Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
radko7
Пристрастен
|
Ние вече 3-4 мача играеме с по 5-6 човека по-малко от съперника ,а последния бяхме само с четерима Саша,Илия,Фугата,Нико евала на Стевица,че като мъж каза открито пред медиите,че няма да търпи такива като Керчев,Коприваров и там подобни псевдо звезди да се ебават с бялата фанелка и ще им даде по една щурка да търкат пейката!!!Колкото и да ми се искаше зона европа реално е по добре пак да си налягаме парцалите тука защото с тази игра и тези играчи само ще ни се смеят,а аз не искам и нас да ни наричат футболните идиоти на европа.
|
Пон Мар 31, 2008 11:04 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Mita4e написа: Аз момчета съм най-разочерован от друго! Вие каква толкова спешна работа имате, че не сте на стадиона! Тука гледам са изписани 2 страници с мнение по време на мача! Еми аре за гостувания разбирам, ама за домакинство... просто нямам думи! Иначе какво да коментирам, които бяха на стадиона и след това знаят за какво става въпрос! ВСИЧКИ НА АРМИЯТА!
малко ми е трудно от Скандинавия да дойда на мач.
Пон Мар 31, 2008 2:35 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
sandokan написа: Mita4e написа: Аз момчета съм най-разочерован от друго! Вие каква толкова спешна работа имате, че не сте на стадиона! Тука гледам са изписани 2 страници с мнение по време на мача! Еми аре за гостувания разбирам, ама за домакинство... просто нямам думи! Иначе какво да коментирам, които бяха на стадиона и след това знаят за какво става въпрос! ВСИЧКИ НА АРМИЯТА! малко ми е трудно от Скандинавия да дойда на мач.
E логично хората в чужбина се изключват от това което митачето има предвид... 
Пон Мар 31, 2008 5:13 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
C/\ABuCTA написа: sandokan написа: Mita4e написа: Аз момчета съм най-разочерован от друго! Вие каква толкова спешна работа имате, че не сте на стадиона! Тука гледам са изписани 2 страници с мнение по време на мача! Еми аре за гостувания разбирам, ама за домакинство... просто нямам думи! Иначе какво да коментирам, които бяха на стадиона и след това знаят за какво става въпрос! ВСИЧКИ НА АРМИЯТА! малко ми е трудно от Скандинавия да дойда на мач. E логично хората в чужбина се изключват от това което митачето има предвид... 
аз само пояснявам че нямам възможност 
Пон Мар 31, 2008 6:07 pm |
|
 |
slavia_futbol_club
Познат
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 6:37 pm Мнения: 48 Местоположение: France
|
Mita4e написа: Аз момчета съм най-разочерован от друго! Вие каква толкова спешна работа имате, че не сте на стадиона! Тука гледам са изписани 2 страници с мнение по време на мача! Еми аре за гостувания разбирам, ама за домакинство... просто нямам думи! Иначе какво да коментирам, които бяха на стадиона и след това знаят за какво става въпрос! ВСИЧКИ НА АРМИЯТА!
МНЕНИЕТО Е ЦЕНЗУРИРАНО ЗАРАДИ ПИСАНЕ НА ШЛЬОКАВИЦА/ЛАТИНИЦА!
FeverNew
|
Пон Мар 31, 2008 10:11 pm |
|
 |
|