция, нужни са реални протести срещу ръководството (не вярвам на някой да му е симпатично), нужно е отделяне на истинските фенове от общата маса... нужно е някакво деиствие против погубването на Славия, а не проповядването на това колко я обичаме и колко е велика тя

Мисля, че е прав. Трябва да започнем да правим нещо.

И аз така мисля :!: Но поне да изчакаме развитието на мачът с "Ботев", тоя сезон тръгнахме що годе добре....за мен рубикона е мачът с чорбата и Латекс!!А идеи за плакати има много и разбира се не вулгарни, а издържани по славистки, примерно - ''В. Стефанов=12 години срам'', ''Вече 12 години градим млад и перспективен отбор.....писна ни'',''Й. Петков, Фугата, И.Илиев, Симонович - налагаме юноши''
''Венци изготвили сме ти диета''.....

Изображение
www.zone1913.com

Вто Сеп 04, 2007 1:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aми феновете на Берое успяха...

http://topsport.ibox.bg/news/id_1565706334

Вто Сеп 04, 2007 2:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Само да не се окаже пирова победа и Берое да изпаднат в Б група.Банев със сигурност си е оплел кошницата и дадените от него пари са под формата на кредите от негови фирми.Проблема е не ВС да напусне Славия а да се появи стратегичеки инвеститор който да изкупи акциитеи да е в състояние да осигури необходимото финансиране.Да не се окаже след време феновете на Берое да тъгуват за времето на Банев когато ако не друго имаха осигурено място в златната среда на А група.
П.П. Съвсем друг проблем е че Банев е един арогантен глупак който не си мери приказките и парадира с милионите си.Големите очаквания на феновете на Берое дойдоха именно от тези изхвърления накарали ги да мечтаят за титли и купи.Май забравиха че Банев пое отбора в Б група в окаяно състояние след друг култов президент - Камилата.

Вто Сеп 04, 2007 2:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
wattie ,организирани са множество протести,множество отцепвания на отделна група фенове,издигане на плакати,трансперанти,призовки,протестни бланки,писма и прочия и какво става....голямото нищо,нито имаме масата на феновете на Берое,които и при Банев не им пада посещаемостта под 4000,нито имаме глас,нито му пука на някой...и кво ако направим протест пак ще отидем във В сектор...колко 20-30 човека...е на кого му пука за нас?Какво си тръгнал да сравняваш Партизан и Славия...те са 10х повече от нас и имат по-солидна организация...всяка година едно и също.

П.С Най-култово е като правим протест да отидеш във В сектор на собствения си стадион и да не те пуснат :oops: ,прави сметка тогава за какво иде въпрос.

Вто Сеп 04, 2007 5:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Миналата година и аз надигах за протести и какво стана? Какво стана, а? Момци, толкова сме неорганизирани и толкова сме малко, че само малко шум се вдига и толкова. Буферите като протестираха и какво? Нищо! Мразеха Гигов и на Гигов толкова и му пукаше. Единствения начин е президента сам да се светне, че ще има повече кинти със силен и амбициозен отбор, както стана с Локото. Тва е, миналата година едните си седяха в "А", другите ходихме в "Б", а през тва време ботевци се чудеха от къде е по-трудно да нахлуят в "А"...

Вто Сеп 04, 2007 9:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:?

Сря Сеп 05, 2007 11:09 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща