Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ето го и моето мнение:
това което гледам не е Славия, това подобие на отбор не е Славия. Преценявайки ситуацията, че венци с неговото зарзаватчийско мислене няма да дава пари, а само ще консумира дивиденти...защото това е търговско дружество и т.н. и т.н. .......аз мисля, че този отбор не само не заслужава А но и Б група не трябва да съществува....защото това е подигравка с името и традициите. Венци Стефанов трябва или да преосмисли политиката за отбора или да си ходи, ако иска някой да купува Славия, ако неиска да се закрива. Ние от 12 години и повече вече сме закрити, или казано в кома сме и ни подържа на изкуствено дишане за да ни ползва ЕГНето......искам когато някога този отбор се възроди той да е Славия ама истинска.
лошото е, че цялята родна ситуация е такава, ама никой не я вижда и локо и цска и "Левски" всичките са така дават се пари, ама никой не знае защо 
|
Нед Авг 10, 2008 12:56 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13223 Местоположение: SOFIA
|
Аз отидох на стадиона малко преди дузпата и после след почивката закъснях с десетина минути. Не мога да кажа, че съм видял целия мач, но мога да кажа, че Станимир Стоилов тотално раздроби схемата на Стевица - беше му разкъсал предмостията, беше сложил хора в траекториите на всички по - важни връзки. Самият факт, че Диоп направи дузпата е показателен - нападателите бяха изолирани, нещо повече - полузащитата беше изолирана от защитата. При това положение е резонно зщитниците да не могат да се оправят с неспирните атаки с по 3-4 човека. Непрекъснато да изпадаш в ситуация с числен недостиг в твоята половина е тактически проблем. Не знам що за треньор е Кузмановски, но е факт, че след продажбата на Лазаров е взел едва 1/4 от мачовете. Сега ни предстои гостуване на новаците от Мездра, интересно дали ще го вземем като нямаме победа като гост от сума време.
Почнаха и като домакини да ни дрънкат...Страшно е. А в момента имаме добри играчи. Само няма кой да ги подреди. В това е проблема.
Трябва да се вземат сериозни мерки - кадрови и дисциплинарни - смяна на капитана, пращане на 2-3 ма в дубъла за неопределено време,глоби за играчите, лагер със строг режим след загубата. Всичко това може да бъде направено от треньора. Ако не го направи, тогава му дават последно предупреждение за уволнение и при нова издънка го изхвърлят. Такъв е модела на работа в сериозните отбори. Иначе всичко ще си продължи по стария начин - супер колектив (на маса и в рейса), мач за мач, загуба след загуба.
|
Нед Авг 10, 2008 2:01 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: ей Сашата много ни липсва... Той си ни мъкнеше ,а на колко години е Аз не си спомням вкъщи кой отбор ни е бил толко без Цецка и "Левски"  .Благо като го продадем ще се борим за оставане в А група
Блажко е смешно манекенче, което не му пука за Славия а мисли за трансфера си...дори за миг не се натегна оня ден срещи Литекса...айде ми кажи какво толкова ни помогна, че ако го няма да изпадаме...и с него и без него все съшата работа... Тошко си го каза - не можем да вържем два паса
|
Нед Авг 10, 2008 8:17 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Братлета гледах суперотбора на Литекс с Апоел Кирят Шмона  Чудно как този отбор дето ни вкара 3 гола, беше направен за смях от тия неизвестни евреи ... Изводът се налага от само себе си - или сме отчайващо трагични , или в мача ни с Латекса има нещо много много гнило ( все пак Гришата поиска победа с 3 гола и - хоп- точно тва стана ) 
|
Чет Авг 14, 2008 9:08 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ami
Viktor4o mn si prav moito mom4e
Absolutno sachtoto si go mislih i az,dali debelija ne e po4nal da se lakumi i da e zalagal na nekoe ot azijatskite ................................................?
Nichto ne moje da me u4udi
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Авг 15, 2008 1:35 am |
|
 |
|