Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Георги Марков, Локо: С 10 души ни беше доста трудно. Славия създадоха няколко положения в края на мача, защото ние тръгнахме да атакуваме, а те ни хванаха на контраатака. В последните години отпадаме рано от турнира. Пак паднахме невинно. Победата ни през втория полусезон срещу Славия ще я посветя на Венци Стефанов. Сами сме си виновни за загубата.
Мартин Камбуров: Славия е напълно преодолим отбор и след 2-3 дни ще разберем какво всъщност сме загубили. Ако бяхме отпаднали от ЦСКА или "Левски", както и да е. Но Славия е отбор, който едва ли ще завърши по-нагоре от шесто-седмо място.
Колко е жалко да си буфер.
|
Нед Дек 13, 2009 10:16 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Получи се супер яко! Комплекса на буферите вече се увеличава макар че винаги е бил огромен! Доста добра серия се получава, надявам се да има и още победи над гараджийската банда  Браво на агитката - ВЕЛИКИ!!! Мисля че това е достоен подарък за Коледа
САМО СЛАВИЯ!
Нед Дек 13, 2009 10:39 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
знам на някой им е вътре,но това е за вас! 
Нед Дек 13, 2009 10:40 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Тия са ебати тъпите парчета. Много ще ми е интересно тоя нещастник Рендето какви ще ги говори пролетта, след като пак ги изклатиме за пореден път на техния Буфер Парк. Венци Стефанов му посвещава цяла победа, а тоя се цупи.
А пък тая набедена за звезда майничка би трябвало да знае, че първенството и купата на България са два отделни турнира, със собствени правила. По тая логика ние можем да твърдим обратното - че китайците са един много слаб съдийски отбор, щото са отпаднали на 1/8-финалите като домакин, въпреки че им дадоха предимство с гол от засада, а пък ние си запазваме всички шансове за купата.
|
Нед Дек 13, 2009 10:40 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Faa написа: О повярвайте ми , ако продължаваме с тази игра , все повече и повече хора ще идват на мачовете.Аз лично този полусезон съм ходил само на мача с "Левски".Отказах се да ходя на мачове миналата година по същото време , просто защото ние не играехме футбол ......... нито гониме нещо или сяка година ''гонехме'' уефа , ама всеки път така ''случайно'' завършвахме 1 или 2 места под зона уефа.Обаче след тази игра и тази борбеност , която показа отбора този полусезон , просто заради такъв футбол си заслужава да ходиш на мачове
Добре завърнал се!  Надявам се все повече хора да започнат да мислят като теб и за 100 годишнината да виждаме стадиона пълен!
Нед Дек 13, 2009 12:55 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
абе знаете ли, че ще прекръствали спирката на ст. локомотив ... щяла да се казва СЛАВИЯ 
|
Нед Дек 13, 2009 4:42 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
Абе добре си беше ама съм виждал къде къде по-добро. Но важното е че в момента няма по-добри от белите в Бг. Дано напролет възходът им продължи . Е тогава ще видите повече публика на мачовете ни.
|
Нед Дек 13, 2009 7:03 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
А за следващия кръг искам да ни се падне Берое и да сме гости. По -близо ми е от Сф.
|
Нед Дек 13, 2009 7:10 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Едно голямо браво на всички раздали се вчера на терена ! Едно голямо браво на всички дошли на стадиона въпреки студеното и неприятно време......, само ще ви кажа момчета, че правим ли силна агитка почти винаги това оказва влияние на играта на отбора !
Емоцията от вчера е голяма и всеки, който не беше на трибуната може да съжалява !
И още нещо - за да си запази достойнството човек има два варианта : след като е започнал нещо или го прави докрай, или си седи кротко на задника и не се занимава с глупости !  ....... тези, които бяха знаят за какво говоря.
|
Пон Дек 14, 2009 12:08 am |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Прав си , само тези , които бяха на мача , а те бяха страшно много знаят каква атмосфера имаше !! През всичките 90 мин. даже и след мача ние не спряхме да подкрепяме наще момчета !! На стадиона се чувахме само ние и тва ми напълни душата  !! Дано сега пролетта първия ни мач сме домакини , да се съберем колкото се може повече хора !!
САМО СЛАВИЯ
|
Пон Дек 14, 2009 10:50 am |
|
 |
|