Автор |
Съобщение |
88!
Орден "Стара Славия"
|
с тия играчи и капело да дойде пак същата работа ще е
ама нали голями разбирачи в тоя форум,тактики стратегии господ да опази
пак казвам не ставайте като говедата
Пон Ное 09, 2009 8:25 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
slavia_fen написа: при Стевица отбора беше в пъти по- добре , истината е Кано Коцев !! 
|
Пон Ное 09, 2009 8:37 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Принципно и аз не харесвам Главоча. Обаче всеки човек заслужава да му се даде шанс. Предполагам, че и вие ще се съгласите, че отбор не може да се направи за няколко месеца. Факт е, че има някаква промяна в отбора - тичат момчетата, раздават се, влизат в единоборства, Керчев го няма. За България и това е нещо. Но също факт е, че като футбол отбора никакъв го няма. Това първенство го загубихме още в началото. И лично за мен ще бъде интересно да видя малкия Вуцан какви ще ги върши напролет.
|
Пон Ное 09, 2009 8:44 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Колко треньора се изредиха за 13 години - сърби, македонци, альошовци, овчи глави и нищо. Как един сезон за толкова години не изиграхме един финал за Купата на Бг, не взехме едни бронзови медали. За такъв клуб като Славия, за такава институция в спорта в БГ това е срамен период, загубено време, страници от славната ни история, които бих искал да скъсам. И каквото и да кажем, треньори и играчи идват и си отиват, но един човек не се отива с тях, той винаги остава, човекът с инициали В.С. Когато той си замине, тогава може да мечтаем за промяна, за по-добри дни, в които парите няма да са фактор и момчетата наистина ще оставят дробовете си на терена. Ега умре.
В началните години на тези 15 на 'Овча Купел' с победа си тръгваха само говедата и чорбата, няма Нафта, няма "Левски" (КН), няма Локо, Доко, като домакини бяхме недосегаеми срещу отбори от провинцията. Да не говорим за играчите, които не разхождаха фланелката, както правят всички от настоящия отбор. Разочарован съм огорчен съм, тежко ми е, гадно ми е, мъчно ми е, деба..
Последна промяна SaKrAnTo 1913 на Пон Ное 09, 2009 8:47 pm, променена общо 1 път
|
Пон Ное 09, 2009 8:46 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Когато човек иска оставки , добре е да предложи алтернатива, нали така ? Вуцан не е перфектният треньор определено , и аз не одобрявам , че снощи го изгониха , тъй като в крайна сметка положението стана още по-зле ...Хубаво , но помислете колко човека се изредиха да са ни треньори , и в крайна сметка резултата е един и същ , нашите лекета не ги ебе грам  Какъв е тогава извода - това което казах , играчите са проекция на управлението на отбора , т.е. на Венци ... Нас никой не ни пита в крайна сметка , ако продължим да затъваме Дебелия ще изгони Вили , само че виновника за всичко , което представляваме в момента е Венци  Предпочитам човек , който гори в играта , пък макар и да е долен простак , отколкото интелигентен на вид мишок , който всъщност е некадърник тип Достанич да речем . Само в България сменят наставниците като носни кърпички , ми то май само Вили не е бил уволнен досега  Има 3 мача докрая и мачове за Купата , при нови неуспехи , разбира се , че на Вуцов ще му бъде поискана отговорност 
|
Пон Ное 09, 2009 8:47 pm |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
SaKrAnTo 1913 написа: Колко треньора се изредиха за 15 години - сърби, македонци, альошовци, овчи глави и нищо. Как един сезон за толкова години не изиграхме един финал за Купата на Бг, не взехме едни бронзови медали. За такъв клуб като Славия, за такава институция в спорта в БГ това е срамен период, загубено време, страници от славната ни история, които бих искал да скъсам. И каквото и да кажем, треньори и играчи идват и си отиват, но един човек не се отива с тях, той винаги остава, човекът с инициали В.С. Когато той си замине, тогава може да мечтаем за промяна, за по-добри дни, в които парите няма да са фактор и момчетата наистина ще оставят дробовете си на терена. Ега умре.
В началните години на тези 15 на 'Овча Купел' с победа си тръгваха само говедата и чорбата, няма Нафта, няма "Левски" (КН), няма Локо, Доко, като домакини бяхме недосегаеми срещу отбори от провинцията. Да не говорим за играчите, които не разхождаха фланелката, както правят всички от настоящия отбор. Разочарован съм огорчен съм, тежко ми е, гадно ми е, мъчно ми е, деба..
С Локо пд е мега дербито за оставяне в Групата !!!!!
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Пон Ное 09, 2009 8:48 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1492 Местоположение: sofiq
|
Олег Базилевич жив ли е ?
_________________ N 1
|
Пон Ное 09, 2009 9:19 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Всички виждаме ролята на треньора- един Бальков направи от един провинциален отбор фаворит за титлата. Само ние се примиряваме- важно е да не изпаднем...Треньора трябва да трепери за поста си,само ние сме толкова добри и тьрпеливи. Докато само изчакваме ще става по-зле ,а ние ще ходим на мачове за да се изтезаваме. Има свободни треньори в момента -Херо, Ст.Младенов/ само предлагам/
|
Пон Ное 09, 2009 9:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
slavist написа: Всички виждаме ролята на треньора- един Бальков направи от един провинциален отбор фаворит за титлата. Само ние се примиряваме- важно е да не изпаднем...Треньора трябва да трепери за поста си,само ние сме толкова добри и тьрпеливи. Докато само изчакваме ще става по-зле ,а ние ще ходим на мачове за да се изтезаваме. Има свободни треньори в момента -Херо, Ст.Младенов/ само предлагам/
 Я кажи на колко години си ?
|
Пон Ное 09, 2009 10:05 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
А ти?
|
Пон Ное 09, 2009 10:09 pm |