Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:47 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 132 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 "Черно море" - "Славия" 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Много рано отписфате европа момчета има още 12 кръга и есента никой невярваше че ше биеме литекс китаиците и пирин и да испуснеме говедата ама стана:!: А виждате че и говедата са слаби колко си искат 8) Затова дайте да не се отчайваме толкова рано :lol:

Съб Мар 15, 2008 8:26 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
ITALIANECA86 написа:
Много рано отписфате европа момчета има още 12 кръга и есента никой невярваше че ше биеме литекс китаиците и пирин и да испуснеме говедата ама стана:!: А виждате че и говедата са слаби колко си искат 8) Затова дайте да не се отчайваме толкова рано :lol:

Е така де,ама то като ги гледам каква продукция изнасят вече 3 мач,да ти кажа не виждам нищо обнадеждаващо.Все пак есента в първите мачове като домакин поне играеха добре и резултатно а сега,ех сега,сега сме просто една излагация май!

Съб Мар 15, 2008 8:37 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
От началото на пролетния дял не сме надиграли нито един противник. Факт който не е за подценяване освен това не сме играли с някви страшни отбори. Все средняци. На всичко отгоре Лазаров правеше разликата с останалите и за това побеждавахме. Лидерите не са Симонович и Илиев. Лидер беше Здравко Лазаров. Сега няма лидер колкото и да го търсите. Просто го няма. А и не само него (лидерът)

Изображение

Съб Мар 15, 2008 8:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Oсвен това сме гости на Литекс, Пирин, ЦСКА и "Левски" - я вземем точка от тия мачове, я не . Загубата на "Левски" принципно е добре дошла за нас, само че отдавна съм престанал да вярвам в чудеса - че можем да изместим подуенци ... Очертава се и Литекс да ни задмине и да си завършим на обичайното 5-то място. :( Имам чувството, че ако се даваха 11 квоти за евротурнирите, ние ще завършим на 12-та позиция :lol: Ми така де , няма да стават гафове и да играем в Европа я :wink:

Съб Мар 15, 2008 8:50 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Искам да обърна вниманието на всички ви към www.sportal.bg.Влезте там и вижте как гаврят с нас тия мръсни селяни от Варна.Ще видите това в коментарите след темата в която пише,че са ни били с 10 човека.Били сме 7 души публика и др.обиди.Е аз не им останах длъжен ама ще е добре и да имам подкрепа в борбата със селяните! :D

Съб Мар 15, 2008 9:19 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
И аз ги похраних малко

Съб Мар 15, 2008 9:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ..................
Toja pat ako moje da ne puskate tema nai dobar igra4 na ma4a,prosto njama takav moje bi Dancho ni spasi ot po goljam sram

Съб Мар 15, 2008 10:07 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение ..................
Toja pat ako moje da ne puskate tema nai dobar igra4 na ma4a,prosto njama takav moje bi Dancho ni spasi ot po goljam sram

Съб Мар 15, 2008 10:08 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение ......
Ami jalko e 7 choveka gostuvachta agitka,tuk iskam da popitam silistrenskata frakcija kade beche?
Tolkova 4akaha ma4a vav Varna 4e im bilo blizko.
Stevica trjabva da se zamisli 4e negovite tanki hitrinki ne vinagi minavat.
Neka padat ama da gledame krasiv futbol da imame ataki polojenija,razumni smeni taka nare4enite Jokeri,dase borjat,kakto be prez esenta.
Sega za 3 ma4a imame obcht 3 ataki,e sega moje ve4e da pravi otbor za esena,prosto da si doigrajat ma4ovete tezi mom4eta ne mogat da se srabotjat nechto,ne Malindi ami i Paolo Maldini da doide nechto im kuca ne znam kakvo

Съб Мар 15, 2008 10:16 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение Re: ..................
CategoryC написа:

Съгласен съм ! Единствено Данчо заслужава похвала !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Мар 15, 2008 10:23 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 132 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща