Автор |
Съобщение |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Много рано отписфате европа момчета има още 12 кръга и есента никой невярваше че ше биеме литекс китаиците и пирин и да испуснеме говедата ама стана:!: А виждате че и говедата са слаби колко си искат  Затова дайте да не се отчайваме толкова рано 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Съб Мар 15, 2008 8:26 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
ITALIANECA86 написа: Много рано отписфате европа момчета има още 12 кръга и есента никой невярваше че ше биеме литекс китаиците и пирин и да испуснеме говедата ама стана:!: А виждате че и говедата са слаби колко си искат  Затова дайте да не се отчайваме толкова рано 
Е така де,ама то като ги гледам каква продукция изнасят вече 3 мач,да ти кажа не виждам нищо обнадеждаващо.Все пак есента в първите мачове като домакин поне играеха добре и резултатно а сега,ех сега,сега сме просто една излагация май!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 15, 2008 8:37 pm |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
От началото на пролетния дял не сме надиграли нито един противник. Факт който не е за подценяване освен това не сме играли с някви страшни отбори. Все средняци. На всичко отгоре Лазаров правеше разликата с останалите и за това побеждавахме. Лидерите не са Симонович и Илиев. Лидер беше Здравко Лазаров. Сега няма лидер колкото и да го търсите. Просто го няма. А и не само него (лидерът)
_________________ White club for white people
|
Съб Мар 15, 2008 8:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Oсвен това сме гости на Литекс, Пирин, ЦСКА и "Левски" - я вземем точка от тия мачове, я не . Загубата на "Левски" принципно е добре дошла за нас, само че отдавна съм престанал да вярвам в чудеса - че можем да изместим подуенци ... Очертава се и Литекс да ни задмине и да си завършим на обичайното 5-то място.  Имам чувството, че ако се даваха 11 квоти за евротурнирите, ние ще завършим на 12-та позиция  Ми така де , няма да стават гафове и да играем в Европа я 
|
Съб Мар 15, 2008 8:50 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Искам да обърна вниманието на всички ви към www.sportal.bg.Влезте там и вижте как гаврят с нас тия мръсни селяни от Варна.Ще видите това в коментарите след темата в която пише,че са ни били с 10 човека.Били сме 7 души публика и др.обиди.Е аз не им останах длъжен ама ще е добре и да имам подкрепа в борбата със селяните! 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 15, 2008 9:19 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
И аз ги похраних малко
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Съб Мар 15, 2008 9:41 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ..................
Toja pat ako moje da ne puskate tema nai dobar igra4 na ma4a,prosto njama takav moje bi Dancho ni spasi ot po goljam sram
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Мар 15, 2008 10:07 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
|
 ..................
Toja pat ako moje da ne puskate tema nai dobar igra4 na ma4a,prosto njama takav moje bi Dancho ni spasi ot po goljam sram
|
Съб Мар 15, 2008 10:08 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
|
 ......
Ami jalko e 7 choveka gostuvachta agitka,tuk iskam da popitam silistrenskata frakcija kade beche?
Tolkova 4akaha ma4a vav Varna 4e im bilo blizko.
Stevica trjabva da se zamisli 4e negovite tanki hitrinki ne vinagi minavat.
Neka padat ama da gledame krasiv futbol da imame ataki polojenija,razumni smeni taka nare4enite Jokeri,dase borjat,kakto be prez esenta.
Sega za 3 ma4a imame obcht 3 ataki,e sega moje ve4e da pravi otbor za esena,prosto da si doigrajat ma4ovete tezi mom4eta ne mogat da se srabotjat nechto,ne Malindi ami i Paolo Maldini da doide nechto im kuca ne znam kakvo
|
Съб Мар 15, 2008 10:16 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
 Re: ..................
CategoryC написа: Toja pat ako moje da ne puskate tema nai dobar igra4 na ma4a,prosto njama takav moje bi Dancho ni spasi ot po goljam sram
Съгласен съм ! Единствено Данчо заслужава похвала !!!
Съб Мар 15, 2008 10:23 pm |
|
 |
|