Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 1:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
 "Локо" (Сф) - "Славия" за купата 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Георги Марков, Локо: С 10 души ни беше доста трудно. Славия създадоха няколко положения в края на мача, защото ние тръгнахме да атакуваме, а те ни хванаха на контраатака. В последните години отпадаме рано от турнира. Пак паднахме невинно. Победата ни през втория полусезон срещу Славия ще я посветя на Венци Стефанов. Сами сме си виновни за загубата.

Мартин Камбуров: Славия е напълно преодолим отбор и след 2-3 дни ще разберем какво всъщност сме загубили. Ако бяхме отпаднали от ЦСКА или "Левски", както и да е. Но Славия е отбор, който едва ли ще завърши по-нагоре от шесто-седмо място.

Колко е жалко да си буфер.

Нед Дек 13, 2009 10:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Получи се супер яко! Комплекса на буферите вече се увеличава макар че винаги е бил огромен! Доста добра серия се получава, надявам се да има и още победи над гараджийската банда 8) Браво на агитката - ВЕЛИКИ!!! Мисля че това е достоен подарък за Коледа :lol:

САМО СЛАВИЯ!

Нед Дек 13, 2009 10:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
знам на някой им е вътре,но това е за вас! :twisted:

Нед Дек 13, 2009 10:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тия са ебати тъпите парчета. Много ще ми е интересно тоя нещастник Рендето какви ще ги говори пролетта, след като пак ги изклатиме за пореден път на техния Буфер Парк. Венци Стефанов му посвещава цяла победа, а тоя се цупи. :lol:
А пък тая набедена за звезда майничка би трябвало да знае, че първенството и купата на България са два отделни турнира, със собствени правила. По тая логика ние можем да твърдим обратното - че китайците са един много слаб съдийски отбор, щото са отпаднали на 1/8-финалите като домакин, въпреки че им дадоха предимство с гол от засада, а пък ние си запазваме всички шансове за купата.

Нед Дек 13, 2009 10:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Faa написа:
О повярвайте ми , ако продължаваме с тази игра , все повече и повече хора ще идват на мачовете.Аз лично този полусезон съм ходил само на мача с "Левски".Отказах се да ходя на мачове миналата година по същото време , просто защото ние не играехме футбол ......... нито гониме нещо или сяка година ''гонехме'' уефа , ама всеки път така ''случайно'' завършвахме 1 или 2 места под зона уефа.Обаче след тази игра и тази борбеност , която показа отбора този полусезон , просто заради такъв футбол си заслужава да ходиш на мачове :)

Добре завърнал се! :D Надявам се все повече хора да започнат да мислят като теб и за 100 годишнината да виждаме стадиона пълен!

Нед Дек 13, 2009 12:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе знаете ли, че ще прекръствали спирката на ст. локомотив ... щяла да се казва СЛАВИЯ :D

Нед Дек 13, 2009 4:42 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Абе добре си беше ама съм виждал къде къде по-добро. Но важното е че в момента няма по-добри от белите в Бг. Дано напролет възходът им продължи . Е тогава ще видите повече публика на мачовете ни.

Нед Дек 13, 2009 7:03 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
А за следващия кръг искам да ни се падне Берое и да сме гости. По -близо ми е от Сф.

Нед Дек 13, 2009 7:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Едно голямо браво на всички раздали се вчера на терена ! Едно голямо браво на всички дошли на стадиона въпреки студеното и неприятно време......, само ще ви кажа момчета, че правим ли силна агитка почти винаги това оказва влияние на играта на отбора !

Емоцията от вчера е голяма и всеки, който не беше на трибуната може да съжалява !

И още нещо - за да си запази достойнството човек има два варианта : след като е започнал нещо или го прави докрай, или си седи кротко на задника и не се занимава с глупости ! :lol: :lol: ....... тези, които бяха знаят за какво говоря.

Пон Дек 14, 2009 12:08 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Прав си , само тези , които бяха на мача , а те бяха страшно много знаят каква атмосфера имаше !! През всичките 90 мин. даже и след мача ние не спряхме да подкрепяме наще момчета !! На стадиона се чувахме само ние и тва ми напълни душата :D :D !! Дано сега пролетта първия ни мач сме домакини , да се съберем колкото се може повече хора !! :) :)

САМО СЛАВИЯ

Пон Дек 14, 2009 10:50 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща